sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - На скорую руку
anonim_67
Оскорбляю всячески• Изменено 05 декабря 2024

Вы сами солите красную рыбу и кваш капусту или покупаете готовые?

Если сами- поделитесь рецептом
показать весь текст
like 1
60 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_79
Да, я блондинка!• 05 декабря 2024
31
Капусту свекровь передает. Рыбу, , когда как, чаще сама
like 1
anonim_13
Плекаю думи• 05 декабря 2024
32
Муж солит, но скумбрию, не красную.
Я квашу капусту.
В этом году попробовала кимчи (кимчхи) и хочу приготовить ее тоже.
Ее много разновидностей, хочу сделать кимчи с пекинкой и с дайконом.
like 1
anonim_13
Плекаю думи• 05 декабря 2024
33
Ответ дляфрау Гітта
Рыбу сама солю. Капусту покупаю.
Покупная капуста часто вкусная, но с уксусом, не квашеная(
anonim_211
Не виправдовуюсь• 05 декабря 2024
34
Ответ дляПлекаю думи
Муж солит, но скумбрию, не красную.
Я квашу капусту.
В этом году попробовала кимчи (кимчхи) и хочу приготовить ее тоже.
Ее много разновидностей, хочу сделать кимчи с пекинкой и с дайконом.
Я пробувала робити кімчі, але кинула то заняття, бо немає в нас всіх інгредієнтів на справжню кімчі, і умов для зберігання немає, в простому холодильнику вона швидко псується(
Пробувала справжню в Кореї, в нас така точно не вийде)
like 2
anonim_13
Плекаю думи• 05 декабря 2024
35
Свекровь готовила еще шпроты из салаки (по моему) с черным чаем в духовке, на вкус точно шпроты как с банки, но крупнее и вкуснее
anonim_165
фрау Гітта• 05 декабря 2024
36
Ответ дляПлекаю думи
Покупная капуста часто вкусная, но с уксусом, не квашеная(
Квашеную покупную беру на рынке - обалденно вкусная и хрустящая)
like 2
anonim_13
Плекаю думи• 05 декабря 2024
37
Ответ дляКукарикуууууу
Капусту мама квасит. Красную рыбу не покупаем, нам не по карману.
Мы берем хребты красной рыбы, варим суп с зажаркой, немного картопли, и в конце по желанию плавленый сырок.
like 1 heart 4 woman_facepalming 1
anonim_140
Княгиня пітьми• 05 декабря 2024
38
Делать нечего))
Покупаю готовое
anonim_13
Плекаю думи• 05 декабря 2024
39
Ответ дляЯ_з_Франека
Для риби тільки сіль і цукор, ніяких спецій. Капусту мариновану роблю, треба ще й навчитися квасить
Кажуть, у місячні не можна квасити, а чому не знаю.
face_with_tears_of_joy 1
anonim_13
Плекаю думи• 05 декабря 2024
40
Ответ дляНе виправдовуюсь
Я пробувала робити кімчі, але кинула то заняття, бо немає в нас всіх інгредієнтів на справжню кімчі, і умов для зберігання немає, в простому холодильнику вона швидко псується(
Пробувала справжню в Кореї, в нас така точно не вийде)
Сестра робила у пластиковому судочку на холодному балконі зберігала, начебто добра.
Дивились багато відео про кімчі, як розумію, головне щоб просолився кожен лист та була автентично гостра (багато імбиру, часнику та червоного перцю, бажано кочукару але можна і наш), а ось самі корейці половина додає туди трохи анчоусів чи приправу з них, але це необов´язково, як я зрозуміла.
anonim_211
Не виправдовуюсь• 05 декабря 2024
41
Ответ дляПлекаю думи
Сестра робила у пластиковому судочку на холодному балконі зберігала, начебто добра.
Дивились багато відео про кімчі, як розумію, головне щоб просолився кожен лист та була автентично гостра (багато імбиру, часнику та червоного перцю, бажано кочукару але можна і наш), а ось самі корейці половина додає туди трохи анчоусів чи приправу з них, але це необов´язково, як я зрозуміла.
Не половина, а всі)
Білок обов´язковий для ферментації. Інакше це просто гостра маринована пекінка)
Про зберігання - якщо зробити трошки, то можна і в холодильнику 2-3 тижні тримати.
Але корейці для кімчі спеціальні холодильники купують, там вологість, температура, вентиляція спеціально для того, щоб кімчі весь рік зберігати.
like 2
anonim_47
Позитивна• 05 декабря 2024
42
Сама
Рецепт - добавить соль
anonim_13
Плекаю думи• 05 декабря 2024
43
Ответ дляНе виправдовуюсь
Не половина, а всі)
Білок обов´язковий для ферментації. Інакше це просто гостра маринована пекінка)
Про зберігання - якщо зробити трошки, то можна і в холодильнику 2-3 тижні тримати.
Але корейці для кімчі спеціальні холодильники купують, там вологість, температура, вентиляція спеціально для того, щоб кімчі весь рік зберігати.
Цікаво, квашена капуста ж теж продукт ферментації, але білка немає 🤔 корисні бактерії з´являються іншим чином та запускають процес заквашування.

Загалом, продукти ферментації дуже корисні, шкода що багато людей про це й не знають.

Так само як корисний пектин що утворюється у пастилі або печених яблуках, гарбузі.
anonim_13
Плекаю думи• 05 декабря 2024
44
Ответ дляНе виправдовуюсь
Не половина, а всі)
Білок обов´язковий для ферментації. Інакше це просто гостра маринована пекінка)
Про зберігання - якщо зробити трошки, то можна і в холодильнику 2-3 тижні тримати.
Але корейці для кімчі спеціальні холодильники купують, там вологість, температура, вентиляція спеціально для того, щоб кімчі весь рік зберігати.
Цікава інформація, дякую ❤️
anonim_13
Плекаю думи• 05 декабря 2024
45
Ответ дляНе виправдовуюсь
Не половина, а всі)
Білок обов´язковий для ферментації. Інакше це просто гостра маринована пекінка)
Про зберігання - якщо зробити трошки, то можна і в холодильнику 2-3 тижні тримати.
Але корейці для кімчі спеціальні холодильники купують, там вологість, температура, вентиляція спеціально для того, щоб кімчі весь рік зберігати.
До речі, читала що у Кореї, як і в Таї, Японії, не був культивіруваний перець, зокрема гострий (їх завезли пізніше з Америки)
І їм ця гострота настільки сподобалась що перець або гостре стали добавляти усюди, в першу чергу в супи, як том ям чи кімчі тіге.
В них навіть ієрогліф що означає смачний, має інше значення гострий.
anonim_119
Угги_в_горошек• 05 декабря 2024
46
Капусту мама але в неї рецепт на 50 кг
Рибу сама, мені нормально і така
anonim_201
ДелайКак_Я• 05 декабря 2024
47
Ответ дляПес Патрон
Рыбу солю сама, но так вкусно, как в магазине не получается. Как и нарезать ее тонко.
Бо ви не даєте глутамат натрію )
anonim_201
ДелайКак_Я• 05 декабря 2024
48
Ответ дляКукарикуууууу
Капусту мама квасит. Красную рыбу не покупаем, нам не по карману.
У вас слайси не продаються?
Досить непогані і бюджетні.
170 гр 1 кг
like 1
anonim_201
ДелайКак_Я• 05 декабря 2024
49
Ответ дляБавовна
Девочки поделитесь чем Вы шинкуете капусту? Каким ножом или тёркой или может ещё чем-то?
При срсрі продавались легенькі,але крепкі пластикові шинковки.
Роками користуюсь і від мами забрала.
Ще в м*ясорубці є насадка
anonim_32
Пес Патрон• 05 декабря 2024
50
Ответ дляНе виправдовуюсь
Сама:
Солю червону рибу
Мариную тюльку
Солю сало
Квашу капусту
Роблю Пелюстку
Роблю моркву по-корейськи
Биті огірки
І ще дуже багато чого роблю сама. Мені спокійніше і смачніше їсти своє, а не куплене - хз як приготоване.
А поделитесь рецептом Пелюстки пожалуйста? Я тут недавно капусту на нее варила, но что-то ничего не получилось.
anonim_2
Бентливуман• 05 декабря 2024
51
Посол червоної риби: на 1 кг ваги риби 2 стол. ложки солі і 1 стол.л.цукру.- це класичний посол. Можна їсти на наступну добу.

Капуста квашена: 3 кг порізаної капусти, 1 морквина натерта на крупну терку, 1 ст.ложка солі з невеликою гіркою- перемішати все й натрамбувати щільно в 3-літрову банку.
Банку прикрити, наприклад, кульком не щільно і поставити в чисту миску в теплій кімнаті.
Сік буде витікати з банки. Капусту 1-2 рази на день проштрикувати в декількох місцях шашличною паличкою або виделкою і повертати в банку сік, що витік. На 3-й день зранку капуста зазвичай готова (попробувати на смак). Накрити кришкою і поставити в холодильник. Смачного!
like 3 heart 1
anonim_32
Пес Патрон• 06 декабря 2024
52
Ответ дляДелайКак_Я
Бо ви не даєте глутамат натрію )
А если добавить, то реально вкусно?
anonim_201
ДелайКак_Я• 06 декабря 2024
53
Ответ дляПес Патрон
А если добавить, то реально вкусно?
Не пробувала (
anonim_70
Астоновитесь!• 06 декабря 2024
54
В мене один рецепт на засолку капусти, квашених баклажанів, зелених помідорів - нашинкувати, порізати, скласти - ну зрозуміло що кожне в свою тару - і залити розсолом - 50 гр солі на 1.2 літра води. Все ідеальне.
На червону рибу - ст.ложка з горкою солі -дві без горки цукру. На ніч в холодильник. З ранку - сіль змила, у пергамент та знову в холодильник.
Якщо рибка з річки - то тільки сіль, а потім маринад.
woman_facepalming 1 heart 1
anonim_163
Репетиторша• 06 декабря 2024
55
Ответ дляПлекаю думи
Кажуть, у місячні не можна квасити, а чому не знаю.
В месячные причащаться нельзя. А квасить можна.
anonim_118
Стефанія• 06 декабря 2024
56
Я покупаю и готовую , но чаще сама делаю .
Рыбу примерно 1:1 соль с сахаром обильно смазываю и в холодильник на сутки .
Капусту примерно так же , но зависит от сорта , заливаю холодной кипяченой водой на день -два под стол и потом в холодное место .
anonim_211
Не виправдовуюсь• 06 декабря 2024
57
Ответ дляПес Патрон
А поделитесь рецептом Пелюстки пожалуйста? Я тут недавно капусту на нее варила, но что-то ничего не получилось.
На Пелюстку точно нічого варити не треба)
Качан капусти десь до 2.5 кг, бажано пласкої, а не круглої. 1 червоний буряк. Часник за смаком - десь 4 великих зубчика для легкої гостринки, і більше, якщо хочеться прям гостренької.
Для маринаду - 1 л води, 50 гр цукру (3 ст л з гіркою) , 35-40 гр солі (2 ст л з великою гіркою). Звісно, пропорції солі і цукру можна міняти, кладіть за своїм смаком.
2-3 лаврових листка, по декілька горошин чорного та духм´яного перцю, можна дрібку коріандра або кмину для пряного смаку.
90 мл (6 ст л) оцету. Якщо додаєте яблучний, винний чи бальзамічний - то на 1/3 більше, бо вони слабші.
Капусту ріжете 3×3 см, буряк тонкими слайсами, часник роздавлюєте ножем.
В чистий бутель кладете шарами слайси буряка, капусту, часник. Повторюєте 3-4 рази.
В воду кладете цукор, сіль, перці, лаврове листя, приправи за смаком. Доводите до кипіння, щоб сіль і цукор розчинились. Вливаєте оцет і зразу виключаєте. Даєте маринаду прохолонути, і заливаєте капусту ТЕПЛИМ маринадом.
Накриваєте марлею або неплотно кришкою, залишаєте при кімнатній температурі хоча б на добу. Потім можна в холодильник.
like 3
anonim_139
Задолбулька• 27 декабря 2024
58
Ответ дляКукарикуууууу
Капусту мама квасит. Красную рыбу не покупаем, нам не по карману.
Шматочки червоної риби— 300-400 гривень за кг.
Можна взяти грам 300 на 100 гривень та засолити. Там багато вийде, щоб бутерброди зробити.
heart 2
anonim_139
Задолбулька• 27 декабря 2024
59
Ответ дляДелайКак_Я
У вас слайси не продаються?
Досить непогані і бюджетні.
170 гр 1 кг
Такі дешеві?
Це де Ви брали?
anonim_201
ДелайКак_Я• 27 декабря 2024
60
Ответ дляЗадолбулька
Такі дешеві?
Це де Ви брали?
В себе в магазині. Коломия
like 1
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff