sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
anonim_25
Голубка миру• 09 декабря 2024

Що додати в фарш, крім хлібних виробів, щоб були смачні котлети

Фарш курячий
27 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_110
Я супер-пупер• 09 декабря 2024
1
Сметану, або майонез
like 5 dislike 12
anonim_35
Царевна_несушка• 09 декабря 2024
2
Лук чеснок сырую картошку чучуть
dislike 1 like 9
anonim_213
Тихомандражная• 09 декабря 2024
3
Моркву натріть на самій дрібній терці і цибулю, і додайте 50 грам води у фарш тоді будуть мягкі( знаю бо роблю дитині такі з філе це і з морквою корисніше ) і смачніше
dislike 1 like 1
anonim_206
Почемучка• 09 декабря 2024
4
Кабачок - на смак не сильно впливає, але робляться соковиті. Цибуля - стандарт. Сметана, вершки. Сир. Два сорти м´яса - курятину та баранину/свинину
like 6 woman_facepalming 2
anonim_206
Любовь Калистратовна• 09 декабря 2024
5
я додаю або капусту, або сиру картоплю, або кабачок, ще можна моркву, але мої діти її побачать і не будуть їсти
like 1 dislike 1
noavatar
So_so• 09 декабря 2024
6
Кабачок, его не слышно, а котлеты сочные
like 2 dislike 3
anonim_25
автор Голубка миру • 09 декабря 2024
7
Дякую, дівчата
anonim_38
Майор Медуза• 09 декабря 2024
8
Мясо, для начала))
woman_facepalming 4
anonim_107
Ноу коммент• 09 декабря 2024
9
Кабачок , картоплю ( це вже биточки будуть). Я деколи помідор перемелюю в фарш, соковитіші виходять
like 1 dislike 4
anonim_82
спальное место• 09 декабря 2024
10
манку твердих сортів. молоко, морква чи кабачок
dislike 2
anonim_151
Губки-уточкой• 09 декабря 2024
11
Нічого, щоб збільшити кількість фаршу, тоді будуть смачні
dislike 4
anonim_45
Головний кошак• 09 декабря 2024
12
Ответ дляЦаревна_несушка
Лук чеснок сырую картошку чучуть
Я всегда была против всяких добавок овощных, но с картохой реально мне понравились
anonim_85
Птица секретарь• 09 декабря 2024
13
Кефир
woman_facepalming 1 like 1
anonim_158
оксюморон• 09 декабря 2024
14
Я добавляю на 1 кг фаршу 2 яйця, батону розмоченого скибок 4-5, сіль, перець і багато сухого часнику. І все разом ще перебиваю блендером. Панірую в сухарях лише. Пухкі і соковиті.
heart 1
anonim_174
Кукусикиииииии• 09 декабря 2024
15
Поддержу про кабачок. Сейчас зимой наверное цуккини. Один небольшой на 500-600 грамм фарша, потереть на мелкую терку. Не там где в пыль прям, а мелкая стружка. С ним котлеты сочные и нежные получаются.
anonim_176
Наивная Хо• 09 декабря 2024
16
курячі роблю так: м´ясо з ніг і стегон, яйце, вчорашній хліб, замочений в молоці, сіль і куряча приправа. все.
свинина або свинина+телятина: м´ясо, яйце, вчорашній хліб, замочений в молоці, сіль, чорний перець, часник, сира цибуля+смажена цибуля, картопля.
dislike 2
anonim_178
Силиконочка• 09 декабря 2024
17
Я замість хліба вівсяні висівки еловен кидаю, дуже смачно
dislike 1 like 1
anonim_54
Кров з молоком• 09 декабря 2024
18
Додайте замість сирої, злегка підсмажену на маслі цибулину і спеції до курки. В курячий фарш яйце можна не додавати, а просто добре відбити фарш. Тоді він стане клейким і котлети будуть соковиті і пухкі.
heart 3
anonim_156
Хвець-тець• 09 декабря 2024
19
Вівсянку і набагато краще і смачніше виходить
like 1
noavatar
tereska• 09 декабря 2024
20
Я додаю мілко-мілко смажену цибулю, вимочений у воді чорний хлібчик (він додає якогось іншого незвичного смаку), ну і гарно відбити фарш.
anonim_25
автор Голубка миру • 09 декабря 2024
21
Ответ дляНаивная Хо
курячі роблю так: м´ясо з ніг і стегон, яйце, вчорашній хліб, замочений в молоці, сіль і куряча приправа. все.
свинина або свинина+телятина: м´ясо, яйце, вчорашній хліб, замочений в молоці, сіль, чорний перець, часник, сира цибуля+смажена цибуля, картопля.
Я не їм хліб
noavatar
whenallissaidanddone• 09 декабря 2024
22
Ответ дляоксюморон
Я добавляю на 1 кг фаршу 2 яйця, батону розмоченого скибок 4-5, сіль, перець і багато сухого часнику. І все разом ще перебиваю блендером. Панірую в сухарях лише. Пухкі і соковиті.
Зачем аж два яйца? И вообще-то без них можна.
like 1
anonim_125
Слухи-руки не распускаю• 09 декабря 2024
23
Терту капусту звичайно, буває дають терту карторлю
anonim_125
Слухи-руки не распускаю• 09 декабря 2024
24
Ответ дляtereska
Я додаю мілко-мілко смажену цибулю, вимочений у воді чорний хлібчик (він додає якогось іншого незвичного смаку), ну і гарно відбити фарш.
От це смачно
anonim_25
автор Голубка миру • 09 декабря 2024
25
Ответ дляГоловний кошак
Я всегда была против всяких добавок овощных, но с картохой реально мне понравились
З кабачком вийшло ок. Його реально не чути
anonim_206
Почемучка• 10 декабря 2024
26
Ответ дляНоу коммент
Кабачок , картоплю ( це вже биточки будуть). Я деколи помідор перемелюю в фарш, соковитіші виходять
Биточки - взагалі без добавок, без хліба і решти. М´ясо+цибуля
anonim_158
оксюморон• 12 декабря 2024
27
Ответ дляwhenallissaidanddone
Зачем аж два яйца? И вообще-то без них можна.
Бо так смачно, пухкі, сочні, м´якенькі.
Цибулі не їм, тому не переношу в котлетах. Кабачків теж не люблю.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff