Щебетушка• 22 января в 21:05
Что приготовить с маршмеллоу?
Есть большая пачка мелкого белого маршмеллоу. Куда добавлять, что приготовить?
Алгонавт• 22 января в 21:07
В какао, в горячий шоколад. Для чего оно еще нужно? Ну, можете испечь торт и украсить.
Гомосноб• 22 января в 21:10
Ответ дляТанго утрьох
Вы это ели ,что рыгаете? Игра вкусов соленое и сладкое . Как перец Чили и шоколад .
автор
Щебетушка
• 22 января в 21:10
Ответ дляElena_Kiev_Solomenskiy
подарите бедным
Так я бедная и мне подарили)))
3
Elena_Kiev_Solomenskiy• 22 января в 21:15
Ответ дляКак_б_не_так
Знать бы ещё,что это такое
такой резиновый зефир, не жуется
1
Пополняю_Карму• 22 января в 21:16
Ответ дляКак_б_не_так
Знать бы ещё,что это такое
Резиновые зефирки)
дамаБезСобачки• 22 января в 21:23
Ответ дляКак_б_не_так
Знать бы ещё,что это такое
Ви щаслива, бо не куштували цю гидоту
2
4
Швидка Настя• 22 января в 21:33
Сварите какао с молоком и сверху насыпьте маршмеллоу. Вкусно именно теплым его пить
1
ВільнаНазавжди• 22 января в 21:34
З маршмелоу виходить прекрасне ’Пташине молоко’.
Треба збити меренгу на паровій бані, додати маршмелоу, і, не знімаючи ємність з плити, збити разом з маршмелоу.
Виходить реально Пташине молоко, можна залити шоколадом, як цукерки, можна бісквіт перемазати.
Можна не заморочуватись і насипати в какао.
Можна насадити на зубочистку, посмажити і покласти між печеньками.
Треба збити меренгу на паровій бані, додати маршмелоу, і, не знімаючи ємність з плити, збити разом з маршмелоу.
Виходить реально Пташине молоко, можна залити шоколадом, як цукерки, можна бісквіт перемазати.
Можна не заморочуватись і насипати в какао.
Можна насадити на зубочистку, посмажити і покласти між печеньками.
1
Швидка Настя• 22 января в 21:34
Ответ дляГарнюнька
Посмажити на вогні і зїсти
Для этого нужен крупный, у автора мелкий
Зайченя• 22 января в 21:35
Ответ длядамаБезСобачки
Ви щаслива, бо не куштували цю гидоту
Мені теж воно огидне,як його їдять не розумію
3
2
Колись в Тік тоці побачила такий рецепт.Тепер часто роблю.
Для тих хто любить все шоколадне рекомендую
МуссШоколадний
Потрібно всього
30 грам чорного шоколаду( я беру Міленіум 74%)
100мл молока
10шт (крупного). маршмелоу(звичайний білий) .
Все викладаємо на невелику сковорідку і гріємо поки все не розтане,десь 1-2 хвилини.
Переливаємо по креманкам,ставимо на годинку в холод і можна смакувати.
Можна любий шоколад використовувати,але з гірким мені більше подобається
Для тих хто любить все шоколадне рекомендую
МуссШоколадний
Потрібно всього
30 грам чорного шоколаду( я беру Міленіум 74%)
100мл молока
10шт (крупного). маршмелоу(звичайний білий) .
Все викладаємо на невелику сковорідку і гріємо поки все не розтане,десь 1-2 хвилини.
Переливаємо по креманкам,ставимо на годинку в холод і можна смакувати.
Можна любий шоколад використовувати,але з гірким мені більше подобається
2
автор
Щебетушка
• 22 января в 21:41
Ответ для_Helenn_
Колись в Тік тоці побачила такий рецепт.Тепер часто роблю.
Для тих хто любить все шоколадне рекомендую
МуссШоколадний
Потрібно всього
30 грам чорного шоколаду( я беру Міленіум 74%)
100мл молока
10шт (крупного). маршмелоу(звичайний білий) .
Все викладаємо на невелику сковорідку і гріємо поки все не розтане,десь 1-2 хвилини.
Переливаємо по креманкам,ставимо на годинку в холод і можна смакувати.
Можна любий шоколад використовувати,але з гірким мені більше подобається
Для тих хто любить все шоколадне рекомендую
МуссШоколадний
Потрібно всього
30 грам чорного шоколаду( я беру Міленіум 74%)
100мл молока
10шт (крупного). маршмелоу(звичайний білий) .
Все викладаємо на невелику сковорідку і гріємо поки все не розтане,десь 1-2 хвилини.
Переливаємо по креманкам,ставимо на годинку в холод і можна смакувати.
Можна любий шоколад використовувати,але з гірким мені більше подобається
Дякую!
1
автор
Щебетушка
• 22 января в 21:41
Ответ дляВільнаНазавжди
З маршмелоу виходить прекрасне ’Пташине молоко’.
Треба збити меренгу на паровій бані, додати маршмелоу, і, не знімаючи ємність з плити, збити разом з маршмелоу.
Виходить реально Пташине молоко, можна залити шоколадом, як цукерки, можна бісквіт перемазати.
Можна не заморочуватись і насипати в какао.
Можна насадити на зубочистку, посмажити і покласти між печеньками.
Треба збити меренгу на паровій бані, додати маршмелоу, і, не знімаючи ємність з плити, збити разом з маршмелоу.
Виходить реально Пташине молоко, можна залити шоколадом, як цукерки, можна бісквіт перемазати.
Можна не заморочуватись і насипати в какао.
Можна насадити на зубочистку, посмажити і покласти між печеньками.
Дякую!
автор
Щебетушка
• 22 января в 22:09
Ответ для_Helenn_
Ще у закладках є такий рецепт торта,але я його ще не робила
Дякую!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу