А я нівроку• 16 апреля в 09:59
У кого в рецепті пасок сметана, шо вона дає?
Не швидко сохнуть такі паски? Обираю між рецептами, не можу визначитись.
автор
А я нівроку
• 16 апреля в 10:09
Ответ дляЭкспертиза
Це важка паска.
Кому що до вподоби
Кому що до вподоби
та отож і хочеться важкої і продукти наче не хочеться перевести
Экспертиза• 16 апреля в 10:09
Ответ дляА я нівроку
та отож і хочеться важкої і продукти наче не хочеться перевести
Ну і скажу що важке тісто потребує кулінарної майстерності.
Бо можна налажати
Бо можна налажати
2
автор
А я нівроку
• 16 апреля в 10:11
Ответ дляЭкспертиза
Ну і скажу що важке тісто потребує кулінарної майстерності.
Бо можна налажати
Бо можна налажати
та там тітонька так доступно все показала, в принципі нічого важкого, але стрьомно, вдруг не пропечеться чи впаде.
1
Аноним_1857• 16 апреля в 10:30
Вологість додає... питала в chat gpt , як спекти паску вологою, написав додати сметани
1
автор
А я нівроку
• 16 апреля в 10:30
Ответ дляАноним_1857
Вологість додає... питала в chat gpt , як спекти паску вологою, написав додати сметани
та в мене і без сметани не суха, але хотілось щось новеньке спробувати в цьому році.
Аноним_1857• 16 апреля в 10:32
Ответ дляА я нівроку
та в мене і без сметани не суха, але хотілось щось новеньке спробувати в цьому році.
А як ви печете не суху?Я все шукаю рецепт легкої, повітряної і вологої.. кожен рік пробую щось нове і так не можу досягти того, чого хотілось би...
автор
А я нівроку
• 16 апреля в 10:35
Ответ дляАноним_1857
А як ви печете не суху?Я все шукаю рецепт легкої, повітряної і вологої.. кожен рік пробую щось нове і так не можу досягти того, чого хотілось би...
я по цьому рецепту пекла, то смачна і довго свіжа.
1
Аноним_1857• 16 апреля в 10:37
Ответ дляА я нівроку
я по цьому рецепту пекла, то смачна і довго свіжа.
Дякую, що поділились
Налогообложу• 16 апреля в 11:13
Ответ дляА я нівроку
та в мене і без сметани не суха, але хотілось щось новеньке спробувати в цьому році.
спечіть на йогурті 8%
Налогообложу• 16 апреля в 11:14
Ответ дляАноним_1857
А як ви печете не суху?Я все шукаю рецепт легкої, повітряної і вологої.. кожен рік пробую щось нове і так не можу досягти того, чого хотілось би...
ютуб, Катерина Тарасенко, дуже рекомендую, в неї декілька рецептів пасок+панеттоне і все розжовано
Я вся ваша• 16 апреля в 11:36
В моєму рецепті маргарин, масло і сметана, паски виходять вологі, я такі обожнюю.
автор
А я нівроку
• 16 апреля в 11:37
Ответ дляЯ вся ваша
В моєму рецепті маргарин, масло і сметана, паски виходять вологі, я такі обожнюю.
оце в цьому теж масло, маргарин, сметана.
Я вся ваша• 16 апреля в 11:40
Ответ дляА я нівроку
оце в цьому теж масло, маргарин, сметана.
Мені дуже подобається, вже 8 років печу по такому рецепту, якщо любите важку і вологу здобу. Як мені пояснювали, чим більше видів жирів, тим здобніша буде паска. Ще жовтки роблять більше важкою, а білки більш пухкою, тому є рецепти де тільки жовтки, щоб паска була важчою і вологішою.
ХвостПистолетом• 16 апреля в 11:58
Я не знаю для чого вона в пасці. Але добавляю її в кекси і навіть в тісто шарлотки, мені набагато більше подобається.
Вумна вутка• 16 апреля в 16:22
Ответ дляЯ вся ваша
В моєму рецепті маргарин, масло і сметана, паски виходять вологі, я такі обожнюю.
А можна ваш рецепт?
Вумна вутка• 16 апреля в 16:23
Ответ дляksyuha831
напишіть мені в особисті електронну адресу, я вам скину.
optima4@ukr.net
Я вся ваша• 16 апреля в 16:25
Ответ дляВумна вутка
optima4@ukr.net
Скинула, там в рецепті можна на кефірі чи молоці. Я печу на кефірі, вони мені смачніші і вологіші.
1
Вумна вутка• 16 апреля в 16:25
Ответ дляЯ вся ваша
Скинула, там в рецепті можна на кефірі чи молоці. Я печу на кефірі, вони мені смачніші і вологіші.
Дякую!
1
Аноним_1857• 16 апреля в 18:59
Ответ дляНалогообложу
ютуб, Катерина Тарасенко, дуже рекомендую, в неї декілька рецептів пасок+панеттоне і все розжовано
А ви робили щось з її рецептів? Виходило? А то в неї стільки реклами, що я щось завагалась, чи дійсно вартує, чи в неї ті відео заради реклами
Вумна вутка• 16 апреля в 20:56
Ответ дляАноним_1857
А ви робили щось з її рецептів? Виходило? А то в неї стільки реклами, що я щось завагалась, чи дійсно вартує, чи в неї ті відео заради реклами
Я пекла позавчера пиццу по ее рецепту.Что вам сказать,хужей пиццы у меня никогда не было.Тесто дубовое,как подошва.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

