Мишка-шалунишка• Изменено 30 июня в 22:26
Крем у медовик: пудра замість цукру?
Дівчата, хто пробував? Почула, що цукор дуже розжижає сметану, замість нього треба пудру і не збивати, а просто вінчиком перемішати. Хтось так робив?
Результат:
вже голосів:
11
6 (54.55%)
Пудра (збити міксером)
3 (27.27%)
Хз
1 (9.09%)
Цукор
1 (9.09%)
Пудра (не збивати)
Незламна Україна• 30 июня в 22:26
Беріть - не бійтесь. Завжди використовую пудру і вона дійсно краща за цукор.
автор
Мишка-шалунишка
• 30 июня в 22:27
Ответ дляНезламна Україна
Беріть - не бійтесь. Завжди використовую пудру і вона дійсно краща за цукор.
А збивати міксером?
Незламна Україна• 30 июня в 22:28
Я збиваю все міксером, але можете і просто вінчиком. Якщо дуже рідка сметана, то загущувача трохи.
3
А що таке?• 30 июня в 22:32
я збиваю міксером, використовую пудру, не цукор
але перед тим, як збивати, сметану відцежую, щоб стекла уся сироватка
але перед тим, як збивати, сметану відцежую, щоб стекла уся сироватка
1
автор
Мишка-шалунишка
• 30 июня в 22:33
Ответ дляА що таке?
я збиваю міксером, використовую пудру, не цукор
але перед тим, як збивати, сметану відцежую, щоб стекла уся сироватка
але перед тим, як збивати, сметану відцежую, щоб стекла уся сироватка
Вже відцідила
ИМХОля• 30 июня в 22:33
Я змішую сметану з пудрою та відправляю крем в холодильник, він стане густим і буде смакота.
автор
Мишка-шалунишка
• 30 июня в 22:33
Ответ дляНезламна Україна
Я збиваю все міксером, але можете і просто вінчиком. Якщо дуже рідка сметана, то загущувача трохи.
Не рідка, я відцідила, але боюсь що під час взбивання розрідне і буде текти ((
автор
Мишка-шалунишка
• 30 июня в 22:34
Ответ дляИМХОля
Я змішую сметану з пудрою та відправляю крем в холодильник, він стане густим і буде смакота.
Без міксера?
А що таке?• 30 июня в 22:35
Ответ дляМишка-шалунишка
Не рідка, я відцідила, але боюсь що під час взбивання розрідне і буде текти ((
та не повинна
пробуйте може спочатку вінчиком
пробуйте може спочатку вінчиком
1
Сижуревувшоке• 30 июня в 22:47
Ответ дляМишка-шалунишка
Не рідка, я відцідила, але боюсь що під час взбивання розрідне і буде текти ((
Якщо нормальна сметана нічого текти не буде. Я збиваю з цукром, виходить досить стійка маса.
bespe4na_mavpa• 30 июня в 23:45
Я всегда с сахаром, не взбивать, перемешиваем в стаканчике со сметаной, на стакан 2,5ст.л сахара, перемешать, дать постоять, опять перемешать
Сметана любая 15%
Сметана любая 15%
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу