sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_208
А я нівроку• 16 апреля в 09:59

У кого в рецепті пасок сметана, шо вона дає?

Не швидко сохнуть такі паски? Обираю між рецептами, не можу визначитись.
27 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_61
Экспертиза• 16 апреля в 10:07
1
Це важка паска.
Кому що до вподоби
anonim_206
Кнопус• 16 апреля в 10:08
2
Додатковий жир, ’мокрість’
heart 2
anonim_208
автор А я нівроку • 16 апреля в 10:09
3
Ответ дляЭкспертиза
Це важка паска.
Кому що до вподоби
та отож і хочеться важкої і продукти наче не хочеться перевести
anonim_109
Анонимба• 16 апреля в 10:09
4
Я пекла, то не дуже, відчувається присмак сметани
dislike 1 woman_facepalming 8
anonim_61
Экспертиза• 16 апреля в 10:09
5
Ответ дляА я нівроку
та отож і хочеться важкої і продукти наче не хочеться перевести
Ну і скажу що важке тісто потребує кулінарної майстерності.
Бо можна налажати
like 2
anonim_208
автор А я нівроку • 16 апреля в 10:11
6
Ответ дляЭкспертиза
Ну і скажу що важке тісто потребує кулінарної майстерності.
Бо можна налажати
та там тітонька так доступно все показала, в принципі нічого важкого, але стрьомно, вдруг не пропечеться чи впаде.
face_with_tears_of_joy 1
anonim_5
Херсон це Україна• 16 апреля в 10:12
7
Мені зі сметаною смачніші, набиті, тільки такі печу
dislike 1 like 2
noavatar
чаревна• 16 апреля в 10:23
8
Я вчера пекла со сметаной, думаю даёт паска влажность за счёт жиров
like 3
anonim_197
Аноним_1857• 16 апреля в 10:30
9
Вологість додає... питала в chat gpt , як спекти паску вологою, написав додати сметани
like 1
anonim_208
автор А я нівроку • 16 апреля в 10:30
10
Ответ дляАноним_1857
Вологість додає... питала в chat gpt , як спекти паску вологою, написав додати сметани
та в мене і без сметани не суха, але хотілось щось новеньке спробувати в цьому році.
anonim_197
Аноним_1857• 16 апреля в 10:32
11
Ответ дляА я нівроку
та в мене і без сметани не суха, але хотілось щось новеньке спробувати в цьому році.
А як ви печете не суху?Я все шукаю рецепт легкої, повітряної і вологої.. кожен рік пробую щось нове і так не можу досягти того, чого хотілось би...
anonim_208
автор А я нівроку • 16 апреля в 10:35
12
Ответ дляАноним_1857
А як ви печете не суху?Я все шукаю рецепт легкої, повітряної і вологої.. кожен рік пробую щось нове і так не можу досягти того, чого хотілось би...
я по цьому рецепту пекла, то смачна і довго свіжа.

like 1
anonim_197
Аноним_1857• 16 апреля в 10:37
13
Ответ дляА я нівроку
я по цьому рецепту пекла, то смачна і довго свіжа.

https://youtu.be/9fTf0Jw6qEc?si=IwMKFmafonIQqIGV
Дякую, що поділились
anonim_58
Карапулька• 16 апреля в 10:37
14
ключове → вологість
anonim_112
Налогообложу• 16 апреля в 11:13
15
Ответ дляА я нівроку
та в мене і без сметани не суха, але хотілось щось новеньке спробувати в цьому році.
спечіть на йогурті 8%
anonim_112
Налогообложу• 16 апреля в 11:14
16
Ответ дляАноним_1857
А як ви печете не суху?Я все шукаю рецепт легкої, повітряної і вологої.. кожен рік пробую щось нове і так не можу досягти того, чого хотілось би...
ютуб, Катерина Тарасенко, дуже рекомендую, в неї декілька рецептів пасок+панеттоне і все розжовано
anonim_207
Я вся ваша• 16 апреля в 11:36
17
В моєму рецепті маргарин, масло і сметана, паски виходять вологі, я такі обожнюю.
anonim_208
автор А я нівроку • 16 апреля в 11:37
18
Ответ дляЯ вся ваша
В моєму рецепті маргарин, масло і сметана, паски виходять вологі, я такі обожнюю.
оце в цьому теж масло, маргарин, сметана.
anonim_207
Я вся ваша• 16 апреля в 11:40
19
Ответ дляА я нівроку
оце в цьому теж масло, маргарин, сметана.
Мені дуже подобається, вже 8 років печу по такому рецепту, якщо любите важку і вологу здобу. Як мені пояснювали, чим більше видів жирів, тим здобніша буде паска. Ще жовтки роблять більше важкою, а білки більш пухкою, тому є рецепти де тільки жовтки, щоб паска була важчою і вологішою.
anonim_54
ХвостПистолетом• 16 апреля в 11:58
20
Я не знаю для чого вона в пасці. Але добавляю її в кекси і навіть в тісто шарлотки, мені набагато більше подобається.
anonim_90
Вумна вутка• 16 апреля в 16:22
21
Ответ дляЯ вся ваша
В моєму рецепті маргарин, масло і сметана, паски виходять вологі, я такі обожнюю.
А можна ваш рецепт?
noavatar
ksyuha831• 16 апреля в 16:23
22
Ответ дляВумна вутка
А можна ваш рецепт?
напишіть мені в особисті електронну адресу, я вам скину.
heart 1
anonim_90
Вумна вутка• 16 апреля в 16:23
23
Ответ дляksyuha831
напишіть мені в особисті електронну адресу, я вам скину.
optima4@ukr.net
anonim_207
Я вся ваша• 16 апреля в 16:25
24
Ответ дляВумна вутка
optima4@ukr.net
Скинула, там в рецепті можна на кефірі чи молоці. Я печу на кефірі, вони мені смачніші і вологіші.
heart 1
anonim_90
Вумна вутка• 16 апреля в 16:25
25
Ответ дляЯ вся ваша
Скинула, там в рецепті можна на кефірі чи молоці. Я печу на кефірі, вони мені смачніші і вологіші.
Дякую!
heart 1
anonim_197
Аноним_1857• 16 апреля в 18:59
26
Ответ дляНалогообложу
ютуб, Катерина Тарасенко, дуже рекомендую, в неї декілька рецептів пасок+панеттоне і все розжовано
А ви робили щось з її рецептів? Виходило? А то в неї стільки реклами, що я щось завагалась, чи дійсно вартує, чи в неї ті відео заради реклами
anonim_90
Вумна вутка• 16 апреля в 20:56
27
Ответ дляАноним_1857
А ви робили щось з її рецептів? Виходило? А то в неї стільки реклами, що я щось завагалась, чи дійсно вартує, чи в неї ті відео заради реклами
Я пекла позавчера пиццу по ее рецепту.Что вам сказать,хужей пиццы у меня никогда не было.Тесто дубовое,как подошва.
like 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff