Ноу коммент• 16 марта в 15:34
Вирішила сама ліпити пельмені та вареники, бо купувати готові дорого стало
Дівчата, є ще такі хто ліпить сам?
Минулого разу зважила, що з 1 кг фаршу (180 грн), виходить 2 кг пельменів і кілька чебуреків. А купити готові домашні пельмені 1 кг 220 грн
Ну але мука, цибуля, і час..
От думаю для економії часу купити спеціальну штуку пельменницю.
Яка у вас?
Я б хотіла пластикову, бо алюміній якийсь такий неякісний здавалося
Минулого разу зважила, що з 1 кг фаршу (180 грн), виходить 2 кг пельменів і кілька чебуреків. А купити готові домашні пельмені 1 кг 220 грн
Ну але мука, цибуля, і час..
От думаю для економії часу купити спеціальну штуку пельменницю.
Яка у вас?
Я б хотіла пластикову, бо алюміній якийсь такий неякісний здавалося
показать весь текст
1
7
Чумацький Шлях• 16 марта в 15:44
Вареники я сама леплю . Но я ем только паровые . А вот пельмени покупаю - но редко .
1
автор
Ноу коммент
• 16 марта в 15:45
Ответ дляАсобеннАя
Я с тестом не дружу как-то. А так время есть. Но желания нет особо, честно говоря.
У мене час є. А ціни шокують в магазинах.. стільки грошей іде на їжу. Хоч так зекономлю трохи
2
7
мадам Везувий• 16 марта в 15:46
Ответ дляНоу коммент
І я так буду)
Бо як почала з 1 кг робити то аж заморилася))
Бо як почала з 1 кг робити то аж заморилася))
Ну от і мені,бо то дуже довго тоді сидіти ліпити,а так наче не довго часу займає,і не заморюєшся
автор
Ноу коммент
• 16 марта в 15:49
Ответ дляМинерАлочка
Я би просто відмовилась від даної страви, але ліпити не стала б.
Я краще на тренування схожу чи приділю час своїм хобі.
Але кругла з дірочками пельменниця дійсно швидше-використовуємо іноді для пельмень-паті)
Я краще на тренування схожу чи приділю час своїм хобі.
Але кругла з дірочками пельменниця дійсно швидше-використовуємо іноді для пельмень-паті)
Ця страва коасна тим, що звільняє мені час в інший день.
Дістала, зварила, і кухня чиста і плита і часу 5 хв)
То ж якраз час на хоббі)
А коли нема напівфабрикатів в морозилці, то постійно картоплю чиститки, каші варити, підливу, мʼясо тушкувати.
Я така людина, сьогодні настрій є готувати, а завтра нема.
То ж готові пельмені, заморожені котлети, відбивні які лише розморозити та обжарити (курячі собі, свині сімʼї) дуже виручають.
Дістала, зварила, і кухня чиста і плита і часу 5 хв)
То ж якраз час на хоббі)
А коли нема напівфабрикатів в морозилці, то постійно картоплю чиститки, каші варити, підливу, мʼясо тушкувати.
Я така людина, сьогодні настрій є готувати, а завтра нема.
То ж готові пельмені, заморожені котлети, відбивні які лише розморозити та обжарити (курячі собі, свині сімʼї) дуже виручають.
1
5
автор
Ноу коммент
• 16 марта в 15:50
Ответ дляЧумацький Шлях
Вареники я сама леплю . Но я ем только паровые . А вот пельмени покупаю - но редко .
Які це парові?
Можна фото з гугла?
Цікаво стало
Можна фото з гугла?
Цікаво стало
2
2
УжеВотДа• 16 марта в 15:50
Ответ дляНоу коммент
А яка у вас форма? Алюмінієва? У мами була колись алюмінієва але така добротна. А тепер в магазинах таке неякісне.
Купите на барахолке.
1
автор
Ноу коммент
• 16 марта в 15:51
Ответ дляЗаюшка_хозяюшка
Дівчата, є такі, що готують їжу?
Ну й питання 🤔
Ну й питання 🤔
Питання було чи є такі хто ліпить сам, а не купує готові. Не треба перекручувати. Більшість працюючих жінок не будуть після 8 годинного дня ліпити пельмені, я так думаю. Можливо я помиляюсь
1
1
5
Звезда в шоке• 16 марта в 15:51
Ответ дляЗамороженная селедка
Я не рахую вартість.
Такі як моя сім´я їсть, зможу зліпити тільки сама.
Тісто на домашніх яйцях, мука цільнозернова, м’ясо кроля, телятина чи індичка.
Через форму мої не люблять
Такі як моя сім´я їсть, зможу зліпити тільки сама.
Тісто на домашніх яйцях, мука цільнозернова, м’ясо кроля, телятина чи індичка.
Через форму мої не люблять
як привчили такі і люблять
1
Заюшка_хозяюшка• 16 марта в 15:53
Ответ дляНоу коммент
Питання було чи є такі хто ліпить сам, а не купує готові. Не треба перекручувати. Більшість працюючих жінок не будуть після 8 годинного дня ліпити пельмені, я так думаю. Можливо я помиляюсь
А що готують працюючі жінки?
2
Замороженная селедка• 16 марта в 15:53
Ответ дляЗвезда в шоке
як привчили такі і люблять
Привчають собак.
Люди самі обирають яку їжу їм їсти
Люди самі обирають яку їжу їм їсти
1
Чумацький Шлях• 16 марта в 15:57
Ответ дляНоу коммент
Які це парові?
Можна фото з гугла?
Цікаво стало
Можна фото з гугла?
Цікаво стало
Паровые - это которые варятся не в воде , а на пару . Это чисто полтавская фишка . У нас тут вареники паровые , галушки паровые . Фото загуглите сами . Лень просто искать . Пардон .
Ацетилсалициловая кислота• 16 марта в 15:57
Ответ дляНоу коммент
І я так буду)
Бо як почала з 1 кг робити то аж заморилася))
Бо як почала з 1 кг робити то аж заморилася))
Так,це важка справа.Треба попомудохатися.Багато часу і сил.В мене теж був період,азарт,але швидко сплив.
2
автор
Ноу коммент
• 16 марта в 15:59
Ответ дляЧумацький Шлях
Паровые - это которые варятся не в воде , а на пару . Это чисто полтавская фишка . У нас тут вареники паровые , галушки паровые . Фото загуглите сами . Лень просто искать . Пардон .
Я із Закарпаття, у нас є гомбовці, варені на пару з варенням, сливами, чи шоколадом.
Але на пекарнях коли їх готують то підписують «вареники парові», а форма не вареника зовсім. Тісто дріжджове
Але на пекарнях коли їх готують то підписують «вареники парові», а форма не вареника зовсім. Тісто дріжджове
Экспертиза• 16 марта в 16:00
Ответ дляНайщасливіша
Куча времени, видимо, у людей. Ходить по магазинам, все это делать, вручную лепить, потом намывать после всего. Жесть
Вместо того, чтобы на Советчице сидеть и обесценивать старания других, автор лепит пельмени и ест вкусное и домашнее
1
9
Давно без алко• 16 марта в 16:01
Ответ дляНоу коммент
У мене час є. А ціни шокують в магазинах.. стільки грошей іде на їжу. Хоч так зекономлю трохи
Чому не працюєте? Немає можливості? Простіше якийсь підробіток знайти, ніж на всьому економити і самому ліпити
2
6
Люблю ВалЄру• 16 марта в 16:03
Автор, у мене така форма для ліплення пельменів.
Я користуюся. Мені подобається.
Є ще форма ліплення вареників. Коли донька була маленька, ми разом ліпили.
Я користуюся. Мені подобається.
Є ще форма ліплення вареників. Коли донька була маленька, ми разом ліпили.
5
Їжак в панчохах• 16 марта в 16:03
мне кажется пельменница хуже залепляет, чем руками лепить. раз уж делаете все вручную, то мне кажется надежнее не использовать пельменницу
Швидка Настя• 16 марта в 16:03
Ответ дляЗабежАЛОЧКА
Ну так в фарш вже робіть самостійно, з нормального мʼяса. Чого покупний взяли? Раз економите, економте до кінця
А с чего вы взяли, что покупной фарш из плохого мяса делают?
автор
Ноу коммент
• 16 марта в 16:03
Ответ дляДавно без алко
Чому не працюєте? Немає можливості? Простіше якийсь підробіток знайти, ніж на всьому економити і самому ліпити
Я маю підробіток. Але виходити на повний 8 годинний день не хочу. Мені домашні справи легше даються, ніж обслуговувати черги людей в банках) А з моїм досвідом роботи інакшу роботу мені буде важко знайти.
1
3
Швидка Настя• 16 марта в 16:04
Ответ дляНайщасливіша
Куча времени, видимо, у людей. Ходить по магазинам, все это делать, вручную лепить, потом намывать после всего. Жесть
Это час времени, зато нормальные пельмени)
4
Їжак в панчохах• 16 марта в 16:04
Ответ дляШвидка Настя
А с чего вы взяли, что покупной фарш из плохого мяса делают?
ой, лучше Вам не знать, из чего его делают...
2
1
2
Чумацький Шлях• 16 марта в 16:04
Ответ дляНоу коммент
Я із Закарпаття, у нас є гомбовці, варені на пару з варенням, сливами, чи шоколадом.
Але на пекарнях коли їх готують то підписують «вареники парові», а форма не вареника зовсім. Тісто дріжджове
Але на пекарнях коли їх готують то підписують «вареники парові», а форма не вареника зовсім. Тісто дріжджове
У нас тесто делают на кефире или кисляке и соде , без яиц . Варят на пару . Начинки бывают очень разнообразные - вареники с мясом , с картошкой , с печенкой , с творогом , с вишней , с клубникой ... Загуглите ’вареники полтавские на пару’ , вам выдаст кучу ссылок .
2
автор
Ноу коммент
• 16 марта в 16:05
Ответ дляЧумацький Шлях
У нас тесто делают на кефире или кисляке и соде , без яиц . Варят на пару . Начинки бывают очень разнообразные - вареники с мясом , с картошкой , с печенкой , с творогом , с вишней , с клубникой ... Загуглите ’вареники полтавские на пару’ , вам выдаст кучу ссылок .
Дякую, загуглила. Такі аппетині!
Спробую на днях ❤️
Спробую на днях ❤️
2
ЗабежАЛОЧКА• 16 марта в 16:05
Ответ дляШвидка Настя
А с чего вы взяли, что покупной фарш из плохого мяса делают?
Потому что цена фарша дешевле любого нормального куска мяса
2
1
автор
Ноу коммент
• 16 марта в 16:06
Ответ дляЛюблю ВалЄру
Автор, у мене така форма для ліплення пельменів.
Я користуюся. Мені подобається.
Є ще форма ліплення вареників. Коли донька була маленька, ми разом ліпили.
Я користуюся. Мені подобається.
Є ще форма ліплення вареників. Коли донька була маленька, ми разом ліпили.
Вареники більші за розміром, їх руками буду робити. А пельмені маленькі. Треба пошукати форму в мами.
Але всі кажуть, що руками зліплені смачніші. Треба спробувати і так і так
Але всі кажуть, що руками зліплені смачніші. Треба спробувати і так і так
автор
Ноу коммент
• 16 марта в 16:08
Ответ дляМетелик
Я больше зразы люблю и лепить и домашние любят их больше.
А їх заморозити можна?
Бо я шукаю варіант щоб заготувати в камеру
Бо я шукаю варіант щоб заготувати в камеру
Чумацький Шлях• 16 марта в 16:09
Ответ дляНоу коммент
Дякую, загуглила. Такі аппетині!
Спробую на днях ❤️
Спробую на днях ❤️
Пробуйте . Это очень вкусно . Они получаются большие после варки . 3 вареника - и ты наелся . )))) Я тесто делаю так - чайная ложка соды , поллитра кефира или кисляка , немножко соли . Месить некруто , не так , как на пельмени , чтобы помягче было , но и к рукам не липло . А уже начинка зависит от вашей фантазии .
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу