Незламна Україна• 04 мая в 13:55
Могут ли рыбные котлеты с минтая быть вкусными?
Или рыбные палочки...Нужен рецепт, как вкусно приготовить и чтоб не сухие были
автор
Незламна Україна
• 04 мая в 13:59
Ответ дляТрейдер кріпти
Я роблю періодично. Всім подобається.
Давайте рецепт
Прикуси Язика• 04 мая в 14:00
Минтай в кипяток на 2 минуты, потом после остывания он легко отделяется от костей. Рыбу перемолоть с добавлением кусочка сала+ вымоченный( желательно в молоке) батон +пассеровку морковь с луком. Соль, перец по вкусу.
2
2
Губи до вух• 04 мая в 14:04
Не псуйте котлети салом. Рибні без сала смачні. Риба+цибуля+ яйце+сухарі+ спеції. Все. Рибні котлети дуже смачно після обстеження протушкувати у засмажці: цибуля+ морква (багато)+томатний соус+ лавровий лист і духмяний перець.
5
6
Трейдер кріпти• 04 мая в 14:05
Ответ дляНезламна Україна
Давайте рецепт
На 1 кг риби 2 цибулини 3 шмакточка сухого хліба, сіль, перець, яйце. Цибулю обжарити і додати в фарш. Все інше як звичайні котлети. Тільки ще обваляти в паніровочних сухарях. Смажиться трохи швидше, ніж класичні котлети. Обов´язково після кожної партії котлет мити пательню.
2
3
Бодіпозітівна• 04 мая в 14:16
Если рыба сухая, как минтай, кусочек сала нужен. Плюс лук, хлеба немного, яйцо. Никаких зажарок не нужно, фарш немного отбить, слепить котлеты, обвалять в муке и обжарить на небольшом огне со всех сторон под крышкой. Получаются вкусные, сочные котлеты с выраженным рыбным вкусом. Вкусно с картофельным пюре со сливочным маслом.
1
автор
Незламна Україна
• 04 мая в 14:17
Ответ дляТрейдер кріпти
На 1 кг риби 2 цибулини 3 шмакточка сухого хліба, сіль, перець, яйце. Цибулю обжарити і додати в фарш. Все інше як звичайні котлети. Тільки ще обваляти в паніровочних сухарях. Смажиться трохи швидше, ніж класичні котлети. Обов´язково після кожної партії котлет мити пательню.
В мене за подібним рецептом виходять чомусь сухі котлети
Аноним ФЕЯ• 04 мая в 14:37
Я недавно купила філе мінтая і зробила котлети. Це була така гидота, що я піджарила один захід, а решта фаршу викинула в смітник. Це гидка безсмакова труха, мерзенний смак і консистенція. Більше ніколи так не зроблю
2
Маурита• 04 мая в 14:59
В мене смачні котлети вихрдять. Я беру морквину і цибулину ,ріжу довільно,кладу в глибоку тарілку з 50 шо масла,затягую плівкою і в мікрусі тушкую 2 хвилини. А потім кручу рибу, овочі,трохи зеленої цибулі,шмат батона ,вимоченого у воді,можу ще маленький кусочок сала прокрутити . Фарш вибити,він ніжний,котлети пухкі,аж солодкуваті
1
КонФФетОшка• 04 мая в 15:20
Ответ дляГуби до вух
Не псуйте котлети салом. Рибні без сала смачні. Риба+цибуля+ яйце+сухарі+ спеції. Все. Рибні котлети дуже смачно після обстеження протушкувати у засмажці: цибуля+ морква (багато)+томатний соус+ лавровий лист і духмяний перець.
...смачно після обстеження...
Не робила. А що обстежувати?
Не робила. А що обстежувати?
Губи до вух• 04 мая в 15:22
Ответ дляКонФФетОшка
...смачно після обстеження...
Не робила. А що обстежувати?
Не робила. А що обстежувати?
Обсмаження... Телефон виправив)
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу