З горіха зерня• 14 декабря 2024
Штолен
Імпровізація.
2
5
25
Заюшка_хозяюшка• 14 декабря 2024
Поділіться рецептом, будь ласка. Це дріжжовий, чи з сиром ( творожный) ?
автор
З горіха зерня
• 14 декабря 2024
Ответ дляЗаюшка_хозяюшка
Поділіться рецептом, будь ласка. Це дріжжовий, чи з сиром ( творожный) ?
Рецепту немає, імпровізація. На дріжджях.
5
автор
З горіха зерня
• 14 декабря 2024
Ответ дляВерСаСе
Він же має лежати 2ьижні мінімум
Нехай лежить.
3
6
автор
З горіха зерня
• 14 декабря 2024
Ответ дляЛиса Патрикевна
Это булка с изюмом, а не штолен.😆
Не вам вирішувати, що це
5
11
Дадосвидания• 14 декабря 2024
Ответ дляЗ горіха зерня
Не вам вирішувати, що це
Это эксперт по штоленам нарисовался
5
6
1
Впораюсь зі всим• 14 декабря 2024
Ответ дляЛиса Патрикевна
Это булка с изюмом, а не штолен.😆
Испеките себе не булку , в чём проблема.
Автор , умничка !
Автор , умничка !
3
10
Борщик• 14 декабря 2024
Ответ дляДадосвидания
Это эксперт по штоленам нарисовался
До чого експерт. Автор не претендує бути екпертом. Похвалилася. Може вперше пекла. Я теж збираюся спробувати. Що ж ви налетіли , критики. У вас кращі? То покажіть свої. Ми похвалимо і помилуємося вашими.
7
1
автор
З горіха зерня
• 14 декабря 2024
Ответ дляБорщик
До чого експерт. Автор не претендує бути екпертом. Похвалилася. Може вперше пекла. Я теж збираюся спробувати. Що ж ви налетіли , критики. У вас кращі? То покажіть свої. Ми похвалимо і помилуємося вашими.
Ні, не вперше. Печу давно. Різні.
Дама с собачкой• 14 декабря 2024
Ответ дляБорщик
До чого експерт. Автор не претендує бути екпертом. Похвалилася. Може вперше пекла. Я теж збираюся спробувати. Що ж ви налетіли , критики. У вас кращі? То покажіть свої. Ми похвалимо і помилуємося вашими.
Ви перший раз спечете штолен без рецепту?
Чорт і Шо• 14 декабря 2024
до речі, бачила в продажу спеціальні форми для випічки штолену, доволі дорогі і виглядають дивно, треба мудрувати з тим, як їх застосовувати, а головне - навіщо? традиційний штолен чудово випікається без додаткових пристосувань
2
Дадосвидания• 14 декабря 2024
Ответ дляБорщик
До чого експерт. Автор не претендує бути екпертом. Похвалилася. Може вперше пекла. Я теж збираюся спробувати. Що ж ви налетіли , критики. У вас кращі? То покажіть свої. Ми похвалимо і помилуємося вашими.
Читать чтоли не умеете? Я автору
написала, что выше нарисовался эксперт... С иронией, ну кто понял тот понял
написала, что выше нарисовался эксперт... С иронией, ну кто понял тот понял
1
4
автор
З горіха зерня
• 14 декабря 2024
Ответ дляЧорт і Шо
до речі, бачила в продажу спеціальні форми для випічки штолену, доволі дорогі і виглядають дивно, треба мудрувати з тим, як їх застосовувати, а головне - навіщо? традиційний штолен чудово випікається без додаткових пристосувань
В мене є така, я в ній хліб печу. Кілька разів пекла штолен
Смайликівна• 14 декабря 2024
Ответ дляДадосвидания
Это эксперт по штоленам нарисовался
ви така злюка бо у вас штолена немає?
1
2
Смайликівна• 14 декабря 2024
Ответ дляВерСаСе
Він же має лежати 2ьижні мінімум
а чого? 👀 він не зіпсується за цей час?
вибачте за можливо тупе питання, просто ніколи не мала справу зі штоленом)
вибачте за можливо тупе питання, просто ніколи не мала справу зі штоленом)
автор
З горіха зерня
• 14 декабря 2024
Ответ дляСмайликівна
а чого? 👀 він не зіпсується за цей час?
вибачте за можливо тупе питання, просто ніколи не мала справу зі штоленом)
вибачте за можливо тупе питання, просто ніколи не мала справу зі штоленом)
Не зіпсується, навпаки смак стане краще і всі інгредієнти між собою ’ подружаться’
1
Чорт і Шо• 14 декабря 2024
Ответ дляЗ горіха зерня
В мене є така, я в ній хліб печу. Кілька разів пекла штолен
то не те, на штоленовій зверху здорова блямба, як залізнична шпала
Патриоточка• 14 декабря 2024
Ответ дляaabezm
Я пекла в том году по этому рецепту, цукаты и изюм замачивала на ночь в роме, очень вкусно вышло. В этом году буду тоже по этому рецепту печь.
На этот объем ингредиентов выйдет 2 средних штоллена.
На этот объем ингредиентов выйдет 2 средних штоллена.
Дякую, але нажаль не маю тиктока
автор
З горіха зерня
• 14 декабря 2024
Ответ дляЧорт і Шо
то не те, на штоленовій зверху здорова блямба, як залізнична шпала
Я знаю. Просто коли на подарунки, то акуратніше в цій
автор
З горіха зерня
• 14 декабря 2024
Ответ дляСпішу - перекидаюсь
Я забыла, чем его пропитывают перед пудрой?
Маслом розпопленим
РокерША• 14 декабря 2024
Я оце думаю, а напаркуа люди кладуть родзинки у випічку? Які в них думки у цей момент? «А чи не додати у тісто трохи гівенця?» Автор взагалі вирішила не стримувати себе в смакових ізвращєніях і родзинок поклала півкіло.
12
1
Спішу - перекидаюсь• 14 декабря 2024
Ответ дляЗ горіха зерня
Маслом розпопленим
Просто маслом, без ничего?
Мне как-то видео производства в Корее попалось, ну корейцы конечно садисты со своими видео вкусняшек) Так они его прям купали там..а потом пудра.
Мне как-то видео производства в Корее попалось, ну корейцы конечно садисты со своими видео вкусняшек) Так они его прям купали там..а потом пудра.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
Я сегодня замачиваю изюмы/цукаты, завтра буду печь