Що любить ваша родина на гарнір, окрім картопля-макарони гречка? І таке, що можна відносно швидко приготувати після роботи. В нас заходить рис а-ля азія , роблю цибуля +морква на скворідку, соломкою , туди рис и соєвий соус, можна ще різні овочі . Так само іноді роблю макарони. Накидайте своїх ідей)
2
1
Монашка в миру• 25 августа в 22:01
Я окремо гарніри не готую. Запікаю в скляній формі низ - гречка або рис або булгур або перловка а зверху м´ясо чи курячі стегна.
5
Odetta Furs• 25 августа в 22:06
Ответ дляRomashka5577
Цветная капуста
с брокколи в духовке с солью пармезаном и оливковым маслом
2
3
олена олена• 25 августа в 22:10
Ячка, Булгур, кус-кус, вівсянка, гречка, макарони, плов, картопля . Це дитині в основному, я не любитель каш.
Але гарнір не завжди присутній. Можу зробити шаурму, вареники чи салат Цезар, наприклад, як самостійну страву.
Але гарнір не завжди присутній. Можу зробити шаурму, вареники чи салат Цезар, наприклад, як самостійну страву.
3
1
сладкий_ноябрь• 25 августа в 22:12
Рисова паста + овочі (як на фото)
Булгур
Кускус на бульйоні
Картопля запечкна
Або взагалі без гарніру вечеря.
Булгур
Кускус на бульйоні
Картопля запечкна
Або взагалі без гарніру вечеря.
3
3
Alexsandra• 25 августа в 22:14
Ответ дляМонашка в миру
Я окремо гарніри не готую. Запікаю в скляній формі низ - гречка або рис або булгур або перловка а зверху м´ясо чи курячі стегна.
Скільки по часу запікаєте?
На один раз чи потім розігріваєте?
На один раз чи потім розігріваєте?
1
Монашка в миру• 26 августа в 00:10
Ответ дляAlexsandra
Скільки по часу запікаєте?
На один раз чи потім розігріваєте?
На один раз чи потім розігріваєте?
Курку десь 60-70хв, потім ще хв 15 стоїть в духовці. Якщо свинина, то півтори години. Обов´язково коли все склала в форму, то заливаю достатньою кількістю води. Крупа розбухає і вбирає воду поки нагрівається все це. Бо без води дуже сухе буде. Можемо розігрівати в мікрохвильовці в тарілках такі страви потім на другий і навіть на третій день. Я вам більше скажу))) я в галі балуваній іноді беру пісні рибні котлети. І так само на гречку чи булгур виклала мерзлі, водою залила і в духовку. Година і можна їсти
Монашка в миру• 26 августа в 00:11
Ответ дляmaxim77
А воду добавляете?
Так. Ось якраз на інший коментар детальніше відповіла
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

