Дюйм оф о4ка• 05 мая в 22:25
Бесит как готовлю
Еда какая то несытная получается.
Вот допустим сегодня суп с галушками (ребёнок любит) он вообще какой то как вода. Картошка, там плавает, мясо и галушки, ну лук и морковь.
Макароны и котлеты. Ещё не пробовала, но думаю фигня вышла.
Вот реально, какие то несытные блюда получаются
Вот допустим сегодня суп с галушками (ребёнок любит) он вообще какой то как вода. Картошка, там плавает, мясо и галушки, ну лук и морковь.
Макароны и котлеты. Ещё не пробовала, но думаю фигня вышла.
Вот реально, какие то несытные блюда получаются
показать весь текст
1
10
2
А ось і я• 05 мая в 22:55
Ответ дляхутряна володарка
А зачем вы такими огромными порциями едите? Обычная порция это около 300 мл.
Кстати, если вы в себя вопрете пол кило мяса с гарниром, то вообще не встанет, а то ещё и вырвет.
Кстати, если вы в себя вопрете пол кило мяса с гарниром, то вообще не встанет, а то ещё и вырвет.
По ощущениям это для меня равноценно такому количеству воды, а потом ходишь голодный, а уже не лезет ничего. Лучше уж нормальное что-то съесть изначально)
Ответ дляДюйм оф о4ка
Это когда из за стола я встаю наевшаяся, а не такое шото в рот кинула и все
Не знаю, может это проблема на псих.уровне
Вообще бывает мне нравится, что я готовлю, но зачастую это что то по типа супа с галушками
Не знаю, может это проблема на псих.уровне
Вообще бывает мне нравится, что я готовлю, но зачастую это что то по типа супа с галушками
со специями , чесноком поиграйте ,,,
пассеровачку, томат пасты добавьте чумак чайную ложку не больше ,,,
не обожравшаяся это хорошо через 15,20мин проходит ,,,
пассеровачку, томат пасты добавьте чумак чайную ложку не больше ,,,
не обожравшаяся это хорошо через 15,20мин проходит ,,,
1
хутряна володарка• 05 мая в 23:02
Ответ дляА ось і я
По ощущениям это для меня равноценно такому количеству воды, а потом ходишь голодный, а уже не лезет ничего. Лучше уж нормальное что-то съесть изначально)
Почему воды? Суп это мясо, овощи, крупа/макароны, а воды там от силы % 20.
Вообще мне странно как можно жить без супов, я вначале войны не могла есть суп, так потом чуть в больницу не попала, пол года восстанавливала желудок.
Вообще мне странно как можно жить без супов, я вначале войны не могла есть суп, так потом чуть в больницу не попала, пол года восстанавливала желудок.
1
1
Вся в кредитах• 05 мая в 23:14
Ответ дляКозяка-маляка
А скілько по часу ви такий бульон варите?
Годину з м´ясом. В мене це домашні бролери, рідше щось із свинини.
А потім дістаю м´ясо і розбираю від кості, ще хвилин 30 варю овочі, крупу, якщо суп
Чи борщі.
Я раніше не розуміла наскільки важливодля смаку і користі саме овочів проварить в бульонах. А потім стала більше уваги приділять першим стравам. І вони такі смачнючі стали получаться, що вся сім´я з задоволенням їсть. Він пахне на всю вулицю, той суп, як вариться
А потім дістаю м´ясо і розбираю від кості, ще хвилин 30 варю овочі, крупу, якщо суп
Чи борщі.
Я раніше не розуміла наскільки важливодля смаку і користі саме овочів проварить в бульонах. А потім стала більше уваги приділять першим стравам. І вони такі смачнючі стали получаться, що вся сім´я з задоволенням їсть. Він пахне на всю вулицю, той суп, як вариться
1
1
Козяка-маляка• 05 мая в 23:16
Ответ дляВся в кредитах
Годину з м´ясом. В мене це домашні бролери, рідше щось із свинини.
А потім дістаю м´ясо і розбираю від кості, ще хвилин 30 варю овочі, крупу, якщо суп
Чи борщі.
Я раніше не розуміла наскільки важливодля смаку і користі саме овочів проварить в бульонах. А потім стала більше уваги приділять першим стравам. І вони такі смачнючі стали получаться, що вся сім´я з задоволенням їсть. Він пахне на всю вулицю, той суп, як вариться
А потім дістаю м´ясо і розбираю від кості, ще хвилин 30 варю овочі, крупу, якщо суп
Чи борщі.
Я раніше не розуміла наскільки важливодля смаку і користі саме овочів проварить в бульонах. А потім стала більше уваги приділять першим стравам. І вони такі смачнючі стали получаться, що вся сім´я з задоволенням їсть. Він пахне на всю вулицю, той суп, як вариться
І ви навіть корінці додаєте? Селери та іншого ? Вони також присмаку додають?
Мира всем• 05 мая в 23:21
це в мене раніше такі були. А потім почала кидати в суп ще овочі: перець, помідор, гарбуз. І загалом варю зараз переважно гороховий, чечевичний, з м´ясом, борщ.От вони ситні і можна ними наїстись.
Щодо котлет-натираю туди моркву мілко, додаю трошки хліба чи манки. Бо теж все супер-дієтичне готувала (маю проблеми зі шлунком),то в мене через годину обидва мужика (чоловік і син)вже шукали,що знов би поїсти.
Щодо котлет-натираю туди моркву мілко, додаю трошки хліба чи манки. Бо теж все супер-дієтичне готувала (маю проблеми зі шлунком),то в мене через годину обидва мужика (чоловік і син)вже шукали,що знов би поїсти.
Божа кульбабка• 06 мая в 00:36
Ответ дляВся в кредитах
Мені в перших стравах велику роль бульон грає.
Тож я туди помимо нарізаних овочів ще виварюю кілька великих морквин, цибулин, корінь петрушки, корінь селери, перець горошок, багато лаврового листя. Тоді насичений овочево-м´ясний смачний і пахучий бульон
Тож я туди помимо нарізаних овочів ще виварюю кілька великих морквин, цибулин, корінь петрушки, корінь селери, перець горошок, багато лаврового листя. Тоді насичений овочево-м´ясний смачний і пахучий бульон
А где вы корешки берете? А то я было дело тоже захотела разнообразия, а в супермаркетах и не нашла.
Вся в кредитах• 06 мая в 07:14
Ответ дляКозяка-маляка
І ви навіть корінці додаєте? Селери та іншого ? Вони також присмаку додають?
Це ж спеціальна культура. Селера і петрушка є листова, а є саме корнева. Вирощують заради кореню.
Дуже яскравого присмаку додають. Петрушка солодкуватого, а селера ніби як горіхового.
Ви тільки спробуйте. Я вирощую сама, але і на ринку продають люди, і в супермаркетах бачила типу сільпо
Дуже яскравого присмаку додають. Петрушка солодкуватого, а селера ніби як горіхового.
Ви тільки спробуйте. Я вирощую сама, але і на ринку продають люди, і в супермаркетах бачила типу сільпо
1
Вся в кредитах• 06 мая в 07:17
Ответ дляБожа кульбабка
А где вы корешки берете? А то я было дело тоже захотела разнообразия, а в супермаркетах и не нашла.
Я сама вирощую, доречі корнева петрушкв важко і сходить і росте довго.
Як нема, то на ринку купую в людей, в сільпо бачила. Стараюсь брати зразу пакет, бо дійсно не скрізь є. Храню в холодильнику
Як нема, то на ринку купую в людей, в сільпо бачила. Стараюсь брати зразу пакет, бо дійсно не скрізь є. Храню в холодильнику
1
1
Козяка-маляка• 06 мая в 08:16
Ответ дляВся в кредитах
Це ж спеціальна культура. Селера і петрушка є листова, а є саме корнева. Вирощують заради кореню.
Дуже яскравого присмаку додають. Петрушка солодкуватого, а селера ніби як горіхового.
Ви тільки спробуйте. Я вирощую сама, але і на ринку продають люди, і в супермаркетах бачила типу сільпо
Дуже яскравого присмаку додають. Петрушка солодкуватого, а селера ніби як горіхового.
Ви тільки спробуйте. Я вирощую сама, але і на ринку продають люди, і в супермаркетах бачила типу сільпо
Дякую
Корень селери я знаю і використовую в салатах- на терці або просто нарізаний. У бульйони просто ніколи не додавала
Корень селери я знаю і використовую в салатах- на терці або просто нарізаний. У бульйони просто ніколи не додавала
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу