sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_42
Мишка-шалунишка• Изменено 30 июня в 22:26

Крем у медовик: пудра замість цукру?

Дівчата, хто пробував? Почула, що цукор дуже розжижає сметану, замість нього треба пудру і не збивати, а просто вінчиком перемішати. Хтось так робив?
Результат:
вже голосів: 11
6 (54.55%) Пудра (збити міксером)
3 (27.27%) Хз
1 (9.09%) Цукор
1 (9.09%) Пудра (не збивати)
12 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_96
Незламна Україна• 30 июня в 22:26
1
Беріть - не бійтесь. Завжди використовую пудру і вона дійсно краща за цукор.
anonim_42
автор Мишка-шалунишка • 30 июня в 22:27
2
Ответ дляНезламна Україна
Беріть - не бійтесь. Завжди використовую пудру і вона дійсно краща за цукор.
А збивати міксером?
anonim_96
Незламна Україна• 30 июня в 22:28
3
Я збиваю все міксером, але можете і просто вінчиком. Якщо дуже рідка сметана, то загущувача трохи.
like 3
anonim_213
А що таке?• 30 июня в 22:32
4
я збиваю міксером, використовую пудру, не цукор
але перед тим, як збивати, сметану відцежую, щоб стекла уся сироватка
like 1
anonim_42
автор Мишка-шалунишка • 30 июня в 22:33
5
Ответ дляА що таке?
я збиваю міксером, використовую пудру, не цукор
але перед тим, як збивати, сметану відцежую, щоб стекла уся сироватка
Вже відцідила
anonim_168
ИМХОля• 30 июня в 22:33
6
Я змішую сметану з пудрою та відправляю крем в холодильник, він стане густим і буде смакота.
anonim_42
автор Мишка-шалунишка • 30 июня в 22:33
7
Ответ дляНезламна Україна
Я збиваю все міксером, але можете і просто вінчиком. Якщо дуже рідка сметана, то загущувача трохи.
Не рідка, я відцідила, але боюсь що під час взбивання розрідне і буде текти ((
anonim_42
автор Мишка-шалунишка • 30 июня в 22:34
8
Ответ дляИМХОля
Я змішую сметану з пудрою та відправляю крем в холодильник, він стане густим і буде смакота.
Без міксера?
anonim_168
ИМХОля• 30 июня в 22:34
9
Ответ дляМишка-шалунишка
Без міксера?
Так, просто перемішую ложкою.
like 1
anonim_213
А що таке?• 30 июня в 22:35
10
Ответ дляМишка-шалунишка
Не рідка, я відцідила, але боюсь що під час взбивання розрідне і буде текти ((
та не повинна
пробуйте може спочатку вінчиком
like 1
anonim_163
Сижуревувшоке• 30 июня в 22:47
11
Ответ дляМишка-шалунишка
Не рідка, я відцідила, але боюсь що під час взбивання розрідне і буде текти ((
Якщо нормальна сметана нічого текти не буде. Я збиваю з цукром, виходить досить стійка маса.
noavatar
bespe4na_mavpa• 30 июня в 23:45
12
Я всегда с сахаром, не взбивать, перемешиваем в стаканчике со сметаной, на стакан 2,5ст.л сахара, перемешать, дать постоять, опять перемешать
Сметана любая 15%
like 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff