Харчовий тріль• Изменено 16 апреля в 12:46
В сільпо продають такий суповий набір щ риби- воно варте? Чи краще доплатити ?
Ціна 12.39 грн за 100 грам
Чи купити стейки з риби
Тут в наборі голова риби
Чи купити стейки з риби
Тут в наборі голова риби
1
1
Чтооооооооооо?• 16 апреля в 12:47
Выглядит красиво, но варить шкуру такое себе счастье. Скорее всего там одни отходы по факту
7
Просто красавица• 16 апреля в 12:48
Я из такого набора варю даже если целую рыбину покупаю - голова, хребет, плавники, хвост. Мне ок
6
автор
Харчовий тріль
• 16 апреля в 12:49
Ответ дляЧтооооооооооо?
Выглядит красиво, но варить шкуру такое себе счастье. Скорее всего там одни отходы по факту
Ось ближче сфоткала
3
2
автор
Харчовий тріль
• 16 апреля в 12:50
Ответ дляГде тут 0?
Там хребет плюс голова
Походу не наїсишся 😂
1
Где тут 0?• 16 апреля в 12:50
Ответ дляЧтооооооооооо?
Выглядит красиво, но варить шкуру такое себе счастье. Скорее всего там одни отходы по факту
Не шкура, а хребти , обрізки.
Якраз корисний колагенчик
Якраз корисний колагенчик
7
Вимагаю спілкування• 16 апреля в 12:50
Голова червоної риби дуже жирна. Я з неї тільки другий бульйон можу їсти.
автор
Харчовий тріль
• 16 апреля в 12:51
Ответ дляВимагаю спілкування
Голова червоної риби дуже жирна. Я з неї тільки другий бульйон можу їсти.
Я завжди стейки купувала і варила
А це в сільпо продавщиця порадила
А це в сільпо продавщиця порадила
1
3
Чтооооооооооо?• 16 апреля в 12:51
Ответ дляГде тут 0?
Не шкура, а хребти , обрізки.
Якраз корисний колагенчик
Якраз корисний колагенчик
так в составе указана именно шкура, ну или кожа, как удобнее. последний пункт
Где тут 0?• 16 апреля в 12:51
Ответ дляХарчовий тріль
Походу не наїсишся 😂
Нормально, відварюєте добрий бульйон, потім вручну витягнете кістки. І буде добра юшка
2
автор
Харчовий тріль
• 16 апреля в 12:51
Ответ дляЧтооооооооооо?
так в составе указана именно шкура, ну или кожа, как удобнее. последний пункт
Єрунда якась а не набор😂
5
автор
Харчовий тріль
• 16 апреля в 12:52
Ответ дляГде тут 0?
Нормально, відварюєте добрий бульйон, потім вручну витягнете кістки. І буде добра юшка
А яка ж виходить ціна цього наробу
Где тут 0?• 16 апреля в 12:52
Ответ дляЧтооооооооооо?
так в составе указана именно шкура, ну или кожа, как удобнее. последний пункт
По факту там немає шкіри. Хіба що залишки біля плавників і голови
Где тут 0?• 16 апреля в 12:53
Ответ дляХарчовий тріль
А яка ж виходить ціна цього наробу
Я в атб купую. Звичайна ціна була ( пару місяців назад) 80 грн, кг, по акції іноді 65
1
Українська зірочка• 16 апреля в 12:53
Ответ дляХарчовий тріль
Походу не наїсишся 😂
вполне можно наесться, я даже отдельно хребет и животики жарила
2
автор
Харчовий тріль
• 16 апреля в 12:54
Ответ дляГде тут 0?
Я в атб купую. Звичайна ціна була ( пару місяців назад) 80 грн, кг, по акції іноді 65
Короче поки я з вами спілкуюсь із 5 наборів залишився 1
7
Мастер Класс• 16 апреля в 12:55
Ответ дляХарчовий тріль
Короче поки я з вами спілкуюсь із 5 наборів залишився 1
беріть вже , то будете знати на майбутнє чи вартий він уваги чи більш брати не треба
5
Вумна вутка• 16 апреля в 13:01
Ответ дляХарчовий тріль
Походу не наїсишся 😂
Это на уху. Но очень жирно получается
, я не смогла это есть
, я не смогла это есть
Вумна вутка• 16 апреля в 13:01
Ответ дляОднозначно
покупаю різні такі набори. Подобаєтся. Умельці ще таке засолюють.
И запекают
Чтооооооооооо?• 16 апреля в 13:04
Ответ дляХарчовий тріль
Ось ближче сфоткала
ну тут типичный прием торговли) в верхний слой запихали красивый кусок, а ниже одна шкура
Чтооооооооооо?• 16 апреля в 13:05
Ответ дляГде тут 0?
По факту там немає шкіри. Хіба що залишки біля плавників і голови
да фото автора посмотрите, все что белое, то шкура
Рекламама• 16 апреля в 13:08
Набір норм, але треба перевіряти, щоб не було двох голів. Один раз попалося дві голови в наборі, а я і одну зазвичай просто викидаю, то зараз старають прощупати, щоб голів було не більше однієї.
Мао_Мяо• 16 апреля в 13:09
Ответ дляХарчовий тріль
Єрунда якась а не набор😂
Так берите стейки.
Говяжий бульон тоже со стейка делаете?
Говяжий бульон тоже со стейка делаете?
3
Кто крайний?• 16 апреля в 13:09
Дівчата, а що скажете до фаршу хека (запакований в туби як ковбаса). То можна їсти?
Ліньки гуглить• 16 апреля в 13:09
Ответ дляХарчовий тріль
Я завжди стейки купувала і варила
А це в сільпо продавщиця порадила
А це в сільпо продавщиця порадила
Це суповий набір, чисто для навару бульйону, якщо хочете риби - то звичайно що купуйте стейк чи філе
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу