Горлаю зрання• 13 января в 19:05
Как вы готовите говядину?
Кроме гуляша, беф бургиньона, фрикаделек, макарон по-флотски. Что-то все надоело(
Потребую апгрейду• 13 января в 19:07
запікаю в рукаві. Але беру не дуже стару говядину або й телятину. Інколи просто відварюю.
2
Запароленое одеяло• 13 января в 19:09
Ответ дляПотребую апгрейду
з вирізки роблю відбивні.
Вырезку отбиваете? Ту, что по 700 грн кг?
6
1
1
Наполеон Бонапарт• 13 января в 19:14
Ответ дляЗапароленое одеяло
Вырезку отбиваете? Ту, что по 700 грн кг?
Вже нема по 700.
Я сало купувала на тому тижні, то вже було 699
Я сало купувала на тому тижні, то вже було 699
Запароленое одеяло• 13 января в 19:17
Ответ дляНаполеон Бонапарт
Вже нема по 700.
Я сало купувала на тому тижні, то вже було 699
Я сало купувала на тому тижні, то вже було 699
Перед Новым годом на столичке была 700-800. Сало всегда на столичке около 600, которое типа генеральское называют
ЯспАкойнаЯ• 13 января в 19:18
Ірландське рагу з темним пивом. Можна просто в сметані запекти, теж смачно.
Наполеон Бонапарт• 13 января в 19:19
Ответ дляЗапароленое одеяло
Перед Новым годом на столичке была 700-800. Сало всегда на столичке около 600, которое типа генеральское называют
Я хоча і Києві, але на Столичку не їду, жодного разу не була там
Наполеон Бонапарт• 13 января в 19:20
Ответ дляЯспАкойнаЯ
Ірландське рагу з темним пивом. Можна просто в сметані запекти, теж смачно.
З різдвяним пивом
Запароленое одеяло• 13 января в 19:20
Ответ дляНаполеон Бонапарт
Я хоча і Києві, але на Столичку не їду, жодного разу не була там
Я рядом живу просто, мне нравится этот рынок
Місячне Сяйво• 13 января в 19:23
Обсмажую на сильному вогні м´ясо маленькими шматочками, туди цибулю чверть кільцями, спеції на ваш смак, я додаю чорний перець, іноді білий. Гречку зверху, води 1:2 і в духовку на годину.
Роблю азу.
М´ясо шматочками як мізинець, обсмажити, картоплю такими ж шматочками, теж обсмажити, цибулю кільцями обсмажити. Викласти в казан шарами, і тушкувати на маленькому вогні. Як тільки готове, додати кілька штук тертих солоних огірків, томати кружальцями або томатний сік, або тлмаьи у власному соку, перемішати і потушкувати ще хвилин 10. Можна додати чорний перець, пластівці чилі.
Роблю азу.
М´ясо шматочками як мізинець, обсмажити, картоплю такими ж шматочками, теж обсмажити, цибулю кільцями обсмажити. Викласти в казан шарами, і тушкувати на маленькому вогні. Як тільки готове, додати кілька штук тертих солоних огірків, томати кружальцями або томатний сік, або тлмаьи у власному соку, перемішати і потушкувати ще хвилин 10. Можна додати чорний перець, пластівці чилі.
1
автор
Горлаю зрання
• 13 января в 19:24
Ответ дляМісячне Сяйво
Обсмажую на сильному вогні м´ясо маленькими шматочками, туди цибулю чверть кільцями, спеції на ваш смак, я додаю чорний перець, іноді білий. Гречку зверху, води 1:2 і в духовку на годину.
Роблю азу.
М´ясо шматочками як мізинець, обсмажити, картоплю такими ж шматочками, теж обсмажити, цибулю кільцями обсмажити. Викласти в казан шарами, і тушкувати на маленькому вогні. Як тільки готове, додати кілька штук тертих солоних огірків, томати кружальцями або томатний сік, або тлмаьи у власному соку, перемішати і потушкувати ще хвилин 10. Можна додати чорний перець, пластівці чилі.
Роблю азу.
М´ясо шматочками як мізинець, обсмажити, картоплю такими ж шматочками, теж обсмажити, цибулю кільцями обсмажити. Викласти в казан шарами, і тушкувати на маленькому вогні. Як тільки готове, додати кілька штук тертих солоних огірків, томати кружальцями або томатний сік, або тлмаьи у власному соку, перемішати і потушкувати ще хвилин 10. Можна додати чорний перець, пластівці чилі.
Спасибо! Приготовлю Азу сегодня
Потребую апгрейду• 13 января в 19:30
Ответ дляЗапароленое одеяло
Вырезку отбиваете? Ту, что по 700 грн кг?
так. У нас трохи дешевше -630. Звичайна телятина 360.
Запароленое одеяло• 13 января в 19:31
Ответ дляПотребую апгрейду
так. У нас трохи дешевше -630. Звичайна телятина 360.
А для чего вы её отбиваете? Это мясо для немного другого вида приготовления.
1
1
Потребую апгрейду• 13 января в 19:31
Ответ дляЗапароленое одеяло
А для чего вы её отбиваете? Это мясо для немного другого вида приготовления.
бо мені так подобається.
Цікавий писочок• 13 января в 19:37
Ответ дляvisiоп
Тушу в собственном соку. Обжариваю с луком и чесноком, туда масло сливочного, специи и программа тушение в скороварке на 30 мин. ну или пару часов в сотейнике. Для разнообразия иногда делаю с морковью или перцем сладким, или с помидорами.
А як, великим куском чи ріжете на дрібні? І яку частину берете?
Пэрисхилтонша• 13 января в 21:56
Бефстроганов
Оссобуко
Тушу долго-с черносливом/ с вишнями/ с болгарским перцем и паприкой.
Чили кон Карне любим-можно готовить с чем угодно-свинина, курица, или с фаршем, с говядиной тоже...
Оссобуко
Тушу долго-с черносливом/ с вишнями/ с болгарским перцем и паприкой.
Чили кон Карне любим-можно готовить с чем угодно-свинина, курица, или с фаршем, с говядиной тоже...
1
Цікавий писочок• 15 января в 10:56
Ответ дляvisiоп
Нарезаю поперек волокон, отбиваю, если это не вырезка. Беру вырезку, биток, толстый филей. Но в принципе и заднюю часть можно, но подольше тушить.
дуже вдячна! спробую неодмінно)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу