культУра• 23 ноября 2024
У вас есть фирменные блюда?
Чтоб все восхищались и просили рецепт. Расскажите)
Обращеница• 23 ноября 2024
Паски) я печу з сирного тіста та з холодним розстоюванням, вони вологі та довго не черствіють. Багато з тих, хто їх пробував, просили рецепт.
Все інше просто хвалять, бо нічого ексклюзивного, просто смачно)
Все інше просто хвалять, бо нічого ексклюзивного, просто смачно)
9
Я не Тролль• 23 ноября 2024
Ответ дляШиворот Навыворот
В мене всі коронні. Я не перебільшую
А якщо б вам треба було обрати: які три блюда ви будете готувати пів року. Тільки три. Що готували б?
Язикувата Хвеська• 23 ноября 2024
котлеты! как я их делаю сама не знаю - но люблю только свои - муж их люлякебаб называет
Стриптизерка• 23 ноября 2024
Не , не люблю готовить . Готовлю только завтрак себе и в субботу для всех подобие шведского стола.
размахер• 23 ноября 2024
колись був цибулевий пиріг, зараз різні варіанти з тіста по цьому рецепту, але кожного разу з різними начинками
Стриптизерка• 23 ноября 2024
Ответ дляНе любовница
МИВИНА! Так, как запариваю я-никто не умеет 👍
🤣🤣🤣вот и я это мужу говорила, когда решил женится
1
1
На циголках• 23 ноября 2024
Ответ дляНе любовница
МИВИНА! Так, как запариваю я-никто не умеет 👍
Супер
1
автор
культУра
• 23 ноября 2024
Ответ дляЯзикувата Хвеська
котлеты! как я их делаю сама не знаю - но люблю только свои - муж их люлякебаб называет
Ну опишите хоть что ложите)
автор
культУра
• 23 ноября 2024
Ответ дляразмахер
колись був цибулевий пиріг, зараз різні варіанти з тіста по цьому рецепту, але кожного разу з різними начинками
Дайте рецепт теста!
Мудробаба• 23 ноября 2024
Ответ дляОбращеница
Паски) я печу з сирного тіста та з холодним розстоюванням, вони вологі та довго не черствіють. Багато з тих, хто їх пробував, просили рецепт.
Все інше просто хвалять, бо нічого ексклюзивного, просто смачно)
Все інше просто хвалять, бо нічого ексклюзивного, просто смачно)
Дайте пожалуйста рецепт сырных пасок.
размахер• 23 ноября 2024
Ответ длякультУра
Дайте рецепт теста!
1 стакан борошна, туди потерти 100 гр. масла, 2 стол. ложки сметани, дрібка солі і пів чайної ложки соди. Замісити тісто, дати відпочити в холодильнику пів години і можна формувати пиріг.
Язикувата Хвеська• 23 ноября 2024
Ответ длякультУра
Ну опишите хоть что ложите)
много зелени - укроп петрушка и кинза через блендер с луком тоже много - 2 вида мяса - по желанию и наличию и батончик с сливках - все через блендер такие же добавляю в свежий фарш из трески - рыбные вообще огонь
Обращеница• 24 ноября 2024
Ответ дляМудробаба
Дайте пожалуйста рецепт сырных пасок.
Неочікувано, рецепт пасок в листопаді в мене ще не питались)
Порція велика, десь 14 пасок середнього розміру, тож можна сміливо ділити на 2.
По рецепту цукру не дуже багато, паски середньо-солодкі, тож, якщо любите солодкі, можна додати ще грам 200 цукру на цю порцію.
70 гр свіжих дріжджів
300 мл молока
900 (можна 1 кг) кисломолочного сиру (бажано півжирного або жирного)
400 гр цукру
6 яєць+6 жовтків
200 гр вершкового масла
Ванільний цукор
1 ч л солі
Приблизно 1500-1600 гр муки (залежить від вологості сиру, величини яєць)
0.5 кг сухофруктів (родзинки, цукати, курага - що любите, я все кладу)
Ще смачно додати цедру в тісто, але то вже на любителя.
Опара:
Тепле молоко+дріжджі+2 ст л цукру+5-6ст л муки. Як негуста сметана. Поставити в тепле місце для підйому.
Поки опара піднімається, яйця+цукор+ванільний цукор+сіль розтерти добіла.
Додати сир, розмішати до однорідності.
Додати м´яке масло, розтерти до однорідності.
Додати опару (повинна піднятись мінімум вдвічі).
Додати просіяну муку.
Замісити тісто.
Тісто м´яке, еластичне, трохи липкувате, добре тримає форму.
Довго місити не потрібно.
Перекласти тісто в великий пакет, туго зав´язати і поставити в холодильник на 12 годин. Враховуйте, що тісто збільшиться десь втричі, тому пакет потрібен дійсно великий і місця в холодильнику багато.
Через 12 годин вийняти тісто з холодильника, покласти в миску, дати 1-2 години відпочити і нагрітись.
Додати в тісто цедру (за смаком) та попередньо замочені в апельсиновому соці або в алкоголі сухофрукти. Сухофрукти просушити від вологи і обкачати в муці.
Вимісити тісто з сухофруктами, розкласти по формам (наповнювати менш ніж на половину).
Залишити розстоюватись десь на годину в теплому місці.
Випікати при 170 градусів до готовності (час не пишу, бо залежить від розміру пасок і форми, в металевих довше).
Порція велика, десь 14 пасок середнього розміру, тож можна сміливо ділити на 2.
По рецепту цукру не дуже багато, паски середньо-солодкі, тож, якщо любите солодкі, можна додати ще грам 200 цукру на цю порцію.
70 гр свіжих дріжджів
300 мл молока
900 (можна 1 кг) кисломолочного сиру (бажано півжирного або жирного)
400 гр цукру
6 яєць+6 жовтків
200 гр вершкового масла
Ванільний цукор
1 ч л солі
Приблизно 1500-1600 гр муки (залежить від вологості сиру, величини яєць)
0.5 кг сухофруктів (родзинки, цукати, курага - що любите, я все кладу)
Ще смачно додати цедру в тісто, але то вже на любителя.
Опара:
Тепле молоко+дріжджі+2 ст л цукру+5-6ст л муки. Як негуста сметана. Поставити в тепле місце для підйому.
Поки опара піднімається, яйця+цукор+ванільний цукор+сіль розтерти добіла.
Додати сир, розмішати до однорідності.
Додати м´яке масло, розтерти до однорідності.
Додати опару (повинна піднятись мінімум вдвічі).
Додати просіяну муку.
Замісити тісто.
Тісто м´яке, еластичне, трохи липкувате, добре тримає форму.
Довго місити не потрібно.
Перекласти тісто в великий пакет, туго зав´язати і поставити в холодильник на 12 годин. Враховуйте, що тісто збільшиться десь втричі, тому пакет потрібен дійсно великий і місця в холодильнику багато.
Через 12 годин вийняти тісто з холодильника, покласти в миску, дати 1-2 години відпочити і нагрітись.
Додати в тісто цедру (за смаком) та попередньо замочені в апельсиновому соці або в алкоголі сухофрукти. Сухофрукти просушити від вологи і обкачати в муці.
Вимісити тісто з сухофруктами, розкласти по формам (наповнювати менш ніж на половину).
Залишити розстоюватись десь на годину в теплому місці.
Випікати при 170 градусів до готовності (час не пишу, бо залежить від розміру пасок і форми, в металевих довше).
2
Мудробаба• 24 ноября 2024
Ответ дляОбращеница
Неочікувано, рецепт пасок в листопаді в мене ще не питались)
Порція велика, десь 14 пасок середнього розміру, тож можна сміливо ділити на 2.
По рецепту цукру не дуже багато, паски середньо-солодкі, тож, якщо любите солодкі, можна додати ще грам 200 цукру на цю порцію.
70 гр свіжих дріжджів
300 мл молока
900 (можна 1 кг) кисломолочного сиру (бажано півжирного або жирного)
400 гр цукру
6 яєць+6 жовтків
200 гр вершкового масла
Ванільний цукор
1 ч л солі
Приблизно 1500-1600 гр муки (залежить від вологості сиру, величини яєць)
0.5 кг сухофруктів (родзинки, цукати, курага - що любите, я все кладу)
Ще смачно додати цедру в тісто, але то вже на любителя.
Опара:
Тепле молоко+дріжджі+2 ст л цукру+5-6ст л муки. Як негуста сметана. Поставити в тепле місце для підйому.
Поки опара піднімається, яйця+цукор+ванільний цукор+сіль розтерти добіла.
Додати сир, розмішати до однорідності.
Додати м´яке масло, розтерти до однорідності.
Додати опару (повинна піднятись мінімум вдвічі).
Додати просіяну муку.
Замісити тісто.
Тісто м´яке, еластичне, трохи липкувате, добре тримає форму.
Довго місити не потрібно.
Перекласти тісто в великий пакет, туго зав´язати і поставити в холодильник на 12 годин. Враховуйте, що тісто збільшиться десь втричі, тому пакет потрібен дійсно великий і місця в холодильнику багато.
Через 12 годин вийняти тісто з холодильника, покласти в миску, дати 1-2 години відпочити і нагрітись.
Додати в тісто цедру (за смаком) та попередньо замочені в апельсиновому соці або в алкоголі сухофрукти. Сухофрукти просушити від вологи і обкачати в муці.
Вимісити тісто з сухофруктами, розкласти по формам (наповнювати менш ніж на половину).
Залишити розстоюватись десь на годину в теплому місці.
Випікати при 170 градусів до готовності (час не пишу, бо залежить від розміру пасок і форми, в металевих довше).
Порція велика, десь 14 пасок середнього розміру, тож можна сміливо ділити на 2.
По рецепту цукру не дуже багато, паски середньо-солодкі, тож, якщо любите солодкі, можна додати ще грам 200 цукру на цю порцію.
70 гр свіжих дріжджів
300 мл молока
900 (можна 1 кг) кисломолочного сиру (бажано півжирного або жирного)
400 гр цукру
6 яєць+6 жовтків
200 гр вершкового масла
Ванільний цукор
1 ч л солі
Приблизно 1500-1600 гр муки (залежить від вологості сиру, величини яєць)
0.5 кг сухофруктів (родзинки, цукати, курага - що любите, я все кладу)
Ще смачно додати цедру в тісто, але то вже на любителя.
Опара:
Тепле молоко+дріжджі+2 ст л цукру+5-6ст л муки. Як негуста сметана. Поставити в тепле місце для підйому.
Поки опара піднімається, яйця+цукор+ванільний цукор+сіль розтерти добіла.
Додати сир, розмішати до однорідності.
Додати м´яке масло, розтерти до однорідності.
Додати опару (повинна піднятись мінімум вдвічі).
Додати просіяну муку.
Замісити тісто.
Тісто м´яке, еластичне, трохи липкувате, добре тримає форму.
Довго місити не потрібно.
Перекласти тісто в великий пакет, туго зав´язати і поставити в холодильник на 12 годин. Враховуйте, що тісто збільшиться десь втричі, тому пакет потрібен дійсно великий і місця в холодильнику багато.
Через 12 годин вийняти тісто з холодильника, покласти в миску, дати 1-2 години відпочити і нагрітись.
Додати в тісто цедру (за смаком) та попередньо замочені в апельсиновому соці або в алкоголі сухофрукти. Сухофрукти просушити від вологи і обкачати в муці.
Вимісити тісто з сухофруктами, розкласти по формам (наповнювати менш ніж на половину).
Залишити розстоюватись десь на годину в теплому місці.
Випікати при 170 градусів до готовності (час не пишу, бо залежить від розміру пасок і форми, в металевих довше).
Спасибо большое за то, что поделились
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
07 января в 00:54
С какой едой у вас ассоциируется слово "сытный"?
У меня сразу пюрешка с котлеткой. А у вас?
06 января в 15:57
Купила насадку на гриль, посмотрите какая красота получилась
Обожаю вафли, получается очень вкусно! Посоветуйте, что еще можно приготовить на этой насадке, видела рецепт теста в интернете картофель+сыр, может у кого-то есть проверенные рецепты или идеи? Хочется чего-то новенького попробовать
10 декабря 2024
Хозяюшки, дайте, пожалуйста, ссылочку или рецепт штоллена
чтобы точно получился и был вкусным. Уже ж пора?
16 декабря 2024
У кого виходять гарні суші, які у вас є секрети приготування?
Минулого року на Новий рік готувала філадельфію. Було смачно, але суші розпалися. Які у вас є секрети приготування, щоб гарно виглядали і не розпадалися суші?
Назад Комментарии к ответу