Аристократка-тунеядка• 16 августа в 08:27
Ікра з кабачків гірка ((
Не знаю як так вийшло, якийсь один гіркий кабачок попався і все зіпсував я просто понити. Візуально все було норм. Як так-не розумію. Тепер ось думай куди 9 літрів ікри вилити(((
автор
Аристократка-тунеядка
• 16 августа в 08:38
Ответ дляНезламна Україна
Ого!
Як прикро.
А ви їх смажили?
Як прикро.
А ви їх смажили?
Тушила в кастрюлі.
ЯспАкойнаЯ• 16 августа в 08:38
В мене так було але з рагу з м´ясом, один кабачок попався гіркий, зіпсував усю страву.
Прикро але що зробиш, переробляйте.
Прикро але що зробиш, переробляйте.
Идеальная оптимистка• 16 августа в 08:41
Ответ дляАристократка-тунеядка
Короче, пробуйте на смак все
У нас так в прошлом году было. Пришлось все выкинуть
1
Знову Я• 16 августа в 08:53
О, у мене минулого року цукіні росли і іноді траплялись гіркі. Теж зіпсувала так рагу. Потім куштувала всі цукіні. Не знаю, чому деякі виявляються гіркими. Гуглила, але там дуже багато варіантів) і на одному кущі всі нормальні, а один гіркий
Козяка-маляка• 16 августа в 08:55
Я надивилась тіктока цього літа і тепер пробую на смак. Хоча раніше була впевнена, що кабачки гірчити в принципі не можуть.
1
ЭкстрасенсиХаЯ• 16 августа в 08:58
Так, може бути гіркий ще по причині, що поряд росте полин
Теж мала такий неприємний досвід
Теж мала такий неприємний досвід
1
2
Знову Я• 16 августа в 09:03
Ответ дляЭкстрасенсиХаЯ
Так, може бути гіркий ще по причині, що поряд росте полин
Теж мала такий неприємний досвід
Теж мала такий неприємний досвід
У мене от полину немає взагалі. А цукіні бували гіркими. Причина в чомусь іншому, а не в полину.
1
Незламна Україна• 16 августа в 22:47
Ответ дляАристократка-тунеядка
Тушила в кастрюлі.
Дякую за відповідь.
Я чому питаю, тому що раніше не любила цю ікру, свекруха передавала спробувати, а вона в банках вже трохи із бродінням була, зовсім не стоїть. Потім побачила рецепт на ютубі, жінка каже, що найсмачніша- коли смажити кабачки.
І мені дуже сподобалась. Я їх смажу, потім на дуршлаг, щоб зайва рідина стекла. І все кручу на м’ясорубці, а не блендером перебиваю.
І наче смак супер, але як подумаю, що їх смажити - і ікри не хочу. Вони ще й бризкають навкруги.
Дякую, що поділились, вперше чую, що і гірчити можуть. То взагалі капець.
Я чому питаю, тому що раніше не любила цю ікру, свекруха передавала спробувати, а вона в банках вже трохи із бродінням була, зовсім не стоїть. Потім побачила рецепт на ютубі, жінка каже, що найсмачніша- коли смажити кабачки.
І мені дуже сподобалась. Я їх смажу, потім на дуршлаг, щоб зайва рідина стекла. І все кручу на м’ясорубці, а не блендером перебиваю.
І наче смак супер, але як подумаю, що їх смажити - і ікри не хочу. Вони ще й бризкають навкруги.
Дякую, що поділились, вперше чую, що і гірчити можуть. То взагалі капець.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу