Трусиковед• 11 июля в 20:39
Куди прилаштувати сир?
Дівчата, є в кого ідея/рецепт, куди прилаштувати шматок твердого сиру грамів 400? Може є якісь у когось з вас улюблені і перевірені рецепти булочок чи печива?
Для випічки норм буде, а так він трохи "загубився" у холодильнику😅, їсти таким, як є, вже не будемо.
Для випічки норм буде, а так він трохи "загубився" у холодильнику😅, їсти таким, як є, вже не будемо.
показать весь текст
автор
Трусиковед
• 13 июля в 06:20
Ответ дляРву и мечу
Використали ? Можу дати рецепт смачної страви з сиром . Легко, ситно і смачно
Давайте!))
Рву и мечу• 13 июля в 08:31
Ответ дляТрусиковед
Давайте!))
200 г твердого сиру потерти+ 5 яєць+200 г майонезу+ 3 ст.л. Муки. Змішати, не солити. Маємо в результаті густе «тісто». Виливаємо на пергамент( перевірений, до якого не липне. Якщо немає такого, то змастити деко олією. Нагріти гарно в духовці і тільки тоді вилити тісто, бо прилипне так, що не віддерти потім).
Спекти в духовці ( хв 10-15 на 16-180)цю основу для рулету. Вийняти щоб трохи охололо.
Приготувати фарш ( 500-700 г): додати сіль, перець, цибулю( зі спеціями які вам подобаються або як на пельмені ), можна вбити туди одне яйце.
Намастити фарш зверху на спечений корж досить товсто ( до 1 см), скрутити рулет і завернути його у фольгу. Так поставити пекти у духовку ще на 30-40 хв.
На виході маємо ситний ароматний рулет , який смакує і теплим і холодним, прикрашає святковий стіл( на розрізі має гарний жовтий обідок). Можна готувати на щодень, доповнить будь яку страву
Спекти в духовці ( хв 10-15 на 16-180)цю основу для рулету. Вийняти щоб трохи охололо.
Приготувати фарш ( 500-700 г): додати сіль, перець, цибулю( зі спеціями які вам подобаються або як на пельмені ), можна вбити туди одне яйце.
Намастити фарш зверху на спечений корж досить товсто ( до 1 см), скрутити рулет і завернути його у фольгу. Так поставити пекти у духовку ще на 30-40 хв.
На виході маємо ситний ароматний рулет , який смакує і теплим і холодним, прикрашає святковий стіл( на розрізі має гарний жовтий обідок). Можна готувати на щодень, доповнить будь яку страву
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу