База_птеродактилей• 10 апреля в 13:14
Поділіться будь ласка рецептом мокрої, здобної, жирноі паски
Хочу саме таку, а не повітряну
Міні-бікіні• 10 апреля в 13:21
гуглите на ютубе ’кулич без замеса’- такое тесто сдобное и влажное, кексовое, сама такие люблю)
4
1
Анютины ласки• 10 апреля в 13:26
Влага в паске остаётся ещё от сухофруктов, нужно замочить их в соке,или алкоголе.
2
Коханозадовільна• 10 апреля в 13:54
Ответ дляМіні-бікіні
гуглите на ютубе ’кулич без замеса’- такое тесто сдобное и влажное, кексовое, сама такие люблю)
Меня коробит от слова кулич
1
1
9
Міні-бікіні• 10 апреля в 15:08
Ответ дляКоханозадовільна
Меня коробит от слова кулич
а меня от суржика и что?)
’паска’ - это пасхальная выпечка на украинском, ’кулич’ - это пасхальная выпечка на кацапском. Мой коммент на кацапском, хоча можу і державною без проблем, головне використовувати мову - будь-яку - коректно.
Не благодарите)
’паска’ - это пасхальная выпечка на украинском, ’кулич’ - это пасхальная выпечка на кацапском. Мой коммент на кацапском, хоча можу і державною без проблем, головне використовувати мову - будь-яку - коректно.
Не благодарите)
3
Леди_на_драндулете• 10 апреля в 15:40
0,5 молока
0,5 сметани жирної домашньої
250 масла вершк.
250 маргарину
100 дріжжів
мука 2,5-3 кг
яйця -15 шт
цукор - 700
0,5 сметани жирної домашньої
250 масла вершк.
250 маргарину
100 дріжжів
мука 2,5-3 кг
яйця -15 шт
цукор - 700
4
Обнемашечка• 10 апреля в 17:08
Ответ дляЛеди_на_драндулете
0,5 молока
0,5 сметани жирної домашньої
250 масла вершк.
250 маргарину
100 дріжжів
мука 2,5-3 кг
яйця -15 шт
цукор - 700
0,5 сметани жирної домашньої
250 масла вершк.
250 маргарину
100 дріжжів
мука 2,5-3 кг
яйця -15 шт
цукор - 700
Если семья из 2-х?
Это арифметика или обжорство, или выкинуть (ужас) через пару дней...
Общий ценник подсчитали?
Масло + маргарин...?
Это арифметика или обжорство, или выкинуть (ужас) через пару дней...
Общий ценник подсчитали?
Масло + маргарин...?
1
Леди_на_драндулете• 10 апреля в 17:11
Ответ дляОбнемашечка
Если семья из 2-х?
Это арифметика или обжорство, или выкинуть (ужас) через пару дней...
Общий ценник подсчитали?
Масло + маргарин...?
Это арифметика или обжорство, или выкинуть (ужас) через пару дней...
Общий ценник подсчитали?
Масло + маргарин...?
ну так використовуйте свій рецепт, спитали за важку, вологу паску я і написала. Паска буде волога і важка за рахунок здоби. Ясно діло тут вихід великий с цієї кількості продуктів.
2
halla-d95e• 10 апреля в 18:07
Ответ дляЛеди_на_драндулете
0,5 молока
0,5 сметани жирної домашньої
250 масла вершк.
250 маргарину
100 дріжжів
мука 2,5-3 кг
яйця -15 шт
цукор - 700
0,5 сметани жирної домашньої
250 масла вершк.
250 маргарину
100 дріжжів
мука 2,5-3 кг
яйця -15 шт
цукор - 700
Можна ж зробити перерахунок навіть на 100 грам молока. Кому скільки потрібно. А так-то здоба така і є. Всього багато. Жирно і солодко.
2
автор
База_птеродактилей
• 10 апреля в 18:12
Ответ дляЛеди_на_драндулете
0,5 молока
0,5 сметани жирної домашньої
250 масла вершк.
250 маргарину
100 дріжжів
мука 2,5-3 кг
яйця -15 шт
цукор - 700
0,5 сметани жирної домашньої
250 масла вершк.
250 маргарину
100 дріжжів
мука 2,5-3 кг
яйця -15 шт
цукор - 700
Дякую
А можете написати порядок моїх дій)
А можете написати порядок моїх дій)
Леди_на_драндулете• 10 апреля в 19:54
Ответ дляБаза_птеродактилей
Дякую
А можете написати порядок моїх дій)
А можете написати порядок моїх дій)
Опара: тепле молоко, дріжджі, цукор 2 ложки, стакан муки. Ставимо підходити в тепле місце на 1 годину. Жовтки взбиваємо з цукром, додаємо до опари, масло, маргарин розтоплене, сметану, а білки взбиваємо до густої піни теж туди. Потім мука і вимішуємо довго і нудно поки тісто не перестане липнути. Ставимо підходити на 1.5 години. Потім додаємо родзинки і знову підходити. Як тісто підійшло по формах і щоб знову підійшло. І випікаємо на 180 градусів. Дивіться по своїй духовці. Цедру, коньяк теж можна добавляти по бажанню.
автор
База_птеродактилей
• 10 апреля в 20:37
Ответ дляЛеди_на_драндулете
Опара: тепле молоко, дріжджі, цукор 2 ложки, стакан муки. Ставимо підходити в тепле місце на 1 годину. Жовтки взбиваємо з цукром, додаємо до опари, масло, маргарин розтоплене, сметану, а білки взбиваємо до густої піни теж туди. Потім мука і вимішуємо довго і нудно поки тісто не перестане липнути. Ставимо підходити на 1.5 години. Потім додаємо родзинки і знову підходити. Як тісто підійшло по формах і щоб знову підійшло. І випікаємо на 180 градусів. Дивіться по своїй духовці. Цедру, коньяк теж можна добавляти по бажанню.
Дякую
Ви по ньому і печете?
Ви по ньому і печете?
Леди_на_драндулете• 10 апреля в 20:44
Ответ дляБаза_птеродактилей
Дякую
Ви по ньому і печете?
Ви по ньому і печете?
Так. Але враховуйте це дуже велика порція. То можна ділити. Паска буде смачна коли багато здоби, а здоба це жири і цукор. Поцікавтесь ще може хтось ще якись рецепт підкине.
1
автор
База_птеродактилей
• 10 апреля в 20:46
Ответ дляЛеди_на_драндулете
Так. Але враховуйте це дуже велика порція. То можна ділити. Паска буде смачна коли багато здоби, а здоба це жири і цукор. Поцікавтесь ще може хтось ще якись рецепт підкине.
Я зроблю 1 шт на пробу для початку
Дякую
Дякую
Леди_на_драндулете• 10 апреля в 20:46
В цьому році ще не вирішила чи пекти, чи купити. Бо щось поки настрою немає. А як подивитьсь на ціни пасок, то вроді і спекти вигідніше
автор
База_птеродактилей
• 10 апреля в 20:47
Ответ дляЛеди_на_драндулете
В цьому році ще не вирішила чи пекти, чи купити. Бо щось поки настрою немає. А як подивитьсь на ціни пасок, то вроді і спекти вигідніше
З фінансової точки зору звісно вигідніше
Але я зараз не про гроші. Просто хочу такої справжньої як в дитинстві, такі ніхто не продає
Але я зараз не про гроші. Просто хочу такої справжньої як в дитинстві, такі ніхто не продає
Леди_на_драндулете• 10 апреля в 20:49
Ответ дляБаза_птеродактилей
З фінансової точки зору звісно вигідніше
Але я зараз не про гроші. Просто хочу такої справжньої як в дитинстві, такі ніхто не продає
Але я зараз не про гроші. Просто хочу такої справжньої як в дитинстві, такі ніхто не продає
Моя прабабуся пекла взагалі на кислому молоці, паски були дуже смачні. Але я не знаю послідовність дій в її рецепті тому її рецепт для мене загадка.
Обнемашечка• 11 апреля в 08:51
Ответ дляЛеди_на_драндулете
ну так використовуйте свій рецепт, спитали за важку, вологу паску я і написала. Паска буде волога і важка за рахунок здоби. Ясно діло тут вихід великий с цієї кількості продуктів.
Дякую за пояснення)
Крихітка на всі• 25 апреля в 19:29
Ответ дляОбнемашечка
Если семья из 2-х?
Это арифметика или обжорство, или выкинуть (ужас) через пару дней...
Общий ценник подсчитали?
Масло + маргарин...?
Это арифметика или обжорство, или выкинуть (ужас) через пару дней...
Общий ценник подсчитали?
Масло + маргарин...?
Можно поделить на 3.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу