Луноходик_Ик• 09 июля в 19:37
Яка соняшникова олія для Вас відповідає ціна=якість?
Доброго вечора.
Чи то я готувати розівчилася,чи то якість олії стала гірша...
Звернула увагу, що останнім часом (мінімум рік) при смажені олія (Олейна, Майола і т.п) прям бризкає як наче в ній вода присутня..
Порекомендуйте , будь ласка, хорошу соняшникову олію.
Дякую.
Чи то я готувати розівчилася,чи то якість олії стала гірша...
Звернула увагу, що останнім часом (мінімум рік) при смажені олія (Олейна, Майола і т.п) прям бризкає як наче в ній вода присутня..
Порекомендуйте , будь ласка, хорошу соняшникову олію.
Дякую.
Результат:
вже голосів:
22
12 (54.55%)
не помітила змін
8 (36.36%)
свій варіант
2 (9.09%)
також звернула увагу
Хтомолодець? Я!• 09 июля в 19:39
люблю Щедрый дар. и с синей этикеткой (для жарки) и с зеленой (для салатиков)
5
1
автор
Луноходик_Ик
• 09 июля в 19:42
Ответ дляЗасомневаю
Я магазинную никогда не беру, только с маслобойни или на базаре
якщо порекомендуєте маслобойню в Києві чи де можна замовити поштою, буду щиро вдячна
5
Мишка-шалунишка• 09 июля в 19:44
Когда-то было интересно.
Вообщем, Украина выращивает сорта, покруче оливковой. Были экспертизы - реально, крутая. Название не скажу - не помню.
Но группа ездила в Европу, для дегустации. Это масло признали.
Вообщем, Украина выращивает сорта, покруче оливковой. Были экспертизы - реально, крутая. Название не скажу - не помню.
Но группа ездила в Европу, для дегустации. Это масло признали.
4
Мишка-шалунишка• 09 июля в 19:44
Ответ дляФима Собак
Не смажу на соняшниковій і вам не раджу.
На топлёном масле?
Или варианты? Честно - интересно)
Или варианты? Честно - интересно)
2
1
Доставучая• 09 июля в 19:49
Я вообще разницы не замечаю. Покупаю ту, что по скидкам. Не замечала что брызгает или хуже
7
Свекруховна• 09 июля в 19:58
До смаження є сенс брати саме рафіновану, а вона практично однакова. І якість не змінилася. Нерафінована корисніша, але для споживання сирою.
Усі, хто пишуть про шкоду смаження на олії, ну, подивіться, що точка лимонна з тою ж оливковою не дуже разниттм, головне не спалити годинами і не у старому фритюрі. І, о жах, банальний смалець для смаження теж чудово підходить, як виявили вчені. Одна була - його я не люблю. Модне. Мало газі не корисніше
Усі, хто пишуть про шкоду смаження на олії, ну, подивіться, що точка лимонна з тою ж оливковою не дуже разниттм, головне не спалити годинами і не у старому фритюрі. І, о жах, банальний смалець для смаження теж чудово підходить, як виявили вчені. Одна була - його я не люблю. Модне. Мало газі не корисніше
4
1
Працівниця року• 09 июля в 20:06
Соняшникова , яка оливкова або масло ГХИ)
Соняшникову припинила використовувати
Соняшникову припинила використовувати
1
пані Солоха• 09 июля в 20:09
Олейна всегда была говняным маслом, странно, что вы только сейчас это заметили. Более менее нормально Чумак, Стожар, ну и Новус своя марка. Это из тех, что я брала. Может есть ещё какие-то нормальные, но точно не Майола и Олейна. А вообще, я жарю на оливковом помейс, мне нравится.
5
2
Кавуся• 09 июля в 20:15
Ответ дляМишка-шалунишка
На топлёном масле?
Или варианты? Честно - интересно)
Или варианты? Честно - интересно)
может на сале, у него точка дымления выше
Фима Собак• 09 июля в 20:18
Ответ дляМишка-шалунишка
На топлёном масле?
Или варианты? Честно - интересно)
Или варианты? Честно - интересно)
Так, на ньому, на кокосовій олії, на оливковій, на смальці, без нічого.
1
Фима Собак• 09 июля в 20:19
Ответ дляКавуся
а на якій?
Кокосова, гхі, смалець, оливкова, без жиру взагалі.
1
Кавуся• 09 июля в 20:22
Ответ дляФима Собак
Кокосова, гхі, смалець, оливкова, без жиру взагалі.
цікаво, так у оливкової ж точка димлення незначно вища, ніж у рафінованої соняшникової. Про кокос взагалі дуже багато спорів, смалець - це так
4
Засомневаю• 09 июля в 20:40
Ответ дляЛуноходик_Ик
якщо порекомендуєте маслобойню в Києві чи де можна замовити поштою, буду щиро вдячна
Покупала в Днепре, могу посоветовать посмотреть на олх, тоже норм, смотрите в Полтавской, Днепропетровкой обл, там много подсолнечника
Дайте згадаю• 09 июля в 20:44
Жодна рафінована дезодорована олія апріорі не може бути гарною та корисною. Це повільна отрута.
3
1
Пирожкиня• 09 июля в 22:19
Ответ дляДайте згадаю
Жодна рафінована дезодорована олія апріорі не може бути гарною та корисною. Це повільна отрута.
Отрута - смажити на нерафінованій олії будь якого походження. От це дійсно отрута. А так це лише маркетинг продавців олій гхі, кхі і чіхуахуа
1
3
Дайте згадаю• 10 июля в 05:47
Ответ дляПирожкиня
Отрута - смажити на нерафінованій олії будь якого походження. От це дійсно отрута. А так це лише маркетинг продавців олій гхі, кхі і чіхуахуа
смажити норм на смальці або топленому маслі, до чого тут маркетинг? це ще наші бабусі так смажили, чи вон також жертвами реклами були по вашому?
ці жири, на відміну від рафінованих олій, не перетворюються на трансжири і не провокують запалення та онко.
Ви хоча б в чата жпт запитайте що відбувається в организмі при багаторічному вживанні дезодорованих олій.
ці жири, на відміну від рафінованих олій, не перетворюються на трансжири і не провокують запалення та онко.
Ви хоча б в чата жпт запитайте що відбувається в организмі при багаторічному вживанні дезодорованих олій.
3
Пирожкиня• 10 июля в 08:25
Ответ дляДайте згадаю
смажити норм на смальці або топленому маслі, до чого тут маркетинг? це ще наші бабусі так смажили, чи вон також жертвами реклами були по вашому?
ці жири, на відміну від рафінованих олій, не перетворюються на трансжири і не провокують запалення та онко.
Ви хоча б в чата жпт запитайте що відбувається в организмі при багаторічному вживанні дезодорованих олій.
ці жири, на відміну від рафінованих олій, не перетворюються на трансжири і не провокують запалення та онко.
Ви хоча б в чата жпт запитайте що відбувається в организмі при багаторічному вживанні дезодорованих олій.
О, знайшли головного брехуна - чат жпт
Бабусі смажили і на олії, все життя - і все було ок. А тепер ви раптово прокинулися. Смальцю віддавали перевагу через вищу калорійність та на бідну на білки їжу, в працювати треба було багато, багато і дуже багато.
Як би ви хоч трохи володіли значення з хімії та біохімії, то так категорично б не заперечували. А так да, масло кхі - це маркетинг. Спитайте у чата жпт
Бабусі смажили і на олії, все життя - і все було ок. А тепер ви раптово прокинулися. Смальцю віддавали перевагу через вищу калорійність та на бідну на білки їжу, в працювати треба було багато, багато і дуже багато.
Як би ви хоч трохи володіли значення з хімії та біохімії, то так категорично б не заперечували. А так да, масло кхі - це маркетинг. Спитайте у чата жпт
2
1
Дайте згадаю• 10 июля в 16:23
Ответ дляПирожкиня
О, знайшли головного брехуна - чат жпт
Бабусі смажили і на олії, все життя - і все було ок. А тепер ви раптово прокинулися. Смальцю віддавали перевагу через вищу калорійність та на бідну на білки їжу, в працювати треба було багато, багато і дуже багато.
Як би ви хоч трохи володіли значення з хімії та біохімії, то так категорично б не заперечували. А так да, масло кхі - це маркетинг. Спитайте у чата жпт
Бабусі смажили і на олії, все життя - і все було ок. А тепер ви раптово прокинулися. Смальцю віддавали перевагу через вищу калорійність та на бідну на білки їжу, в працювати треба було багато, багато і дуже багато.
Як би ви хоч трохи володіли значення з хімії та біохімії, то так категорично б не заперечували. А так да, масло кхі - це маркетинг. Спитайте у чата жпт
Не було в часи наших бабуль рафінованих олій, тому і смажили на смальці та топленому маслі.
А нерафіновані масла мають низьку точку димлення, щоб на них смажити.
Смалець і топлене масло викорстовували саме через те що зберігаються довго та мають високу точку димлення, відповідно не продукують канцерогенів.
Але ви можете продовжувати вживати рафіновані олії, най природній відбір працює.
А нерафіновані масла мають низьку точку димлення, щоб на них смажити.
Смалець і топлене масло викорстовували саме через те що зберігаються довго та мають високу точку димлення, відповідно не продукують канцерогенів.
Але ви можете продовжувати вживати рафіновані олії, най природній відбір працює.
1
Пирожкиня• 10 июля в 17:06
Ответ дляДайте згадаю
Не було в часи наших бабуль рафінованих олій, тому і смажили на смальці та топленому маслі.
А нерафіновані масла мають низьку точку димлення, щоб на них смажити.
Смалець і топлене масло викорстовували саме через те що зберігаються довго та мають високу точку димлення, відповідно не продукують канцерогенів.
Але ви можете продовжувати вживати рафіновані олії, най природній відбір працює.
А нерафіновані масла мають низьку точку димлення, щоб на них смажити.
Смалець і топлене масло викорстовували саме через те що зберігаються довго та мають високу точку димлення, відповідно не продукують канцерогенів.
Але ви можете продовжувати вживати рафіновані олії, най природній відбір працює.
У ваших баьуль була звичайна нерафінована олія, часто прожарена перед віддимом, і на ній смажили як і на смальці, так і на звичайному маслі.
І не чишіть ніякої чепухи про точку димлення, обізнана ви наша. Про неї тоді ніхто не тільки не думав, в навіть не знав у ті часи. Споживали те, що знали.
Але ви продовжуйте втирати про масло кхі, жертва маркетингу.
І не чишіть ніякої чепухи про точку димлення, обізнана ви наша. Про неї тоді ніхто не тільки не думав, в навіть не знав у ті часи. Споживали те, що знали.
Але ви продовжуйте втирати про масло кхі, жертва маркетингу.
1
1
Дайте згадаю• 10 июля в 18:56
Ответ дляПирожкиня
У ваших баьуль була звичайна нерафінована олія, часто прожарена перед віддимом, і на ній смажили як і на смальці, так і на звичайному маслі.
І не чишіть ніякої чепухи про точку димлення, обізнана ви наша. Про неї тоді ніхто не тільки не думав, в навіть не знав у ті часи. Споживали те, що знали.
Але ви продовжуйте втирати про масло кхі, жертва маркетингу.
І не чишіть ніякої чепухи про точку димлення, обізнана ви наша. Про неї тоді ніхто не тільки не думав, в навіть не знав у ті часи. Споживали те, що знали.
Але ви продовжуйте втирати про масло кхі, жертва маркетингу.
Краще най я буду жервтою маркетингу, ніж жертвою природнього відбору, як ви) Най щастить)
1
Пирожкиня• 10 июля в 19:48
Ответ дляДайте згадаю
Краще най я буду жервтою маркетингу, ніж жертвою природнього відбору, як ви) Най щастить)
Вам з природним відбором не повезло. Що ж поробиш. Хай щастить)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу