Чарочка діда• 01 марта в 14:55
Що приготувати, типу борщу чи голубців
Хочеться щось не дуже ЗОЖне, можна якусь народну страву, яку зазвичай не дуже часто готують. Дякую)
P. S. Вареники не проканають, не можна глютен.
P. S. Вареники не проканають, не можна глютен.
Додаю напруги• 01 марта в 15:00
Ну так борщ і голубці і приготуйте)
Холодець.
Або буженину, печінковий паштет.
В мене зараз маринована і відварена підчеревина, це ж божествено просто)
Холодець.
Або буженину, печінковий паштет.
В мене зараз маринована і відварена підчеревина, це ж божествено просто)
6
автор
Чарочка діда
• 01 марта в 15:03
Ответ дляДодаю напруги
Ну так борщ і голубці і приготуйте)
Холодець.
Або буженину, печінковий паштет.
В мене зараз маринована і відварена підчеревина, це ж божествено просто)
Холодець.
Або буженину, печінковий паштет.
В мене зараз маринована і відварена підчеревина, це ж божествено просто)
Та от лиш доїли і борщ, і голубці)
Холодець от якраз думала зробити, але не дуже ним наїдаємося)
Мʼясне післяріздвяне теж ніяк не доїмо - але так, це божественна їда
Холодець от якраз думала зробити, але не дуже ним наїдаємося)
Мʼясне післяріздвяне теж ніяк не доїмо - але так, це божественна їда
автор
Чарочка діда
• 01 марта в 15:04
Ответ дляКак_б_не_так
Вареники на безглютеновому борошні як варіант
Щось у мене поки саме вареники та млинці без глютену й не виходять( Може, маєте перевірений рецептик?)
Куратор дебошей• 01 марта в 15:05
Картопля з м´ясом, грибами, сиром, запечена в горщиках або у формі в духовці.
Деруни.
Деруни.
1
Все і одразу• 01 марта в 15:06
У нас зелёный борщ с фамилией 👍 , ща доедаю.
До этого варила лагман. 👍 Несколько раз.
До этого варила лагман. 👍 Несколько раз.
1
Мочалкин блюз• 01 марта в 15:25
Ответ дляКак_б_не_так
Вареники на безглютеновому борошні як варіант
Це яке? Я коли пробувала кукурудзяне і гречане, то тісто не ліпиться, додавала пшеничне(
АБВГДейка• 01 марта в 15:43
Ответ дляМочалкин блюз
Це яке? Я коли пробувала кукурудзяне і гречане, то тісто не ліпиться, додавала пшеничне(
Покупне . Аби ліпилось потрібно додавати камінь
АБВГДейка• 01 марта в 15:43
Ответ дляМочалкин блюз
Це яке? Я коли пробувала кукурудзяне і гречане, то тісто не ліпиться, додавала пшеничне(
Камідь
Жерица ночи• 01 марта в 17:26
У меня канают вареники и пельмени из рисовой муки. Страшненькие, но вкусные))
Жерица ночи• 01 марта в 17:45
Ответ дляМочалкин блюз
Це яке? Я коли пробувала кукурудзяне і гречане, то тісто не ліпиться, додавала пшеничне(
Рисовая мука, немного крахмала, лимонного сока, соль, кипяток. Лепится плохо, трудновато, но вкусно.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
