sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Работа, Карьера - Формула успеха
anonim_11
Царевна_несушка• 28 апреля в 19:18

День народження у начальниці. Квіти? Вазон? Цукерки?

Що краще подарувати аби це не виглядало якось недоречно а саме як прояв поваги?
показать весь текст
50 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_159
Баба_Воля• 28 апреля в 19:53
31
Ответ дляАцетилсалициловая кислота
Как представлю, что на этом зефире собирается пыль, и как эти все бутоны лепили руками неизвестно чистыми или нет
Бррр
А ви менше уявляйте те, чого немає. Ніхто їх руками не ліпить)) Ви навіть технології не знаєте, але вже розказали в усіх фарбах, що не так)) Там нормальне пакування дівчата показують, ніякого пилу там нема. Як ви взагалі в супермаркет з такою фантазією ходите? Ви в курсі, що в мʼясних цехах миші бігають і інколи потрапляють у вироби? А таргани в хлібі не попадалися? Це ви ще не бачили умови зберігання продукції. І не знаєте, яку гидоту до фаршу додають...співчуваю, що ваша фантазія працює не там, де треба
face_with_tears_of_joy 2 like 1 woman_facepalming 3
anonim_94
Ласкове телятко• 28 апреля в 19:54
32
Ответ дляЦаревна_несушка
Ні, не вазон для квітів, а рослина. Орхідея наприклад. Чи таке краще не дарувати?
ну, дивіться, у мене є знайома, котра колекціонує орхідеї, - їй можна, але там терба ще знайти цікаву. Є родичка. яка любить рослини (і вазони, і клумби, їй я дарую незрізані), а є такі, як я і моя найближча подруга - ми не про копатися в землі. Тут реально треба знати.
До речі. одній колезі зефірний дарували - вона була в захваті, АЛЕ ми в курсі. що вона лю солодке і якість такі різні штуки крафтові
like 2
anonim_120
ТаПрямТам• 28 апреля в 19:55
33
Ответ дляБаба_Воля
Це просто фото з інстаграм, якщо візьмете окуляри - там знизу є моє фото. І продукція не моя - я не живу в Україні.
Ага ага. А я троюродная теща конюха короля Англии. И в инсте несколько профилей. Для работы, для семьи и друзей, и для конкурентов. И везде разные фотки.
woman_facepalming 1 face_with_tears_of_joy 2 like 1
anonim_22
Лепешечка• 28 апреля в 19:56
34
Ответ дляБаба_Воля
Можна оригінально підійти до питання. Живі квіти то звісно, гарно, але чи запамʼятає... Я в інстаграм дивлюся на ось такі роботи з шоколаду і зефіру - виглядає гарно, незвично і можна зʼїсти, нажаль, в нас за кордоном не розуміють такого, тому дивлюся дистанційно на гарні роботи. Є чашки, а ще дівчата роблять букети - виглядає шикарно. Я не заблюрювала виробника, можна побачити її роботи. Ця дівчина з Харкова, якщо не помиляюся, але я бачила, що дівчата з Києва і інших міст роблять таку саму красу. Можливо, вам сподобається.
Важливо, щоб було доречно, а не «запамʼяталось», запамʼятовуються діаманти, а букет - це знак уваги, який відповідає діловому етикету.
Солодке багато жінок, які слідкують за собою, не їдять. Тим паче отак з рук.
like 2
anonim_94
Ласкове телятко• 28 апреля в 19:56
35
Ответ дляБаба_Воля
А ви пробували хоч раз, що кажете? Я дарувала подрузі, то їй сподобалося. Це зефір - натуральне яблучне пюре, що там жахливого? Чи аби сказати?
от дивіться, ми дарували одній - їй подобалося, а маю іншу знайому. їй донька подарувала і вона не зрозуміла оце зефірне. Люди різні
anonim_159
Баба_Воля• 28 апреля в 19:57
36
Ответ дляТаПрямТам
Вы присутствовали при приготовлении? Точно уж нет. А в реальности у многих инста картинка где всё супер и красиво , и нет вопросов к чистоте. А за кадром трешак. Это я вам пишу как человек, сотрудничающий вот с такими кондитерами и вижу что делается за кадром.
Я бачила в яких умовах людина працює. Я не рекламую цю дівчину. Я просто в стрічці першу побачила і зробила скрін. Я завжди бачу умови, в яких виготовляють вироби, де працює кондитер. Якщо такої змоги нема - не купую. Є майстри, які проводять майстер класи і показують простір, де працюють. Повірте, видно все - бруд, неохайність, саму людину. Я розумію, що ви не знаєте як обирати майстра, але вчити вас не збираюся. Я вмію. Я запропонувала дівчині більш оригінальний варіант, чим просто квіти. Вам не подобається - проходьте мовчки
face_with_tears_of_joy 1 woman_facepalming 2
anonim_86
бЭйбА• 28 апреля в 19:57
37
Ответ дляБаба_Воля
Ну якщо в майстра антисанітарія то так. А якщо знаєш, як людина працює, в яких умовах і яку продукцію робить, то чому ні? Так само, як дівчата на замовлення печуть, ліплять вареники, виготовляють паски.
Тому що це суцільний несмак - таке дарувати. І в прямому сенсі, і в переносному несмак
like 5 dislike 1
anonim_94
Ласкове телятко• 28 апреля в 19:57
38
Ответ дляБаба_Воля
Можливо, таке виконання було. У всіх різні смаки. Можна замовити ніжні кольори і на смак нормальний зефір
є люди. які просто навіть не пробуватимуть щось, приготоване невідомо ким у домашніх умовах. Просто прийміть це
like 5
anonim_94
Ласкове телятко• 28 апреля в 19:58
39
Ответ дляБаба_Воля
Ну якщо в майстра антисанітарія то так. А якщо знаєш, як людина працює, в яких умовах і яку продукцію робить, то чому ні? Так само, як дівчата на замовлення печуть, ліплять вареники, виготовляють паски.
ви думаєте. начальниці будуть розказувати, хто, де і як то готував?
face_with_tears_of_joy 3
anonim_159
Баба_Воля• 28 апреля в 20:00
40
Ответ дляТаПрямТам
Ага ага. А я троюродная теща конюха короля Англии. И в инсте несколько профилей. Для работы, для семьи и друзей, и для конкурентов. И везде разные фотки.
Ну це у вас. Я не в Україні і вже давно. В нас дівчата кондитери хто вміє таке робити жалілися, що їхнє вміння тут не потрібне - іноземці не розуміють зефір. Максимум - можуть дітям купити щоб на вогні посмажили маршмеллоу
woman_facepalming 2
anonim_159
Баба_Воля• 28 апреля в 20:01
41
Ответ дляЛепешечка
Важливо, щоб було доречно, а не «запамʼяталось», запамʼятовуються діаманти, а букет - це знак уваги, який відповідає діловому етикету.
Солодке багато жінок, які слідкують за собою, не їдять. Тим паче отак з рук.
Є малий бізнес, який працює в належно оформленому цеху. Не думаю, що то є проблема при бажанні передивитись кондитерів і знайти те, що підходить, а не те,. що вдома в підвалі зроблено, правда ж?
woman_facepalming 2
anonim_159
Баба_Воля• 28 апреля в 20:17
42
Ответ дляЛаскове телятко
от дивіться, ми дарували одній - їй подобалося, а маю іншу знайому. їй донька подарувала і вона не зрозуміла оце зефірне. Люди різні
Так я автору про те і кажу - я запропонувала. а вона обирає. Якщо знає вподобання начальниці можна обрати щось цікаве. Не обовʼязково зефір. Може бути щось крафтове. А може бути щось таке, до чого в начальниці буде лежати душа і то буде щось просте, але їй буде подобатись. Тому для конкретної людини треба обирати, під її вподобання
anonim_159
Баба_Воля• 28 апреля в 20:20
43
Ответ длябЭйбА
Тому що це суцільний несмак - таке дарувати. І в прямому сенсі, і в переносному несмак
То у вас такий ’смак’. Я тут якось питала поради щодо купівлі ювелірних виробів. То мені казали, що я ніщеброд і з такими грошима не треба навіть мріяти щось гарне купити. Але я поїхала і не пожалкувала. І придбати вдалося і ланцюжок і підвіс і ще на каблучку вистачило. І не таке, що воно мікроскопічне і ніяке, а це були дизайнерські розробки ювелірного заводу. Так що ви маєте свою думку. а я свою.
woman_facepalming 4
anonim_159
Баба_Воля• 28 апреля в 20:22
44
Ответ дляЛаскове телятко
є люди. які просто навіть не пробуватимуть щось, приготоване невідомо ким у домашніх умовах. Просто прийміть це
Мова йшла про малий бізнес з обладнаним простором для кондитера. Ніхто не каже, що треба купувати те, що робиться в підвалі брудними руками в антисанітарійних умовах. Не треба нагнітати обстановку. На Великдень, певна, що багато з тих, хто тут висловився, замовляв пасочки ’домашні’ і все було ок.
woman_facepalming 4
anonim_146
Оце потужно• 28 апреля в 20:23
45
Просто поздравьте на словах :)
anonim_159
Баба_Воля• 28 апреля в 20:28
46
Ответ дляЛаскове телятко
ви думаєте. начальниці будуть розказувати, хто, де і як то готував?
А навіщо то начальниці? Людина, яка замовляє, зазвичай має право подивитись умови, в яких працює кондитер. А кейтерінг по вашому, як працює? А суші...ви хоч раз бачили, як їх готують? Рідко хто готує при клієнтові. А люди замовляють і гадки не мають, що там умови мама не горюй. Я звикла бачити, що я замовляю, в яких умовах йде робота, бачу людину, охайна чи ні. І коли я бачу антисанітарію чи щось, що приховують, я не замовляю. Багато хто вийшов за межі власної кухні і створив бізнеси і має дійсно гарно обладнані професійні простори з професійною технікою. Хто заважає знайти таке?
woman_facepalming 3
anonim_91
Невидимка Майя• 28 апреля в 20:31
47
В нас начальниця приносить тортік, а ми їй конвертік. Але таке тут практикують для кожного працівника. Питання в сумі в конвертіку
anonim_22
Лепешечка• 28 апреля в 20:34
48
Ответ дляБаба_Воля
Є малий бізнес, який працює в належно оформленому цеху. Не думаю, що то є проблема при бажанні передивитись кондитерів і знайти те, що підходить, а не те,. що вдома в підвалі зроблено, правда ж?
При чому тут малий бізнес. Я і ціла купа жінок на керівних посадах, які вкладають у свою зовнішність і фізичну форму, не їстимуть солодке. Може, одну дорогу шоколадну цукерку. Но не оберемок зефіру.
like 2
anonim_14
Броніки для Моніки• 28 апреля в 20:49
49
Ответ дляЦаревна_несушка
Ні, не вазон для квітів, а рослина. Орхідея наприклад. Чи таке краще не дарувати?
Я обожнюю орхідеї і вмію за ними доглядати. Знайомі часто дарують, але я люблю сортові орхі.Тому якщо квіти, то краще знати які саме .
attached-photo
anonim_105
МЕСТО_Встречи• 28 апреля в 20:53
50
Якщо любить вазони, то вазон, або букет квітів, тільки не оці стрьомні букети з мила, зефіра, цукерок і пряників. Ще можна класну професійну книгу
like 3
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff