Василина Семеніч• 19 июля в 20:36
Зробила аля лінивий наполеон)
Залишилось після пирога 5 листків тісто Філо. Спекла по одному, покришила, і засипала шарами. Крем в мене грецький йогурт + варене нежирне згущене молоко. Одним словом 15 хв і десерт готовий. Їсти можна відразу)
2
3
17
автор
Василина Семеніч
• 19 июля в 20:38
Якщо заморочитись і зварити заварний крем то як наполеон буде, тільки менш жирніший
Кицюююня• 19 июля в 20:38
Шикарный десерт 👍
А при чём тут «Наполеон»? Ни тесто, ни крем, рецептуре не соответствуют.
А при чём тут «Наполеон»? Ни тесто, ни крем, рецептуре не соответствуют.
18
1
автор
Василина Семеніч
• 19 июля в 20:38
Ответ дляХропочка з гривкою
Тісто філо воно ж як папір
як його можна їсти запеченим?
як його можна їсти запеченим?
А як ви його їсте? Сирим?))
11
2
2
автор
Василина Семеніч
• 19 июля в 20:39
Ответ дляКицюююня
Шикарный десерт 👍
А при чём тут «Наполеон»? Ни тесто, ни крем, рецептуре не соответствуют.
А при чём тут «Наполеон»? Ни тесто, ни крем, рецептуре не соответствуют.
Зараз в кавярнях роблять з крихти наполеон. Я написала яля)) не сприймайте буквально
8
Ms. Анонимная• 19 июля в 20:39
1
6
автор
Василина Семеніч
• 19 июля в 20:40
Ответ дляElena_Kiev_Solomenskiy
красиво. посмотришь, и сразу щеки растут.
Там мало калорій))
5
1
автор
Василина Семеніч
• 19 июля в 20:40
Ответ дляMs. Анонимная
Приятного аппетита, я из быстрого люблю суфле, но я калории не считаю, делаю из сливок)
А як робите?
Кицюююня• 19 июля в 20:42
Ответ дляMs. Анонимная
Приятного аппетита, я из быстрого люблю суфле, но я калории не считаю, делаю из сливок)
Ещё один а-ля Наполеон 😳
8
5
Хропочка з гривкою• 19 июля в 20:42
Ответ дляВасилина Семеніч
А як ви його їсте? Сирим?))
Його змащують маслом вершковим, коли готують щось. І я його тільки для заливних пирогів використовую.
автор
Василина Семеніч
• 19 июля в 20:43
Ответ дляМинерАлочка
Я Наполеон з листкового готового тіста і готую)))
І правильно)
2
Ms. Анонимная• 19 июля в 20:43
Ответ дляВасилина Семеніч
А як робите?
Я всегда импровизирую, точного рецепта нет. Что есть из того и получается. Тут сливки, ваниль, пудра, бейлиз, щоколад и желатин) Взбиваю все, желатин в конце, стружку потерла горький шоколад сверху)
1
6
автор
Василина Семеніч
• 19 июля в 20:43
Ответ дляХропочка з гривкою
Його змащують маслом вершковим, коли готують щось. І я його тільки для заливних пирогів використовую.
Я змастила кремом)
Люблю ХОЛОСТЯКА• 19 июля в 20:45
Ответ дляКицюююня
Шикарный десерт 👍
А при чём тут «Наполеон»? Ни тесто, ни крем, рецептуре не соответствуют.
А при чём тут «Наполеон»? Ни тесто, ни крем, рецептуре не соответствуют.
Прочитала и вспомнила : знаете рецепт торта ’макрон’? То же, что и ’Наполеон’, только без яиц
3
12
Хропочка з гривкою• 19 июля в 20:48
Ответ дляВасилина Семеніч
Я змастила кремом)
Це не те саме) папір теж можна змастити кремом) але він від цього не стане смачнішим) листкове тісто я ще можу зрозуміти в такому рецепті, а от філо ні.
1
3
5
автор
Василина Семеніч
• 19 июля в 20:49
Ответ дляХропочка з гривкою
Це не те саме) папір теж можна змастити кремом) але він від цього не стане смачнішим) листкове тісто я ще можу зрозуміти в такому рецепті, а от філо ні.
Мені все рівно чи ви розумієте, чесно)
4
1
4
Кицюююня• 19 июля в 20:53
Ответ дляMs. Анонимная
Что вы имеете ввиду?
Имею ввиду тему про аля Наполеон)
3
Зараз все скажу• 19 июля в 20:53
Ви мені подругу нагадали. Вона пряники магазинні кришить, змащує сметаною і каже смачний медовик.
4
8
Джага-джага• 19 июля в 20:54
Ответ дляХропочка з гривкою
Тісто філо воно ж як папір
як його можна їсти запеченим?
як його можна їсти запеченим?
А вы сырым его едите обычно?
3
3
автор
Василина Семеніч
• 19 июля в 20:54
Ответ дляЗараз все скажу
Ви мені подругу нагадали. Вона пряники магазинні кришить, змащує сметаною і каже смачний медовик.
Ладно, в мене просто смачний десерт, якщо вам так легше))
1
5
1
2
Ms. Анонимная• 19 июля в 20:56
Ответ дляКицюююня
Имею ввиду тему про аля Наполеон)
Не очень понимаю к чему вы клоните, если о названии десерта, то я его так называю. Так как это для меня не желе и не мусс, ну и суфле не только выпекают.
2
Зараз все скажу• 19 июля в 20:56
Ответ дляВасилина Семеніч
Ладно, в мене просто смачний десерт, якщо вам так легше))
Тісто Філо ну ні як не підходить. Якщо б ви спекли залишки листового тіста , та з будь яким кремом ще якось.
4
3
автор
Василина Семеніч
• 19 июля в 20:57
Ответ дляЗараз все скажу
Тісто Філо ну ні як не підходить. Якщо б ви спекли залишки листового тіста , та з будь яким кремом ще якось.
Підходить.
І дуже смачно
І дуже смачно
2
6
Кицюююня• 19 июля в 21:02
Ответ дляХропочка з гривкою
Його змащують маслом вершковим, коли готують щось. І я його тільки для заливних пирогів використовую.
Мои в этом тесте любят творог, вишню, мясо. Бёрек получается замечательный.
А Вы какую начинку предпочитаете?
А Вы какую начинку предпочитаете?
9
автор
Василина Семеніч
• 19 июля в 21:03
Ответ дляКицюююня
Мои в этом тесте любят творог, вишню, мясо. Бёрек получается замечательный.
А Вы какую начинку предпочитаете?
А Вы какую начинку предпочитаете?
Я зртбила сьогодні шпинат і сир кисломолочний
3
Кицюююня• 19 июля в 21:05
Ответ дляВасилина Семеніч
Я зртбила сьогодні шпинат і сир кисломолочний
О, должно быть круто. Со шпинатом не пробовала ещё. С укропом тоже получается хорошо.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу