sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_10
З горіха зерня• 14 декабря 2024

Штолен

Імпровізація.
attached-photo
attached-photo
attached-photo
woman_facepalming 2 heart 5 like 25
45 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_183
Заюшка_хозяюшка• 14 декабря 2024
1
Поділіться рецептом, будь ласка. Це дріжжовий, чи з сиром ( творожный) ?
anonim_10
автор З горіха зерня • 14 декабря 2024
2
Ответ дляЗаюшка_хозяюшка
Поділіться рецептом, будь ласка. Це дріжжовий, чи з сиром ( творожный) ?
Рецепту немає, імпровізація. На дріжджях.
face_with_tears_of_joy 5
anonim_93
Лиса Патрикевна• 14 декабря 2024
3
Это булка с изюмом, а не штолен.😆
face_with_tears_of_joy 1 woman_facepalming 5 like 5
anonim_162
ВерСаСе• 14 декабря 2024
4
Він же має лежати 2ьижні мінімум
face_with_tears_of_joy 1
anonim_10
автор З горіха зерня • 14 декабря 2024
5
Ответ дляВерСаСе
Він же має лежати 2ьижні мінімум
Нехай лежить.
like 3 face_with_tears_of_joy 6
anonim_10
автор З горіха зерня • 14 декабря 2024
6
Ответ дляЛиса Патрикевна
Это булка с изюмом, а не штолен.😆
Не вам вирішувати, що це
woman_facepalming 5 like 11
anonim_49
Дадосвидания• 14 декабря 2024
7
Ответ дляЗ горіха зерня
Не вам вирішувати, що це
Это эксперт по штоленам нарисовался
woman_facepalming 5 face_with_tears_of_joy 6 like 1
anonim_94
Впораюсь зі всим• 14 декабря 2024
8
Ответ дляЛиса Патрикевна
Это булка с изюмом, а не штолен.😆
Испеките себе не булку , в чём проблема.
Автор , умничка !
woman_facepalming 3 like 10
anonim_76
АдеКВАтная• 14 декабря 2024
9
Я сегодня замачиваю изюмы/цукаты, завтра буду печь
like 4
anonim_205
Борщик• 14 декабря 2024
10
Ответ дляДадосвидания
Это эксперт по штоленам нарисовался
До чого експерт. Автор не претендує бути екпертом. Похвалилася. Може вперше пекла. Я теж збираюся спробувати. Що ж ви налетіли , критики. У вас кращі? То покажіть свої. Ми похвалимо і помилуємося вашими.
like 7 woman_facepalming 1
anonim_10
автор З горіха зерня • 14 декабря 2024
11
Ответ дляБорщик
До чого експерт. Автор не претендує бути екпертом. Похвалилася. Може вперше пекла. Я теж збираюся спробувати. Що ж ви налетіли , критики. У вас кращі? То покажіть свої. Ми похвалимо і помилуємося вашими.
Ні, не вперше. Печу давно. Різні.
noavatar
Леді_в_пледі• 14 декабря 2024
12
Ууу, клас)
Я теж зараз в процесі)))
attached-photo
heart 5
anonim_54
Дама с собачкой• 14 декабря 2024
13
Ответ дляБорщик
До чого експерт. Автор не претендує бути екпертом. Похвалилася. Може вперше пекла. Я теж збираюся спробувати. Що ж ви налетіли , критики. У вас кращі? То покажіть свої. Ми похвалимо і помилуємося вашими.
Ви перший раз спечете штолен без рецепту?
anonim_44
Чорт і Шо• 14 декабря 2024
14
до речі, бачила в продажу спеціальні форми для випічки штолену, доволі дорогі і виглядають дивно, треба мудрувати з тим, як їх застосовувати, а головне - навіщо? традиційний штолен чудово випікається без додаткових пристосувань
like 2
anonim_49
Дадосвидания• 14 декабря 2024
15
Ответ дляБорщик
До чого експерт. Автор не претендує бути екпертом. Похвалилася. Може вперше пекла. Я теж збираюся спробувати. Що ж ви налетіли , критики. У вас кращі? То покажіть свої. Ми похвалимо і помилуємося вашими.
Читать чтоли не умеете? Я автору
написала, что выше нарисовался эксперт... С иронией, ну кто понял тот понял
woman_facepalming 1 like 4
anonim_10
автор З горіха зерня • 14 декабря 2024
16
Ответ дляЧорт і Шо
до речі, бачила в продажу спеціальні форми для випічки штолену, доволі дорогі і виглядають дивно, треба мудрувати з тим, як їх застосовувати, а головне - навіщо? традиційний штолен чудово випікається без додаткових пристосувань
В мене є така, я в ній хліб печу. Кілька разів пекла штолен
attached-photo
anonim_207
Смайликівна• 14 декабря 2024
17
Ответ дляДадосвидания
Это эксперт по штоленам нарисовался
ви така злюка бо у вас штолена немає?
face_with_tears_of_joy 1 woman_facepalming 2
anonim_103
Патриоточка• 14 декабря 2024
18
Дівчата, поділіться перевіреним рецептом, будь ласка
anonim_207
Смайликівна• 14 декабря 2024
19
Ответ дляВерСаСе
Він же має лежати 2ьижні мінімум
а чого? 👀 він не зіпсується за цей час?
вибачте за можливо тупе питання, просто ніколи не мала справу зі штоленом)
anonim_10
автор З горіха зерня • 14 декабря 2024
20
Ответ дляСмайликівна
а чого? 👀 він не зіпсується за цей час?
вибачте за можливо тупе питання, просто ніколи не мала справу зі штоленом)
Не зіпсується, навпаки смак стане краще і всі інгредієнти між собою ’ подружаться’
like 1
anonim_44
Чорт і Шо• 14 декабря 2024
21
Ответ дляЗ горіха зерня
В мене є така, я в ній хліб печу. Кілька разів пекла штолен
то не те, на штоленовій зверху здорова блямба, як залізнична шпала
anonim_44
Чорт і Шо• 14 декабря 2024
22
attached-photo
noavatar
aabezm• 14 декабря 2024
23
Ответ дляПатриоточка
Дівчата, поділіться перевіреним рецептом, будь ласка
Я пекла в том году по этому рецепту, цукаты и изюм замачивала на ночь в роме, очень вкусно вышло. В этом году буду тоже по этому рецепту печь.
На этот объем ингредиентов выйдет 2 средних штоллена.
https://vm.tiktok.com/ZMkFvRdt1/
attached-photo
face_with_tears_of_joy 1
anonim_103
Патриоточка• 14 декабря 2024
24
Ответ дляaabezm
Я пекла в том году по этому рецепту, цукаты и изюм замачивала на ночь в роме, очень вкусно вышло. В этом году буду тоже по этому рецепту печь.
На этот объем ингредиентов выйдет 2 средних штоллена.
https://vm.tiktok.com/ZMkFvRdt1/
Дякую, але нажаль не маю тиктока
anonim_10
автор З горіха зерня • 14 декабря 2024
25
Ответ дляЧорт і Шо
то не те, на штоленовій зверху здорова блямба, як залізнична шпала
Я знаю. Просто коли на подарунки, то акуратніше в цій
noavatar
aabezm• 14 декабря 2024
26
Ответ дляПатриоточка
Дякую, але нажаль не маю тиктока
это не важно, если перейти по ссылке с ноутбука, рецепт откроется)
anonim_216
Спішу - перекидаюсь• 14 декабря 2024
27
Я забыла, чем его пропитывают перед пудрой?
anonim_10
автор З горіха зерня • 14 декабря 2024
28
Ответ дляСпішу - перекидаюсь
Я забыла, чем его пропитывают перед пудрой?
Маслом розпопленим
anonim_59
РокерША• 14 декабря 2024
29
Я оце думаю, а напаркуа люди кладуть родзинки у випічку? Які в них думки у цей момент? «А чи не додати у тісто трохи гівенця?» Автор взагалі вирішила не стримувати себе в смакових ізвращєніях і родзинок поклала півкіло.
dislike 12 face_with_tears_of_joy 1
anonim_216
Спішу - перекидаюсь• 14 декабря 2024
30
Ответ дляЗ горіха зерня
Маслом розпопленим
Просто маслом, без ничего?
Мне как-то видео производства в Корее попалось, ну корейцы конечно садисты со своими видео вкусняшек) Так они его прям купали там..а потом пудра.
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff