Лепешечка• Изменено 06 июня в 18:34
Підкажіть перевірений рецепт печива або іншої випічки
щоб і гарне, і смачне, і не зчерствіло за 2 тижні. З якісних продуктів.
Дякую.
Дякую.
1
автор
Лепешечка
• 06 июня в 18:39
Ответ дляРанковий базар
Які продукти і об´´єм? Пісочне на жовтках
Будь-які. Мені на подарунок. Поштою висилатиму. Бажано кілька видів.
3
1
База_птеродактилей• 06 июня в 18:41
Ответ дляЛепешечка
Ага. А що?
Обирайте з медом у складі, або замінюйте половину цукру інвертним сиропом, тоді не зачерствіє. А ще можна спекти кантучіні, це сухе печиво йому не страшно ’черствіти’)
автор
Лепешечка
• 06 июня в 18:42
Ответ дляБаза_птеродактилей
Обирайте з медом у складі, або замінюйте половину цукру інвертним сиропом, тоді не зачерствіє. А ще можна спекти кантучіні, це сухе печиво йому не страшно ’черствіти’)
Хотілося б м´яке
2
Витворунка• 06 июня в 18:42
Ответ дляЛепешечка
Будь-які. Мені на подарунок. Поштою висилатиму. Бажано кілька видів.
Не стоит дарить то, что вы готовите впервые.
3
автор
Лепешечка
• 06 июня в 18:42
Ответ дляПліснявілий сир
Сухарики ванильные, сушки.
Та ні, мені на подарунок, щось смачне хотілося б
2
автор
Лепешечка
• 06 июня в 18:43
Ответ дляВитворунка
Не стоит дарить то, что вы готовите впервые.
Чого б це?
4
Пліснявілий сир• 06 июня в 18:43
Ответ дляЛепешечка
Хотілося б м´яке
Закажите онлайн у кондитера в городе доставки, чтобы им принесли домой
База_птеродактилей• 06 июня в 18:44
Ответ дляЛепешечка
Та ні, мені на подарунок, щось смачне хотілося б
А як у Вас взагалі з навичками випікання і розумінням процесу, та інгредієнтів?
автор
Лепешечка
• 06 июня в 18:44
Ответ дляПліснявілий сир
Закажите онлайн у кондитера в городе доставки, чтобы им принесли домой
За кордон поїде, тому не варіант((
Пліснявілий сир• 06 июня в 18:45
Ответ дляЛепешечка
За кордон поїде, тому не варіант((
Почему? Там тоже есть кондитерские, рестораны и можно заказать.
автор
Лепешечка
• 06 июня в 18:45
Ответ дляБаза_птеродактилей
А як у Вас взагалі з навичками випікання і розумінням процесу, та інгредієнтів?
9 з 10)) Це якщо дуже-дуже самокритично))
1
1
автор
Лепешечка
• 06 июня в 18:46
Ответ дляПліснявілий сир
Почему? Там тоже есть кондитерские, рестораны и можно заказать.
Потрібно самій, чужа випічка не підійде))
Витворунка• 06 июня в 18:46
Ответ дляЛепешечка
9 з 10)) Це якщо дуже-дуже самокритично))
И при этому вас нет своих наработанных рецептов?
1
База_птеродактилей• 06 июня в 18:46
Ответ дляЛепешечка
9 з 10)) Це якщо дуже-дуже самокритично))
Тоді можу порадити кураб´є, алкоголіки, кекс Столичний, це те, що довго не черствіє.
1
Пліснявілий сир• 06 июня в 18:46
Ответ дляЛепешечка
Потрібно самій, чужа випічка не підійде))
Ну вы же понимаете, что транспортировка и жара испортит что угодно.
автор
Лепешечка
• 06 июня в 18:48
Ответ дляВитворунка
И при этому вас нет своих наработанных рецептов?
Є. Торти, зефір, пташине молоко, тістечка, маршмелоу, мармелад... купа рецептів, але поштою не варіант таке відправляти.
База_птеродактилей• 06 июня в 18:49
Ответ дляЛепешечка
Є. Торти, зефір, пташине молоко, тістечка, маршмелоу, мармелад... купа рецептів, але поштою не варіант таке відправляти.
Ви даремно відмовляєтесь від кантучіні, як одного з, ще не зустрічала людей, яким би не подобалось це печиво.
автор
Лепешечка
• 06 июня в 18:49
Ответ дляБаза_птеродактилей
Тоді можу порадити кураб´є, алкоголіки, кекс Столичний, це те, що довго не черствіє.
За Столічний думала. А кураб´є крихке дуже.
Що таке алкоголіки?
Що таке алкоголіки?
База_птеродактилей• 06 июня в 18:50
Ответ дляЛепешечка
За Столічний думала. А кураб´є крихке дуже.
Що таке алкоголіки?
Що таке алкоголіки?
Печиво, смачне. Теж крихке. Зазвичай на смальці, але я перерахувала на масло та маргарин.
автор
Лепешечка
• 06 июня в 18:50
Ответ дляБаза_птеродактилей
Ви даремно відмовляєтесь від кантучіні, як одного з, ще не зустрічала людей, яким би не подобалось це печиво.
Та воно мені шось не дуже. Правда, я раз пекла тільки.
База_птеродактилей• 06 июня в 18:51
Ответ дляЛепешечка
Та воно мені шось не дуже. Правда, я раз пекла тільки.
Рецепт зберігся? Можна глянути?
автор
Лепешечка
• 06 июня в 18:51
Ответ дляБаза_птеродактилей
Печиво, смачне. Теж крихке. Зазвичай на смальці, але я перерахувала на масло та маргарин.
У Вас немає рецепту під рукою? Якщо не секретний, звісно))
автор
Лепешечка
• 06 июня в 18:52
Ответ дляБаза_птеродактилей
Рецепт зберігся? Можна глянути?
Якійсь з Інтернету був, не зберігся ((
База_птеродактилей• 06 июня в 18:52
Ответ дляЛепешечка
У Вас немає рецепту під рукою? Якщо не секретний, звісно))
Є. Але воно по крихкості як кураб´є. Вам на чому?
автор
Лепешечка
• 06 июня в 18:55
Ответ дляБаза_птеродактилей
Є. Але воно по крихкості як кураб´є. Вам на чому?
Бажано, на вершковому
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
