sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_84
База_птеродактилей• 10 апреля в 13:14

Поділіться будь ласка рецептом мокрої, здобної, жирноі паски

Хочу саме таку, а не повітряну
19 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_30
Міні-бікіні• 10 апреля в 13:21
1
гуглите на ютубе ’кулич без замеса’- такое тесто сдобное и влажное, кексовое, сама такие люблю)
heart 4 dislike 1
anonim_118
Анютины ласки• 10 апреля в 13:26
2
Влага в паске остаётся ещё от сухофруктов, нужно замочить их в соке,или алкоголе.
woman_facepalming 2
anonim_34
Коханозадовільна• 10 апреля в 13:54
3
Ответ дляМіні-бікіні
гуглите на ютубе ’кулич без замеса’- такое тесто сдобное и влажное, кексовое, сама такие люблю)
Меня коробит от слова кулич
woman_facepalming 1 dislike 1 heart 9
anonim_30
Міні-бікіні• 10 апреля в 15:08
4
Ответ дляКоханозадовільна
Меня коробит от слова кулич
а меня от суржика и что?)
’паска’ - это пасхальная выпечка на украинском, ’кулич’ - это пасхальная выпечка на кацапском. Мой коммент на кацапском, хоча можу і державною без проблем, головне використовувати мову - будь-яку - коректно.
Не благодарите)
heart 3
anonim_143
Леди_на_драндулете• 10 апреля в 15:40
5
0,5 молока
0,5 сметани жирної домашньої
250 масла вершк.
250 маргарину
100 дріжжів

мука 2,5-3 кг
яйця -15 шт
цукор - 700
heart 4
anonim_78
Обнемашечка• 10 апреля в 17:03
6
Итальянская
anonim_78
Обнемашечка• 10 апреля в 17:08
7
Ответ дляЛеди_на_драндулете
0,5 молока
0,5 сметани жирної домашньої
250 масла вершк.
250 маргарину
100 дріжжів

мука 2,5-3 кг
яйця -15 шт
цукор - 700
Если семья из 2-х?
Это арифметика или обжорство, или выкинуть (ужас) через пару дней...
Общий ценник подсчитали?
Масло + маргарин...?
woman_facepalming 1
anonim_143
Леди_на_драндулете• 10 апреля в 17:11
8
Ответ дляОбнемашечка
Если семья из 2-х?
Это арифметика или обжорство, или выкинуть (ужас) через пару дней...
Общий ценник подсчитали?
Масло + маргарин...?
ну так використовуйте свій рецепт, спитали за важку, вологу паску я і написала. Паска буде волога і важка за рахунок здоби. Ясно діло тут вихід великий с цієї кількості продуктів.
like 2
noavatar
halla-d95e• 10 апреля в 18:07
9
Ответ дляЛеди_на_драндулете
0,5 молока
0,5 сметани жирної домашньої
250 масла вершк.
250 маргарину
100 дріжжів

мука 2,5-3 кг
яйця -15 шт
цукор - 700
Можна ж зробити перерахунок навіть на 100 грам молока. Кому скільки потрібно. А так-то здоба така і є. Всього багато. Жирно і солодко.
like 2
anonim_84
автор База_птеродактилей • 10 апреля в 18:12
10
Ответ дляЛеди_на_драндулете
0,5 молока
0,5 сметани жирної домашньої
250 масла вершк.
250 маргарину
100 дріжжів

мука 2,5-3 кг
яйця -15 шт
цукор - 700
Дякую

А можете написати порядок моїх дій)
anonim_143
Леди_на_драндулете• 10 апреля в 19:54
11
Ответ дляБаза_птеродактилей
Дякую

А можете написати порядок моїх дій)
Опара: тепле молоко, дріжджі, цукор 2 ложки, стакан муки. Ставимо підходити в тепле місце на 1 годину. Жовтки взбиваємо з цукром, додаємо до опари, масло, маргарин розтоплене, сметану, а білки взбиваємо до густої піни теж туди. Потім мука і вимішуємо довго і нудно поки тісто не перестане липнути. Ставимо підходити на 1.5 години. Потім додаємо родзинки і знову підходити. Як тісто підійшло по формах і щоб знову підійшло. І випікаємо на 180 градусів. Дивіться по своїй духовці. Цедру, коньяк теж можна добавляти по бажанню.
anonim_84
автор База_птеродактилей • 10 апреля в 20:37
12
Ответ дляЛеди_на_драндулете
Опара: тепле молоко, дріжджі, цукор 2 ложки, стакан муки. Ставимо підходити в тепле місце на 1 годину. Жовтки взбиваємо з цукром, додаємо до опари, масло, маргарин розтоплене, сметану, а білки взбиваємо до густої піни теж туди. Потім мука і вимішуємо довго і нудно поки тісто не перестане липнути. Ставимо підходити на 1.5 години. Потім додаємо родзинки і знову підходити. Як тісто підійшло по формах і щоб знову підійшло. І випікаємо на 180 градусів. Дивіться по своїй духовці. Цедру, коньяк теж можна добавляти по бажанню.
Дякую
Ви по ньому і печете?
anonim_143
Леди_на_драндулете• 10 апреля в 20:44
13
Ответ дляБаза_птеродактилей
Дякую
Ви по ньому і печете?
Так. Але враховуйте це дуже велика порція. То можна ділити. Паска буде смачна коли багато здоби, а здоба це жири і цукор. Поцікавтесь ще може хтось ще якись рецепт підкине.
like 1
anonim_84
автор База_птеродактилей • 10 апреля в 20:46
14
Ответ дляЛеди_на_драндулете
Так. Але враховуйте це дуже велика порція. То можна ділити. Паска буде смачна коли багато здоби, а здоба це жири і цукор. Поцікавтесь ще може хтось ще якись рецепт підкине.
Я зроблю 1 шт на пробу для початку
Дякую
anonim_143
Леди_на_драндулете• 10 апреля в 20:46
15
В цьому році ще не вирішила чи пекти, чи купити. Бо щось поки настрою немає. А як подивитьсь на ціни пасок, то вроді і спекти вигідніше
anonim_84
автор База_птеродактилей • 10 апреля в 20:47
16
Ответ дляЛеди_на_драндулете
В цьому році ще не вирішила чи пекти, чи купити. Бо щось поки настрою немає. А як подивитьсь на ціни пасок, то вроді і спекти вигідніше
З фінансової точки зору звісно вигідніше
Але я зараз не про гроші. Просто хочу такої справжньої як в дитинстві, такі ніхто не продає
anonim_143
Леди_на_драндулете• 10 апреля в 20:49
17
Ответ дляБаза_птеродактилей
З фінансової точки зору звісно вигідніше
Але я зараз не про гроші. Просто хочу такої справжньої як в дитинстві, такі ніхто не продає
Моя прабабуся пекла взагалі на кислому молоці, паски були дуже смачні. Але я не знаю послідовність дій в її рецепті тому її рецепт для мене загадка.
anonim_78
Обнемашечка• 11 апреля в 08:51
18
Ответ дляЛеди_на_драндулете
ну так використовуйте свій рецепт, спитали за важку, вологу паску я і написала. Паска буде волога і важка за рахунок здоби. Ясно діло тут вихід великий с цієї кількості продуктів.
Дякую за пояснення)
anonim_203
Крихітка на всі• 25 апреля в 19:29
19
Ответ дляОбнемашечка
Если семья из 2-х?
Это арифметика или обжорство, или выкинуть (ужас) через пару дней...
Общий ценник подсчитали?
Масло + маргарин...?
Можно поделить на 3.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff