sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Семья, Дом, Дети - Домашние хлопоты
anonim_202
Первая ласточка инфляции• Изменено 21 июля в 17:02

Ті, хто тратить від 25тис на їжу - нічого не викидаєте??

Я чесно мало уявляю скільки це треба їсти на таку суму. Ми їмо все, не викидається нічого, навіть хліб засушується на сухарі в котлети.
Але ми тратимо 15тис на 4 людей (2 дор+2підлітка). Їжа звичайна, без лососєй і лангустінов...
Ви взагалі викидаєте якусь їжу?
показать весь текст
Результат:
вже голосів: 145
80 (55.17%) Все їмо
56 (38.62%) Викидаю шось
9 (6.21%) А хз..
like 2 crying_face 1 woman_facepalming 15 clown_face 5
156 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
noavatar
Оксана_12• 21 июля в 20:28
121
Ответ дляМадам Подлинник
Та не лише в білку справа. Фрукти, овочі навіть зараз по сезону тягнуть чималу суму. Хтось раз на тиждень купує одну диню чи кавун на всю родину. А я кожного дня то абрикоси, то дині, то персики, малина, ожина тощо
Я купую одну диню) правда малина, ожина, лохина і всяке таке з куща навіть трохи зайве. А так... Сумно все це
anonim_212
Хома з пастою• 21 июля в 20:28
122
Ответ дляМадам Подлинник
Кілограм гарних помідорів 150 грн, це приблизно 5-6 шт. На 4 людини на скільки це днів? Кілограм абрикосів - 200 грн, теж на 2 дні максимум. Там сотням тут сотня і як ви кажете 800 грн. В мене вийти на базар менше 450 грн не виходить! І це не на тиждень, це майже кожного дня
Помидоры по 70-100 грн, абрикосы 130-150. Где вы такие жуткие цены нашли?
like 1
anonim_212
Хома з пастою• 21 июля в 20:32
123
Ответ дляГадаю_По_шнуркам
В мене на районі, типу волове серце і червоно-помаранчеві з носиком - по 150
Ого, я по 85 брала сегодня
anonim_212
Хома з пастою• 21 июля в 20:33
124
Ответ дляГадаю_По_шнуркам
Я в Соломʼянському районі, не бачила дешевше , може дрібні , а ці великі ( один 400 грам затягує) в одну ціну
На Севастопольской или Космонавтов дешевле
anonim_36
Ніколи не збрешу• 21 июля в 20:34
125
Ответ дляЭт вернячОк
)) на троих детей, да, это , как говорится, сели да поели фруктов))
Фруктів... ПіслЯ вечері в садочку ще вдома вечеряли - картопля, курка (яйця) і салат. Після цього ходили обдерли ожину, малину і полуницю. От пожарила сирники. Ну в мене вже не лізе. А малий вже два з´їв і це ще не вечір. Йому п´ять, там нема на що дивитись - одні кістки стирчать. За старшу взагалі мовчу мовчки. Дивує, кори пишуть, що на харчування дітям менше йде.
anonim_36
Ніколи не збрешу• 21 июля в 20:36
126
Ответ дляМадам Подлинник
Чисто формально, якщо в раціоні за день є 1 абрикоса чи 5 черешень - то це майже правда, що фрукти є. Минулого року чисто випадково почула від знайомої, що вона чекає місяць (!) від появи полуниці і лише потім починає купувати, бо вона перша не смачна. Я запитала звідки ти знаєш яка вона, якщо ніколи не купуєш, ну відповідь вразила: а хіба вона може бути смачна рання. Вона своїй дитині 11 років ніколи в житті більше 5-6 виноградин на день не дає, тому що виноград важки, від нього пучить і стрибки цукру, а це все дитячому організму шкодить
Сумно це, коли люди бідні (((
crying_face 1
anonim_36
Ніколи не збрешу• 21 июля в 20:38
127
Ответ дляВ кого тако було
Пц. Никто так и не съел персики нектарин, абрикосы, черника, сливы большие.
Все зацвело, сгнило.
А чому? Поряд стояла коробка з печивом і цукерки з чіпсами? Бо так то йде ’на ура’, як зайве прибрати
anonim_36
Ніколи не збрешу• 21 июля в 20:41
128
Ответ дляПетриківна
Господи як Україна виживає? Без лохини і нектаринів, кожен четвертий українець.
Куйово. А що
like 1
anonim_36
Ніколи не збрешу• 21 июля в 20:45
129
Ответ дляТантрический кекс
Ну ви переоцінюють важливість ягід,я так переймалася що мої не їдять,ні малину,ні ожину ні лохину.Педіатр наш теж радить купувати полуницю в червні, а кавуни в серпні,і навіть ви уявляєте не радить з´їдати більше однієї мандарини в день..
Скільки років вашому педіатру і як давно він цікавився новинками агро сектору? Він вкурсі, що сучасні сорти полуниці плодоносять в Київській області на відкритому грунті з середини травня? А сучасна селекція чавунів при теперішніх змінах в кліматі з початку липня (тобто на півдні ще раніше)? Аби ’радити’. І хтось же слухає і несе те в маси
like 2
anonim_36
Ніколи не збрешу• 21 июля в 20:52
130
Ответ дляТантрический кекс
Я оце тільки не розумію чого ми в 90х були здоровіші? Зараз хворі всі,у старих цукор,у малих алергії.В моїй юності вдома навіть тонометра не було,зато тепер дві поличкі аптечки,от чому?
В нашому дитинстві ми були ’здоровіші’, бо ніхто навіть не збирався нас обстежувати. А тонометра у вас не було, бо за нього грошей треба було дати. А грошей немає - щось їсти треба, які тонометри.
like 1
anonim_112
Фея_3уровень• 21 июля в 21:36
131
Ответ дляМядуза аля моргонер
Нарешті це хтось написав. В нас 50000 грн. На 4х
Супер! У нас 50000-60000 на 3 дорослих , всі снідаємо-обідаємо-вечеряємо вдома. Ми не обмежуємо себе у фруктах , овочах, сирі, молочці , м´ясі. Слідкуємо щоб було достатньо білку та клітковини , корисних жирів. Готуємо вдома самі.
heart 1 woman_facepalming 2
anonim_204
Мядуза аля моргонер• 21 июля в 21:41
132
Ответ дляФея_3уровень
Супер! У нас 50000-60000 на 3 дорослих , всі снідаємо-обідаємо-вечеряємо вдома. Ми не обмежуємо себе у фруктах , овочах, сирі, молочці , м´ясі. Слідкуємо щоб було достатньо білку та клітковини , корисних жирів. Готуємо вдома самі.
В мене вчора кум був в гостях, барбекю на 8000 легко. І це без спиртного, а вони буть що не п´ють. Таке життя
woman_facepalming 1
anonim_1
Пффф 100%• 21 июля в 21:41
133
Часто фрукти викидаю. Купляю ніби не багато, але ніхто занадто їх не їсть.
anonim_112
Чудо Ф_ф КеДаХ• 21 июля в 21:48
134
Так смотря что покупать, можно и 100 тысяч на одного проесть, было бы желание.
like 2
anonim_65
Мандолина Бу• 21 июля в 22:41
135
Фруктів багато їмо,ягід,м´ясо кожен день і риба (без котлет, просто гриль). Рідко щось викидаю, можу провтикати дату.
anonim_47
Тантрический кекс• 21 июля в 22:56
136
Ответ дляНіколи не збрешу
Скільки років вашому педіатру і як давно він цікавився новинками агро сектору? Він вкурсі, що сучасні сорти полуниці плодоносять в Київській області на відкритому грунті з середини травня? А сучасна селекція чавунів при теперішніх змінах в кліматі з початку липня (тобто на півдні ще раніше)? Аби ’радити’. І хтось же слухає і несе те в маси
А нащо йому новинки агросектору, в нього досвіду достатньо в своїй сфері.Особисто ми стикнулися з квінке від цвітної капусти яку я дбайливо придбала для прикорму своїй дитині.Їсти полуницю весною то просто забаганка,але аж ніяк не необхідність для організму.
like 1
anonim_47
Тантрический кекс• 21 июля в 22:57
137
Ответ дляГолубая фишка
От такого шлака что продают эту ж курицу что в рябе есть невозможно вонючее до невозможности и так далее. Эти сладости выпечку что продают и так далее .
І я думаю ще впливає кількість,люди явно переїдають,через доступність харчового сміття.
like 1
anonim_47
Тантрический кекс• 21 июля в 23:03
138
Ответ дляГадаю_По_шнуркам
Вже клімат настільки змінився, що педіатр і не помітив , що кавуни стигнуть набагато раніше
Ну так,на тиждень на два,але не травень,червень.Ви не помітили яка була весна і початок літа? Так що вам аграрії не скажуть скільки вони вбехали туди антистресантів,добрив.
anonim_36
Ніколи не збрешу• 21 июля в 23:06
139
Ответ дляТантрический кекс
А нащо йому новинки агросектору, в нього досвіду достатньо в своїй сфері.Особисто ми стикнулися з квінке від цвітної капусти яку я дбайливо придбала для прикорму своїй дитині.Їсти полуницю весною то просто забаганка,але аж ніяк не необхідність для організму.
Ну, якби, щоб чухні не радити, треба таки орієнтуватись в тому, про що говориш. А наразі ці ’поради’ давно неактуальні, так як сезонність сильно змістилася на значно раніші терміни. Тож щоб фігню не нести, треба б таки щось бачити, крім ’так завжди було’. Було. Тепер інакше. І можна купувати полуницю всередині травня і кавуни в середині липня - вони вже місцеві грунтові.
woman_facepalming 1
anonim_36
Ніколи не збрешу• 21 июля в 23:07
140
Ответ дляТантрический кекс
Ну так,на тиждень на два,але не травень,червень.Ви не помітили яка була весна і початок літа? Так що вам аграрії не скажуть скільки вони вбехали туди антистресантів,добрив.
Які аграрії? Іспанські? Якщо ви не знали то в травні -червні були прекрасні іспанські ягоди. Що, звісно, нетипово для України, але все ж
anonim_47
Тантрический кекс• 21 июля в 23:24
141
Ответ дляНіколи не збрешу
Які аграрії? Іспанські? Якщо ви не знали то в травні -червні були прекрасні іспанські ягоди. Що, звісно, нетипово для України, але все ж
От за іспанські взагалі нуль претензій,ми ж зараз говоримо про те,що багато хто вважає харчування без іспанських ягід неповноцінним,а так в принципі можна і на сезонні ягоди літати куди треба.
anonim_36
Ніколи не збрешу• 21 июля в 23:29
142
Ответ дляТантрический кекс
От за іспанські взагалі нуль претензій,ми ж зараз говоримо про те,що багато хто вважає харчування без іспанських ягід неповноцінним,а так в принципі можна і на сезонні ягоди літати куди треба.
Не те, щоб неповноцінним. Але з альтернатив що? Яблука? Так вони 70-80, в кавун був по 40-50. Цілком конкурентно, як на мене. Дешевше були лише безкоштовні ягоди на дачі))) Чи що було дешево? Морква по 40-60? Капуста в те ж ціну? Про ’місцеву сезонну’ полуницю і черешню згадувати?))) Впринципі дешевого нічого немає наразі, тож іспанські кавуни цілком вписується в концепт картоплі по 50.
anonim_47
Тантрический кекс• 21 июля в 23:32
143
Ответ дляНіколи не збрешу
Ну, якби, щоб чухні не радити, треба таки орієнтуватись в тому, про що говориш. А наразі ці ’поради’ давно неактуальні, так як сезонність сильно змістилася на значно раніші терміни. Тож щоб фігню не нести, треба б таки щось бачити, крім ’так завжди було’. Було. Тепер інакше. І можна купувати полуницю всередині травня і кавуни в середині липня - вони вже місцеві грунтові.
Ой я так давно живу,що вже стільки разів спостерігала перевзування продуктів з суперфудів на отруту і навпаки.Скажіть мені як виростити кавун в травні коли нічна температура в цьому році була 5-7 градусів,чи ви думаєте для урожаю достатньо відсутність снігу. Я за те що принципових втрат для здоров´я не буде,якщо не з´їсти черешні по 800 грн,а через два з´їсти лохини по 300.Простотпрцікавиесь як кавун накоплює нітрати,терміни витримки і т.д.
like 3
anonim_36
Ніколи не збрешу• 21 июля в 23:35
144
Ответ дляТантрический кекс
Ой я так давно живу,що вже стільки разів спостерігала перевзування продуктів з суперфудів на отруту і навпаки.Скажіть мені як виростити кавун в травні коли нічна температура в цьому році була 5-7 градусів,чи ви думаєте для урожаю достатньо відсутність снігу. Я за те що принципових втрат для здоров´я не буде,якщо не з´їсти черешні по 800 грн,а через два з´їсти лохини по 300.Простотпрцікавиесь як кавун накоплює нітрати,терміни витримки і т.д.
Так в травні в нас іспанські кавуни були. Зараз вже наші. Що вам не так. А ’труяться’ ранніми і масовими ягодами тому, що ’в природі’ полуничка достигає по штучці, і починається її збір з кількох штук з грядки, а не п´яти кіл на день. Тож сезон будь якої ягоди треба починати з невеликих кількостей, тоді ніякі ’нітрати’ не будуть вам зривати підшлункову. Тільки й того. Ще міфів про ’кавуни колють’ розкажіть)))
woman_facepalming 2
anonim_47
Тантрический кекс• 21 июля в 23:36
145
Ответ дляНіколи не збрешу
Не те, щоб неповноцінним. Але з альтернатив що? Яблука? Так вони 70-80, в кавун був по 40-50. Цілком конкурентно, як на мене. Дешевше були лише безкоштовні ягоди на дачі))) Чи що було дешево? Морква по 40-60? Капуста в те ж ціну? Про ’місцеву сезонну’ полуницю і черешню згадувати?))) Впринципі дешевого нічого немає наразі, тож іспанські кавуни цілком вписується в концепт картоплі по 50.
Так до чого тут яблука якщо на них ще не сезон,в них вже і вітамінів вже половина,зараз час малини,ожини аличі,так само і кавун післязавтра буле по 20грн,а перець по 30, яка необхідність його їсти по 120?
like 2
anonim_176
Глубоководная селедка• 21 июля в 23:38
146
А мені навпаки цікаво, ви їсте одну кашу???
+- щотижня однакові суми
М´ясо ( грам 700 ребер на борщ (вистачає на 3 дні), кіло фаршу ( вистачає на 2 дні), крильця чи ще щось таке 1 кг, кіло печінки та кіло філе курячого) =700-800грн
Ковбаса, сир - 500-600 грн
Овочі, фрукти - 1000
Молочка, крупи, бакалія 1000
Якась вкусняшка ще 200
Іто це самі скромні підрахунки, бо на касі чогось завжди більше
А ще через день треба хліб купити, в просто хліб не виходить, щось докупляеш ще і чек в кращому випадку 300-500грн
Он вчора зайшла купила хліб, 4 помідора та 4 персика- чек вийшов 250 грн
Тож 20 йде легко, а то і більше
woman_facepalming 1
anonim_36
Ніколи не збрешу• 21 июля в 23:38
147
Ответ дляТантрический кекс
Так до чого тут яблука якщо на них ще не сезон,в них вже і вітамінів вже половина,зараз час малини,ожини аличі,так само і кавун післязавтра буле по 20грн,а перець по 30, яка необхідність його їсти по 120?
Так у нас весною ’не сезон’ на все. То нічого їсти не треба, як в нашому дитинстві ’до нового’? Що зараз (і в травні) було дешевше тих кавунів? ’Сезонна’полуниця? Так кавун був 59, а полуниця 200. Ну і що в нас не сезон, то в Іспанії - якраз саме час, то чому його не треба їсти? Бо що?
anonim_95
тогдалия• 21 июля в 23:50
148
Ответ дляГолубая фишка
Я на верю тема трольная не верю что на 15 можно полноценно питаться хорошим мясом , фруктами , морепродуктами и так далее . На 15 можно просто выживать и как ломовая лошадь бегать от скидки до скидки но не жить . Темы больше на заказные смахивают как все дешево
Как вы уже такие надоели со своей заезженной фразой-и этАж без икры морерпАдуктов,рыбы,овощей,фруктов!Вон выше килограммами и лотками те фрукты едят и только на раз,капец,сколько ж таким надо!
Я тоже в такое не верю,на туалет по 50-60 тыс,та ну нафиг.Едят люди и на меньшие суммы,не у всех зарплата 15 тыс.есть.Хватит уже из штанов выпрыгивать друг перед другом,кто больше цифру напишет.Большая часть брехни.
like 2 heart 2
anonim_47
Тантрический кекс• 21 июля в 23:51
149
Ответ дляНіколи не збрешу
Так у нас весною ’не сезон’ на все. То нічого їсти не треба, як в нашому дитинстві ’до нового’? Що зараз (і в травні) було дешевше тих кавунів? ’Сезонна’полуниця? Так кавун був 59, а полуниця 200. Ну і що в нас не сезон, то в Іспанії - якраз саме час, то чому його не треба їсти? Бо що?
Ну вам правда він такий смачний як серпневий з Херсону?Ми були здоровіші аніж наші діти,без іспанських ягід чому? Саме тому що по одній з грядки поступово,в найкращий період стиглості.
anonim_36
Ніколи не збрешу• 21 июля в 23:55
150
Ответ дляТантрический кекс
Ну вам правда він такий смачний як серпневий з Херсону?Ми були здоровіші аніж наші діти,без іспанських ягід чому? Саме тому що по одній з грядки поступово,в найкращий період стиглості.
Не були ми здоровіші, це абсолютний міф. Ми були файно недообстежені. А три десятки років тому взагалі епідемія туберкульозу лютувала (знаєте, від чого таке буває?). Я просто не розумію, що кримінального купувати овочі і фрукти цілий рік, тим більше за цілком адекватною ціною. Так, зараз можна купити по 20, але коли їх з Іспанії везли по 20 не модна було купити взагалі нічого, от чому ю і не кавун. Тим більше що він був дешевший місцевої сезонної ягоди. Та в чому склад злочину, поясніть, харчуватись нормально? Зараз це цілком можливо, причому протягом цілого року.
dislike 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff