Ноу коммент• 16 марта в 15:34
Вирішила сама ліпити пельмені та вареники, бо купувати готові дорого стало
Дівчата, є ще такі хто ліпить сам?
Минулого разу зважила, що з 1 кг фаршу (180 грн), виходить 2 кг пельменів і кілька чебуреків. А купити готові домашні пельмені 1 кг 220 грн
Ну але мука, цибуля, і час..
От думаю для економії часу купити спеціальну штуку пельменницю.
Яка у вас?
Я б хотіла пластикову, бо алюміній якийсь такий неякісний здавалося
Минулого разу зважила, що з 1 кг фаршу (180 грн), виходить 2 кг пельменів і кілька чебуреків. А купити готові домашні пельмені 1 кг 220 грн
Ну але мука, цибуля, і час..
От думаю для економії часу купити спеціальну штуку пельменницю.
Яка у вас?
Я б хотіла пластикову, бо алюміній якийсь такий неякісний здавалося
показать весь текст
1
7
БЦАшка• 16 марта в 18:25
Ответ дляЇжак в панчохах
мне кажется пельменница хуже залепляет, чем руками лепить. раз уж делаете все вручную, то мне кажется надежнее не использовать пельменницу
добре заліплює і пельменниця, треба лиш х фаршем не переборщити і добре зверху накладений пласт тіста розкатати
БЦАшка• 16 марта в 18:31
Ответ дляЛюблю ХОЛОСТЯКА
Автор, ніколи не беру магазинні, з Галі мені теж не смачні. Ліплю руками, з формою радянською у мене якась камасутра 3 раз - все липне, може хто підскаже, що з нею не так роблю. Я колись рахувала - з 1 кг фарша 2 кг пельменів виходить.
форму добряче посипайте мукою перед викладанням на неї тіста, аналогічно потім верхній шар перед закатуванням посипте добре мукою. І фарш кладіть так, щоб він потрапляв в ’ямку’, бо як буде вилазити на боки, то будуть розлазитись
БЦАшка• 16 марта в 18:33
Ответ дляЛиса Патрикевна
Бідні члени.
чиї, Ваші? таки правда))) бо в дружній родині така спільна праця - радше забава
1
1
Невидимка Майя• 16 марта в 18:54
В Сільпо зараз лопатка фермерська по 155. В пʼятницю купувала. Нормальне мʼясо. В пельмені та чебуреки ще й цибулю треба додати, то вийде ще дешевше.
Звісно, готувати вигідніше.
Звісно, готувати вигідніше.
Почемучечка• 16 марта в 19:54
У кого советская металлическая пельменная, сколько фарша нужно класть? А то я раз делала, видимо переборщила, сидела их потом выпихивала, некоторые порвались
В кого тако було• 16 марта в 21:54
Я теж ліплю сама, але пельменницею і на 2 кг м´яса, виходить багато і дуже зручно, що діти в обід можуть собі самі зварити, не набридають тому, що їдять то варені з різними соусами, то з сметаною, то оцтом, то старший ще якось на сковорідці їх готує. Я за 500 грам фаршу як вище пишуть, то і стіл мастити не буду) вже як стала, то і наліпила купу. Морозилка велика, на дощечки викладаю, потім в пакети зсипаю. Звичайно що економніше, ніж купувати. На 2 кг м´яса, біля 2 кг борошна, вода у тісто, вода у фарш, це теж додає вагу, за яку ми платимо в магазині. Але ж головне, що ніякі магазинні не зрівняються з домашніми.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу