40каградусная• 07 марта в 07:23
Мені 40р. І я ніколи не готувала рибні котлети. Захотілось! Поділіться рецептом.
Яку краще рибу брати на фарш?
П.С. шкільна травма (ще ж заставляли доїдать), хоча м"ясні їх обожнювала.
П.С. шкільна травма (ще ж заставляли доїдать), хоча м"ясні їх обожнювала.
2
2
Багиня• 07 марта в 07:25
Нічого складного. Риба, цибуля,яйце, булка, сала можна вкрутити, за бажанням. Я з хека смажу.
3
БершкомангоЗар• 07 марта в 07:25
Смачні готові у Ситому кабанчику. Рибні котлети готувала по всякому, але у Ситому самі смачн.
1
Багиня• 07 марта в 07:28
Ніколи не купувала котлет. Вони готуються, автор за пів години, максимум хвилин 40. Не шкодуйте часу, з пательні зі шкоринкою, гарячі, це бомба.
5
Багиня• 07 марта в 07:31
Ответ дляАnnеt
бамба. ага. керована авіаційна.
вас же спросили из какой рыбы фарш делать.
вас же спросили из какой рыбы фарш делать.
Я написала, ви неуважні. Якщо ви не вважаєте рибні котлети бомбою, то ви просто смачних не їли.
6
Тракторні війська• 07 марта в 07:33
Ответ дляРяженка
Мені 48
Свекруха готує мені 27 років поспіль рибні котлетки )
Свекруха готує мені 27 років поспіль рибні котлетки )
Фу
1
5
Помилуйте мадам• 07 марта в 07:50
Ответ дляБагиня
Ніколи не купувала котлет. Вони готуються, автор за пів години, максимум хвилин 40. Не шкодуйте часу, з пательні зі шкоринкою, гарячі, це бомба.
мне жалко 40 минут своих на банальное
1
5
автор
40каградусная
• 07 марта в 08:07
Ответ дляБагиня
Нічого складного. Риба, цибуля,яйце, булка, сала можна вкрутити, за бажанням. Я з хека смажу.
можна пропорції
скільки риби і булки? булка вимочена в молоці?
Mrs.Sexuality• 07 марта в 08:10
Ответ для40каградусная
можна пропорції
скільки риби і булки? булка вимочена в молоці?
автор, вам не шкода часу? В інтернеті повно рецептів з відео навіть.
1
автор
40каградусная
• 07 марта в 08:11
Ответ дляMrs.Sexuality
автор, вам не шкода часу? В інтернеті повно рецептів з відео навіть.
порадниця теж для порад)
4
Меломанка Маланка• 07 марта в 08:12
Ответ дляБершкомангоЗар
Смачні готові у Ситому кабанчику. Рибні котлети готувала по всякому, але у Ситому самі смачн.
Треба буде взяти. Мені і їх пельмені нормальні.
Чекаю завтра• 07 марта в 08:17
Ответ дляБершкомангоЗар
Смачні готові у Ситому кабанчику. Рибні котлети готувала по всякому, але у Ситому самі смачн.
я в пузатій хаті ім іноді))) теж класні
1
Чекаю завтра• 07 марта в 08:17
Ответ дляБагиня
Я написала, ви неуважні. Якщо ви не вважаєте рибні котлети бомбою, то ви просто смачних не їли.
а я парові люблю)))
Техпаспорт на медузу• 07 марта в 08:37
Ответ дляМамин тріль
Галя Балувана)))
Галя Балувана, це франшиза, не всюди вони смачні, у нас взагалі ця Галя гидота, тісто в пельменях і варениках розвалюється, а котлети рибні просто жах.
Бабайко• 07 марта в 08:37
Ответ дляБагиня
Нічого складного. Риба, цибуля,яйце, булка, сала можна вкрутити, за бажанням. Я з хека смажу.
Сало - це секретний інгредієнт, щоб рибні котлети були ідеальні)
Ще рекомендую для рибних котлет .... Несолений (заморожений) оселедець! Це взагалі смакота!
Ще рекомендую для рибних котлет .... Несолений (заморожений) оселедець! Це взагалі смакота!
1
автор
40каградусная
• 07 марта в 08:38
Ответ дляТехпаспорт на медузу
Галя Балувана, це франшиза, не всюди вони смачні, у нас взагалі ця Галя гидота, тісто в пельменях і варениках розвалюється, а котлети рибні просто жах.
а як зрозуміти де конкретно продає виробник?
2
Тишком_нишком• 07 марта в 08:46
Любая рыба, лук, перец , соль и размоченные полчаса в воде овсяные хлопья, идеальный рецепт, даже не поймет, что это из рыбы
1
Мяо мой мяо• 07 марта в 08:48
Ответ дляТишком_нишком
Любая рыба, лук, перец , соль и размоченные полчаса в воде овсяные хлопья, идеальный рецепт, даже не поймет, что это из рыбы
Так хочется же автору именно рыбных) Зачем делать из них что-то, чтобы не понять, что это рыба
3
Тишком_нишком• 07 марта в 08:50
Ответ дляМяо мой мяо
Так хочется же автору именно рыбных) Зачем делать из них что-то, чтобы не понять, что это рыба
Ну, я просто уточнила, что это так вкусно, что отбивает прошлые негативные впечатления
2
Апрель Ивановна• 07 марта в 08:54
Обожаю рыбные. Делаю из 2-3 видов рыбы, любой. Фарш-яйцо-лук томленный на слив.масле,хлеб размоченный в молоке( хлеба не жалеть)
Очень вкусно если еще обвалять в сухарях.
Очень вкусно если еще обвалять в сухарях.
1
Нервогенератор• 07 марта в 10:03
Я всегда делала рыбные котлеты из смеси судак+ лобан.
Жареный лук в пропорции к рыбе 1 к 1.
Булочка, вымоченная в молоке.
Так меня учила мама
А ее - ее бабушка Циля
Жареный лук в пропорции к рыбе 1 к 1.
Булочка, вымоченная в молоке.
Так меня учила мама
А ее - ее бабушка Циля
2
Дело было давно• 07 марта в 10:05
Ответ дляРяженка
Мені 48
Свекруха готує мені 27 років поспіль рибні котлетки )
Свекруха готує мені 27 років поспіль рибні котлетки )
Моя тоже готовит нам рыбные котлеты. Я не умею.
1
Natal_ka91• 07 марта в 10:16
Давненько не готувала, беру хек, цибуля, яйця, вівсяні пластівці, обсмажувала в сухарях. Точно не пам´ятаю гр кожного інгредієнту (краще пошукайте відеорецепт з пластівцями), але такий рецепт мені сподобався, були доволі соковиті.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
