Непозбувна Бентега• 05 января в 09:18
Як люди можуть?
Хто працює в сфері прибирання,як вам вдасться за день прибирати дві-три локації? Я по часу встигаю, але психічно після однієї квартири виснажена. Весь час переживаю,щоб нічого не пошкодити,дорога техніка,боюсь щоб не поламалась.
3
1
Голена блондинка• 05 января в 09:22
Я не знаю. Ко мне приходит женщина, ну ей уже лет 60. Она как метеор, убирает по несколько квартир, еще и основную роботу уборщицы имеет. Я вообще в сравнении с ней слабачка.
Вельшановна• 05 января в 09:22
Опыт?
Слышала от знакомых, что в отеле дают 15 мин на уборку одного номера. И качество проверят. Вот, не можешь- гуд бай! Так и наловчаются быстро работать
Слышала от знакомых, что в отеле дают 15 мин на уборку одного номера. И качество проверят. Вот, не можешь- гуд бай! Так и наловчаются быстро работать
автор
Непозбувна Бентега
• 05 января в 09:22
Ответ дляГолена блондинка
Я не знаю. Ко мне приходит женщина, ну ей уже лет 60. Она как метеор, убирает по несколько квартир, еще и основную роботу уборщицы имеет. Я вообще в сравнении с ней слабачка.
Я мабуть теж.
автор
Непозбувна Бентега
• 05 января в 09:23
Ответ дляВельшановна
Опыт?
Слышала от знакомых, что в отеле дают 15 мин на уборку одного номера. И качество проверят. Вот, не можешь- гуд бай! Так и наловчаются быстро работать
Слышала от знакомых, что в отеле дают 15 мин на уборку одного номера. И качество проверят. Вот, не можешь- гуд бай! Так и наловчаются быстро работать
В готелі 30 хвилин. Але то інше. Там немає ніяких лишніх речей
5
Астановитесь• 05 января в 09:25
Ответ дляНепозбувна Бентега
Я мабуть теж.
Є побутовий досвід прибирання, є професійний.
Грубо кажучи коли ми собі вдома прибираємо ми дістали протерти альбом з фотографіями на ньому і закінчили прибирання.
Коли прибираєш професійно робиш це по технологічній схемі.
Я приготую 120 пельменів на сім´ю і ще півроку не подивлюсь в їх сторону
А знайома в галі балуваній щодня робить по 5000 пельменів
Грубо кажучи коли ми собі вдома прибираємо ми дістали протерти альбом з фотографіями на ньому і закінчили прибирання.
Коли прибираєш професійно робиш це по технологічній схемі.
Я приготую 120 пельменів на сім´ю і ще півроку не подивлюсь в їх сторону
А знайома в галі балуваній щодня робить по 5000 пельменів
8
Банан-барабан• 05 января в 09:27
Ответ дляАстановитесь
Є побутовий досвід прибирання, є професійний.
Грубо кажучи коли ми собі вдома прибираємо ми дістали протерти альбом з фотографіями на ньому і закінчили прибирання.
Коли прибираєш професійно робиш це по технологічній схемі.
Я приготую 120 пельменів на сім´ю і ще півроку не подивлюсь в їх сторону
А знайома в галі балуваній щодня робить по 5000 пельменів
Грубо кажучи коли ми собі вдома прибираємо ми дістали протерти альбом з фотографіями на ньому і закінчили прибирання.
Коли прибираєш професійно робиш це по технологічній схемі.
Я приготую 120 пельменів на сім´ю і ще півроку не подивлюсь в їх сторону
А знайома в галі балуваній щодня робить по 5000 пельменів
Знакомая в гали явно по 5000 тыс делает пельменей не руками же?
1
2
Астановитесь• 05 января в 09:27
Ответ дляБанан-барабан
Знакомая в гали явно по 5000 тыс делает пельменей не руками же?
Звісно руками
2
Залізна пані• 05 января в 09:27
Ответ дляНепозбувна Бентега
В готелі 30 хвилин. Але то інше. Там немає ніяких лишніх речей
Які, наприклад, речі ви боітеся зламати?
Банан-барабан• 05 января в 09:28
Ответ дляАстановитесь
Звісно руками
Ну зачем вы так обманываете))) Вы те пельмени в гали балованной видели? Там нет ручной лепки
1
8
1
автор
Непозбувна Бентега
• 05 января в 09:29
Ответ дляЗалізна пані
Які, наприклад, речі ви боітеся зламати?
Пылесос або стіралку
3
Залізна пані• 05 января в 09:29
Ответ дляАстановитесь
Є побутовий досвід прибирання, є професійний.
Грубо кажучи коли ми собі вдома прибираємо ми дістали протерти альбом з фотографіями на ньому і закінчили прибирання.
Коли прибираєш професійно робиш це по технологічній схемі.
Я приготую 120 пельменів на сім´ю і ще півроку не подивлюсь в їх сторону
А знайома в галі балуваній щодня робить по 5000 пельменів
Грубо кажучи коли ми собі вдома прибираємо ми дістали протерти альбом з фотографіями на ньому і закінчили прибирання.
Коли прибираєш професійно робиш це по технологічній схемі.
Я приготую 120 пельменів на сім´ю і ще півроку не подивлюсь в їх сторону
А знайома в галі балуваній щодня робить по 5000 пельменів
Пельмень за 12 с
2
автор
Непозбувна Бентега
• 05 января в 09:30
Ответ дляЗалізна пані
Які, наприклад, речі ви боітеся зламати?
Або коли в кімнаті багато різних фігурок,то боюсь розбити
Астановитесь• 05 января в 09:30
Ответ дляБанан-барабан
Ну зачем вы так обманываете))) Вы те пельмени в гали балованной видели? Там нет ручной лепки
Там дійсно ручна ліпка.
Але все ж окремо зауважу що фарш , тісто, прибирання це окремі робітники.
Але все ж окремо зауважу що фарш , тісто, прибирання це окремі робітники.
Залізна пані• 05 января в 09:30
Ответ дляНепозбувна Бентега
Пылесос або стіралку
Що з ними статися може? Нічого.
Банан-барабан• 05 января в 09:31
Ответ дляАстановитесь
Там дійсно ручна ліпка.
Але все ж окремо зауважу що фарш , тісто, прибирання це окремі робітники.
Але все ж окремо зауважу що фарш , тісто, прибирання це окремі робітники.
Так с этого нужно и начинать)))
2
Залізна пані• 05 января в 09:31
Ответ дляНепозбувна Бентега
Або коли в кімнаті багато різних фігурок,то боюсь розбити
У вас є можливість відмовлятися від таких локацій?
Астановитесь• 05 января в 09:32
Ответ дляЗалізна пані
Пельмень за 12 с
Може і швидше. Вони розкладають кружальця на стіл, викладають начинку, ліпка, викласти на лоток для заморожування
Залізна пані• 05 января в 09:32
Ответ дляАстановитесь
Там дійсно ручна ліпка.
Але все ж окремо зауважу що фарш , тісто, прибирання це окремі робітники.
Але все ж окремо зауважу що фарш , тісто, прибирання це окремі робітники.
Ну, яка ручна ліпка? Не смішіть.
Ці пельмені мають бути за ціною золота вручну
Ці пельмені мають бути за ціною золота вручну
5
2
Люблю_смаколики• 05 января в 09:33
Ответ дляЗалізна пані
Ну, яка ручна ліпка? Не смішіть.
Ці пельмені мають бути за ціною золота вручну
Ці пельмені мають бути за ціною золота вручну
Ви там брали? Там і ручна є
1
Залізна пані• 05 января в 09:34
Ответ дляЛюблю_смаколики
Ви там брали? Там і ручна є
Я в Галю олин раз зайшла і вийшла.
В гостях спробувала іх сирники. Не сподобалися.
В гостях спробувала іх сирники. Не сподобалися.
2
Астановитесь• 05 января в 09:34
Ответ дляЗалізна пані
Ну, яка ручна ліпка? Не смішіть.
Ці пельмені мають бути за ціною золота вручну
Ці пельмені мають бути за ціною золота вручну
Ручна ліпка. Багато цехів виготовляють напівфабрикати і там ручна ліпка.
2
автор
Непозбувна Бентега
• 05 января в 09:35
Ответ дляЗалізна пані
У вас є можливість відмовлятися від таких локацій?
Так, але тоді треба шукати нові. А зарплата менша на початок
Люблю_смаколики• 05 января в 09:35
Ответ дляЗалізна пані
Я в Галю олин раз зайшла і вийшла.
В гостях спробувала іх сирники. Не сподобалися.
В гостях спробувала іх сирники. Не сподобалися.
Мені їх морозиво не подобається, а комусь найкраще. Ліплять руками, зарплати не космічні (принаймі не в столиці)
Залізна пані• 05 января в 09:36
Ответ дляНепозбувна Бентега
Так, але тоді треба шукати нові. А зарплата менша на початок
Краще взяти більшу площу, але з меншою кількістю дрібних закутків, статуеток, полиць, сходів, дверей і т.п.
Банан-барабан• 05 января в 09:36
Ответ дляЗалізна пані
Ну, яка ручна ліпка? Не смішіть.
Ці пельмені мають бути за ціною золота вручну
Ці пельмені мають бути за ціною золота вручну
Я тоже не верю в ручную лепку, но допускаю что если девушка пишет, что фарш, тесто, раскатка, разрезка на кружочки - это все разный персонал, то в целом можно попробовать еще поверить. Я сама леплю красивые пельмени и вареники. Очень красивые. Кому показываю, не верят что руками сделаны. Но это долгий и кропотливый процесс. И тесто имеет значения, чтобы было вкусно и красиво еще одновременно. Короче, это тяжело. Красиво и вкусно будут пельмеши только в рестике. Я столько покупных полуфабрикатов перепробовала (ну которые заявлены лепкой в ручную), от Гали до дорогих брендов. Самые вкусные оказались только те, которые пришла лепить за мои бабки ко мне тетка на мою кухню. Все. Все остальное - ручная лепка, натуральное мясо, только мраморное с Альпийских гор говядина - все собака с будкой была!
4
2
Залізна пані• 05 января в 09:39
Ответ дляЛюблю_смаколики
Мені їх морозиво не подобається, а комусь найкраще. Ліплять руками, зарплати не космічні (принаймі не в столиці)
Ото ви мене всі здивували тими пельменями.
В наш час техніки і обладнання наймають рабів на ліпку в промислових маштабах...
І яка зарплата за робочий день за 5000 пельменів?
Працюють не 8 годин, а по 10-12 напевно
В наш час техніки і обладнання наймають рабів на ліпку в промислових маштабах...
І яка зарплата за робочий день за 5000 пельменів?
Працюють не 8 годин, а по 10-12 напевно
1
Замрійлива• 05 января в 09:39
Ответ дляБанан-барабан
Знакомая в гали явно по 5000 тыс делает пельменей не руками же?
Ви не бачили як роблять?) Через скло видно, ліплять руками. Тісто мабуть машина.
Люблю_смаколики• 05 января в 09:41
Ответ дляЗалізна пані
Ото ви мене всі здивували тими пельменями.
В наш час техніки і обладнання наймають рабів на ліпку в промислових маштабах...
І яка зарплата за робочий день за 5000 пельменів?
Працюють не 8 годин, а по 10-12 напевно
В наш час техніки і обладнання наймають рабів на ліпку в промислових маштабах...
І яка зарплата за робочий день за 5000 пельменів?
Працюють не 8 годин, а по 10-12 напевно
То інший смак. Я там не беру, був негативний досвід. Але є фанати
Залізна пані• 05 января в 09:41
Ответ дляЗамрійлива
Ви не бачили як роблять?) Через скло видно, ліплять руками. Тісто мабуть машина.
Залізна пані• 05 января в 09:42
Ответ дляЛюблю_смаколики
То інший смак. Я там не беру, був негативний досвід. Але є фанати
Так і мені іх хвилили тут.
Знайшла ту Галю, глянула на пельмені, бачу, що борошно сіре, і не взяла.
Знайшла ту Галю, глянула на пельмені, бачу, що борошно сіре, і не взяла.
1
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу