Голубка миру• 09 декабря 2024
Що додати в фарш, крім хлібних виробів, щоб були смачні котлети
Фарш курячий
Тихомандражная• 09 декабря 2024
Моркву натріть на самій дрібній терці і цибулю, і додайте 50 грам води у фарш тоді будуть мягкі( знаю бо роблю дитині такі з філе це і з морквою корисніше ) і смачніше
1
1
Почемучка• 09 декабря 2024
Кабачок - на смак не сильно впливає, але робляться соковиті. Цибуля - стандарт. Сметана, вершки. Сир. Два сорти м´яса - курятину та баранину/свинину
6
2
Любовь Калистратовна• 09 декабря 2024
я додаю або капусту, або сиру картоплю, або кабачок, ще можна моркву, але мої діти її побачать і не будуть їсти
1
1
Ноу коммент• 09 декабря 2024
Кабачок , картоплю ( це вже биточки будуть). Я деколи помідор перемелюю в фарш, соковитіші виходять
1
4
Головний кошак• 09 декабря 2024
Ответ дляЦаревна_несушка
Лук чеснок сырую картошку чучуть
Я всегда была против всяких добавок овощных, но с картохой реально мне понравились
оксюморон• 09 декабря 2024
Я добавляю на 1 кг фаршу 2 яйця, батону розмоченого скибок 4-5, сіль, перець і багато сухого часнику. І все разом ще перебиваю блендером. Панірую в сухарях лише. Пухкі і соковиті.
1
Кукусикиииииии• 09 декабря 2024
Поддержу про кабачок. Сейчас зимой наверное цуккини. Один небольшой на 500-600 грамм фарша, потереть на мелкую терку. Не там где в пыль прям, а мелкая стружка. С ним котлеты сочные и нежные получаются.
Наивная Хо• 09 декабря 2024
курячі роблю так: м´ясо з ніг і стегон, яйце, вчорашній хліб, замочений в молоці, сіль і куряча приправа. все.
свинина або свинина+телятина: м´ясо, яйце, вчорашній хліб, замочений в молоці, сіль, чорний перець, часник, сира цибуля+смажена цибуля, картопля.
свинина або свинина+телятина: м´ясо, яйце, вчорашній хліб, замочений в молоці, сіль, чорний перець, часник, сира цибуля+смажена цибуля, картопля.
2
Кров з молоком• 09 декабря 2024
Додайте замість сирої, злегка підсмажену на маслі цибулину і спеції до курки. В курячий фарш яйце можна не додавати, а просто добре відбити фарш. Тоді він стане клейким і котлети будуть соковиті і пухкі.
3
автор
Голубка миру
• 09 декабря 2024
Ответ дляНаивная Хо
курячі роблю так: м´ясо з ніг і стегон, яйце, вчорашній хліб, замочений в молоці, сіль і куряча приправа. все.
свинина або свинина+телятина: м´ясо, яйце, вчорашній хліб, замочений в молоці, сіль, чорний перець, часник, сира цибуля+смажена цибуля, картопля.
свинина або свинина+телятина: м´ясо, яйце, вчорашній хліб, замочений в молоці, сіль, чорний перець, часник, сира цибуля+смажена цибуля, картопля.
Я не їм хліб
whenallissaidanddone• 09 декабря 2024
Ответ дляоксюморон
Я добавляю на 1 кг фаршу 2 яйця, батону розмоченого скибок 4-5, сіль, перець і багато сухого часнику. І все разом ще перебиваю блендером. Панірую в сухарях лише. Пухкі і соковиті.
Зачем аж два яйца? И вообще-то без них можна.
1
Слухи-руки не распускаю• 09 декабря 2024
Ответ дляtereska
Я додаю мілко-мілко смажену цибулю, вимочений у воді чорний хлібчик (він додає якогось іншого незвичного смаку), ну і гарно відбити фарш.
От це смачно
автор
Голубка миру
• 09 декабря 2024
Ответ дляГоловний кошак
Я всегда была против всяких добавок овощных, но с картохой реально мне понравились
З кабачком вийшло ок. Його реально не чути
Почемучка• 10 декабря 2024
Ответ дляНоу коммент
Кабачок , картоплю ( це вже биточки будуть). Я деколи помідор перемелюю в фарш, соковитіші виходять
Биточки - взагалі без добавок, без хліба і решти. М´ясо+цибуля
оксюморон• 12 декабря 2024
Ответ дляwhenallissaidanddone
Зачем аж два яйца? И вообще-то без них можна.
Бо так смачно, пухкі, сочні, м´якенькі.
Цибулі не їм, тому не переношу в котлетах. Кабачків теж не люблю.
Цибулі не їм, тому не переношу в котлетах. Кабачків теж не люблю.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу