Фима Собак• 18 июля в 16:53
                  
        Яку оливкову олію купуєте?
Цікавить extra virgin і щоб  справжня.
Замулена ріка• 18 июля в 16:58
                            
                            
                        
		Пару років назад, в Україні замутили нову олію, крутішу від оливкової. 
Признали усі євро кухарі))
Признали усі євро кухарі))
автор
			Фима Собак
		• 18 июля в 16:59 
                            
                            
                        
                        
                        Ответ дляВумна, аж страшно
                    
                                               
                        фото
                    
                
		Ого, це преміум точно. Колись у нас була в Україні Terra Delyssa з Тунісу. Нереальна якість і вже з 2023 зникла з полиць, на жаль. В Інтернеті її теж не купити.
	
автор
			Фима Собак
		• 18 июля в 16:59 
                            
                            
                        
                        
                        Ответ дляЗамулена ріка
                    
                                               
                        Пару років назад, в Україні замутили нову олію, крутішу від оливкової. 
Признали усі євро кухарі))
                Признали усі євро кухарі))
		Це яка ? Високоолеїнова соняшникова ?
	
Замулена ріка• 18 июля в 17:00
                            
                            
                        
                        
                        Ответ дляФима Собак
                    
                                               
                        Ого, це преміум точно. Колись у нас була в Україні Terra Delyssa з Тунісу. Нереальна якість і вже з 2023 зникла з полиць, на жаль. В Інтернеті її теж не купити.
                    
                
		А як якість визначаєте?
	
Замулена ріка• 18 июля в 17:00
                            
                            
                        
                        
                        Ответ дляФима Собак
                    
                                               
                        Це яка ? Високоолеїнова соняшникова ?
                    
                
		Щось таке - не пам´ятаю...
	
автор
			Фима Собак
		• 18 июля в 17:01 
                            
                            
                        
                        
                        Ответ дляЗамулена ріка
                    
                                               
                        А як якість визначаєте?
                    
                
		За смаком, за консистенцією. Туніські вони ніжні такі і у цієї, яку я згадала, ще куар-код був на пляшці, за яким можна було уточнити дані саме тієї партії.
	
Кружите меня,кружите• 18 июля в 17:01 
                            
                            
                        
                2
                
            
        
                    автор
			Фима Собак
		• 18 июля в 17:01 
                            
                            
                        
                        
                        Ответ дляЗамулена ріка
                    
                                               
                        Щось таке - не пам´ятаю...
                    
                
		Певно вона. Вважається стабільнішою за звичайну.
	
Вумна, аж страшно• 18 июля в 17:03 
                            
                            
                        
		Але з тією що з ферм не порівняти. Мені перелають 5 л. Але тільки в листопаді.
	
Замулена ріка• 18 июля в 17:04
                            
                            
                        
                        
                        Ответ дляКружите меня,кружите
                    
                                               
                        Таку, мені вона найбільш схожа на ту, що їла в Греції та Албаніі.
                    
                
		Олію не їдять, а додають до страв. Але можете і пити - як смакує)
	
                3
                
            
        
                    автор
			Фима Собак
		• 18 июля в 17:04 
                            
                            
                        
                        
                        Ответ дляВумна, аж страшно
                    
                                               
                        Але з тією що з ферм не порівняти. Мені перелають 5 л. Але тільки в листопаді.
                    
                
		О, круто. Це через знайомих ?
	
Люблю кетчуп• 18 июля в 17:04 
                            
                            
                        
                        
                        Ответ дляФорточка
                    
                                               
                        1+1 в Сильпо взяла в стекле
                    
                
		І я. Правда, премія, але запах хороший і смачна.
	
                1
                
            
        
                    автор
			Фима Собак
		• 18 июля в 17:05 
                            
                            
                        
                        
                        Ответ дляКружите меня,кружите
                    
                                               
                        Таку, мені вона найбільш схожа на ту, що їла в Греції та Албаніі.
                    
                
		Там є значок підтвердження регіонального походження. Наче він гарантує, що оригінал.
	
Кружите меня,кружите• 18 июля в 17:05 
                            
                            
                        
                        
                        Ответ дляЗамулена ріка
                    
                                               
                        Олію не їдять, а додають до страв. Але можете і пити - як смакує)
                    
                
		В Албаніі я її саме їла.Бо вона там дуже смачна
	
                2
                
            
        
                    автор
			Фима Собак
		• 18 июля в 17:08 
                            
                            
                        
                        
                        Ответ дляКружите меня,кружите
                    
                                               
                        В Албаніі я її саме їла.Бо вона там дуже смачна
                    
                
		Шкода, що у нас їх тут не знайти. У них дуже якісна олія. Унікальна. Ще про Хорватську схвальні відгуки чула. От шкода, що у нас не вирощують оливки десь там під Одесою.. А головне, що війна..
	
                1
                
            
        
                    автор
			Фима Собак
		• 18 июля в 17:09 
                            
                            
                        
                        
                        Ответ дляСтервочка
                    
                                               
                        фото
                    
                
		І в салати, і для смаження ? Бо там наче помас помітила на третьому фото.
	
Стервочка• 18 июля в 17:10 
                            
                            
                        
                        
                        Ответ дляФима Собак
                    
                                               
                        І в салати, і для смаження ? Бо там наче помас помітила на третьому фото.
                    
                
		В салати
	
                2
                
            
        
                    ЛюблюДевчонок• 18 июля в 17:10 
                            
                            
                        
                        
                        Ответ дляЗамулена ріка
                    
                                               
                        Олію не їдять, а додають до страв. Але можете і пити - як смакує)
                    
                
		Ви в Італії ніколи не були? Ще як їдять)) просто зі свіжим хлібом
	
                4
                
            
        
                    Готова до другої• 18 июля в 17:12
                            
                            
                        
		купляли De Checco завжди, потім друг навів на Costa d´Oro, брали в Метро, цієї весни була Maestro di oliva по акції за 400 грн літр, так, дорога, але ми в салати тільки її додаємо та ще обожнюю вінегрет, з них Маестро найм´якша за смаком, ті перші дві вже за літр 600-700 грн 
 
щоправда були в Європі, там ще вище ціна
щоправда були в Європі, там ще вище ціна
Готова до другої• 18 июля в 17:12
                            
                            
                        
                        
                        Ответ дляШкала Радощів
                    
                                               
                        Очень понравилась.
                    
                
		ой, ні, в бочках то несправжня, повірте, як мінімум суміш
	
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
            Тема закрыта
                Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
