sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Соусы, специи, приправы
anonim_71
Фима Собак• 18 июля в 16:53

Яку оливкову олію купуєте?

Цікавить extra virgin і щоб справжня.
69 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
anonim_2
дамаБезСобачки• 18 июля в 16:54
1
Никакую, она дорогая
heart 4
anonim_144
Вумна, аж страшно• 18 июля в 16:56
2
Грецьку
like 2
anonim_60
Форточка• 18 июля в 16:56
3
1+1 в Сильпо взяла в стекле
like 1
anonim_144
Вумна, аж страшно• 18 июля в 16:57
4
attached-photo
attached-photo
anonim_111
Замулена ріка• 18 июля в 16:58
5
Пару років назад, в Україні замутили нову олію, крутішу від оливкової.
Признали усі євро кухарі))
anonim_71
автор Фима Собак • 18 июля в 16:59
6
Ответ дляВумна, аж страшно
фото
Ого, це преміум точно. Колись у нас була в Україні Terra Delyssa з Тунісу. Нереальна якість і вже з 2023 зникла з полиць, на жаль. В Інтернеті її теж не купити.
anonim_71
автор Фима Собак • 18 июля в 16:59
7
Ответ дляЗамулена ріка
Пару років назад, в Україні замутили нову олію, крутішу від оливкової.
Признали усі євро кухарі))
Це яка ? Високоолеїнова соняшникова ?
anonim_144
Вумна, аж страшно• 18 июля в 16:59
8
Тушкую на такій
attached-photo
anonim_111
Замулена ріка• 18 июля в 17:00
9
Ответ дляФима Собак
Ого, це преміум точно. Колись у нас була в Україні Terra Delyssa з Тунісу. Нереальна якість і вже з 2023 зникла з полиць, на жаль. В Інтернеті її теж не купити.
А як якість визначаєте?
anonim_111
Замулена ріка• 18 июля в 17:00
10
Ответ дляФима Собак
Це яка ? Високоолеїнова соняшникова ?
Щось таке - не пам´ятаю...
anonim_71
автор Фима Собак • 18 июля в 17:01
11
Ответ дляЗамулена ріка
А як якість визначаєте?
За смаком, за консистенцією. Туніські вони ніжні такі і у цієї, яку я згадала, ще куар-код був на пляшці, за яким можна було уточнити дані саме тієї партії.
anonim_10
Кружите меня,кружите• 18 июля в 17:01
12
Таку, мені вона найбільш схожа на ту, що їла в Греції та Албаніі.
attached-photo
heart 2
anonim_71
автор Фима Собак • 18 июля в 17:01
13
Ответ дляЗамулена ріка
Щось таке - не пам´ятаю...
Певно вона. Вважається стабільнішою за звичайну.
anonim_144
Вумна, аж страшно• 18 июля в 17:03
14
Але з тією що з ферм не порівняти. Мені перелають 5 л. Але тільки в листопаді.
anonim_111
Замулена ріка• 18 июля в 17:04
15
Ответ дляКружите меня,кружите
Таку, мені вона найбільш схожа на ту, що їла в Греції та Албаніі.
Олію не їдять, а додають до страв. Але можете і пити - як смакує)
woman_facepalming 3
anonim_71
автор Фима Собак • 18 июля в 17:04
16
Ответ дляВумна, аж страшно
Але з тією що з ферм не порівняти. Мені перелають 5 л. Але тільки в листопаді.
О, круто. Це через знайомих ?
anonim_203
Люблю кетчуп• 18 июля в 17:04
17
Ответ дляФорточка
1+1 в Сильпо взяла в стекле
І я. Правда, премія, але запах хороший і смачна.
dislike 1
anonim_71
автор Фима Собак • 18 июля в 17:05
18
Ответ дляКружите меня,кружите
Таку, мені вона найбільш схожа на ту, що їла в Греції та Албаніі.
Там є значок підтвердження регіонального походження. Наче він гарантує, що оригінал.
anonim_144
Вумна, аж страшно• 18 июля в 17:05
19
Ответ дляФима Собак
О, круто. Це через знайомих ?
Так
anonim_10
Кружите меня,кружите• 18 июля в 17:05
20
Ответ дляЗамулена ріка
Олію не їдять, а додають до страв. Але можете і пити - як смакує)
В Албаніі я її саме їла.Бо вона там дуже смачна
heart 2
anonim_71
автор Фима Собак • 18 июля в 17:08
21
Ответ дляКружите меня,кружите
В Албаніі я її саме їла.Бо вона там дуже смачна
Шкода, що у нас їх тут не знайти. У них дуже якісна олія. Унікальна. Ще про Хорватську схвальні відгуки чула. От шкода, що у нас не вирощують оливки десь там під Одесою.. А головне, що війна..
heart 1
anonim_10
Стервочка• 18 июля в 17:08
22
attached-photo
attached-photo
attached-photo
anonim_71
автор Фима Собак • 18 июля в 17:09
23
Ответ дляСтервочка
фото
І в салати, і для смаження ? Бо там наче помас помітила на третьому фото.
anonim_10
Стервочка• 18 июля в 17:10
24
Ответ дляФима Собак
І в салати, і для смаження ? Бо там наче помас помітила на третьому фото.
В салати
heart 2
anonim_76
ЛюблюДевчонок• 18 июля в 17:10
25
Ответ дляЗамулена ріка
Олію не їдять, а додають до страв. Але можете і пити - як смакує)
Ви в Італії ніколи не були? Ще як їдять)) просто зі свіжим хлібом
heart 4
anonim_76
ЛюблюДевчонок• 18 июля в 17:11
26
Різну беру, частіше Греція чи Іспанія
anonim_38
Шкала Радощів• 18 июля в 17:11
27
Очень понравилась.
attached-photo
woman_facepalming 1
anonim_63
Розбещена цяточка• 18 июля в 17:11
28
Десекко или монини
anonim_176
Готова до другої• 18 июля в 17:12
29
купляли De Checco завжди, потім друг навів на Costa d´Oro, брали в Метро, цієї весни була Maestro di oliva по акції за 400 грн літр, так, дорога, але ми в салати тільки її додаємо та ще обожнюю вінегрет, з них Маестро найм´якша за смаком, ті перші дві вже за літр 600-700 грн

щоправда були в Європі, там ще вище ціна
anonim_176
Готова до другої• 18 июля в 17:12
30
Ответ дляШкала Радощів
Очень понравилась.
ой, ні, в бочках то несправжня, повірте, як мінімум суміш
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff