На святковий стіл. Так щоб не довго заморочуватися.
1
2
6
катерина12009• 26 июня в 00:24
Ответ дляlammama
А у нас буряк.
Як я люблю ’по плєбєйскі’ чорний хліб, буряк і оселедець, ммм
6
1
Я не Сірожа• 26 июня в 00:28
Берете багато-багато тарталеток, і наповнюєте їх тим, на що фантазії вистачить - від Беллочки і форшмака до муса з лосося та Філадельфії.
1
Ответ дляЯ не Сірожа
Берете багато-багато тарталеток, і наповнюєте їх тим, на що фантазії вистачить - від Беллочки і форшмака до муса з лосося та Філадельфії.
До речі гарно їдять гості тарталетки з беллочкою і зверху чорнослив, сумнівне поєднання, але реально популярне.
2
4
1
Я не Сірожа• 26 июня в 00:32
Ответ дляЛизочек
Селедка под шубой. Селедка покупается филе, а свекла уже вареной. Проще не бывает
Чому ж, можна ще спростити: зайти в т.н ’європейський’ магазин (це я варіант для автора теми пишу), і там купити в відділі готової продукції і Шубу, і Олів´є, і голубці з сирниками.
Ну і Київський торт на десерт)
Ну і Київський торт на десерт)
3
2
Я не Сірожа• 26 июня в 00:33
Ответ дляЧаюри
До речі гарно їдять гості тарталетки з беллочкою і зверху чорнослив, сумнівне поєднання, але реально популярне.
Перефразую відому істину - ’Не буває несмачної їжі, буває мало випивки’)
Ответ дляЯ не Сірожа
Берете багато-багато тарталеток, і наповнюєте їх тим, на що фантазії вистачить - від Беллочки і форшмака до муса з лосося та Філадельфії.
Я вічно з тими тарталетками
Бачу знову прийдеться)))
Бачу знову прийдеться)))
Ответ дляmabelleamie
Удалено администрацией...
А нашо воно вам?
4
3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
