sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - На скорую руку
noavatar
Mavka17• 25 августа в 21:57

Порадьте ваші швидкі гарніри на вечерю

Що любить ваша родина на гарнір, окрім картопля-макарони гречка? І таке, що можна відносно швидко приготувати після роботи. В нас заходить рис а-ля азія , роблю цибуля +морква на скворідку, соломкою , туди рис и соєвий соус, можна ще різні овочі . Так само іноді роблю макарони. Накидайте своїх ідей)
woman_facepalming 2 clown_face 1
14 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
Kris-4077• 25 августа в 21:59
1
Булгур просто в воду кидаю и добавляю приправы для супа
like 1 clown_face 1
noavatar
Like-995b• 25 августа в 22:00
2
Только так )
attached-photo
face_vomiting 1 like 4 face_with_tears_of_joy 10 woman_facepalming 1
noavatar
Монашка в миру• 25 августа в 22:01
3
Я окремо гарніри не готую. Запікаю в скляній формі низ - гречка або рис або булгур або перловка а зверху м´ясо чи курячі стегна.
clapping_hands 5
noavatar
Romashka5577• 25 августа в 22:04
4
Цветная капуста
like 3 heart 1 woman_facepalming 1
noavatar
___Nina___• 25 августа в 22:04
5
Кускус. Сіль, спеції за смаком, кип´яток - 5хв і готово.
heart 8 like 2 woman_facepalming 1
noavatar
Odetta Furs• 25 августа в 22:06
6
Ответ дляRomashka5577
Цветная капуста
с брокколи в духовке с солью пармезаном и оливковым маслом
dislike 2 like 3
noavatar
Green-Apple• 25 августа в 22:06
7
Полента
like 3 face_vomiting 1
noavatar
euhunter• 25 августа в 22:09
8
Тушеные / гриль овощи любые. С разными грибами, сезонной зеленью, бобами.
Салат из свежих овощей и зелени, с проростками, балканским сыром
Рататуй
Салат из водорослей
Кабачковые оладьи
Если совсем быстро, гренки в яйце с сыром
heart 1 dislike 3
noavatar
олена олена• 25 августа в 22:10
9
Ячка, Булгур, кус-кус, вівсянка, гречка, макарони, плов, картопля . Це дитині в основному, я не любитель каш.
Але гарнір не завжди присутній. Можу зробити шаурму, вареники чи салат Цезар, наприклад, як самостійну страву.
like 3 woman_facepalming 1
noavatar
сладкий_ноябрь• 25 августа в 22:12
10
Рисова паста + овочі (як на фото)
Булгур
Кускус на бульйоні
Картопля запечкна
Або взагалі без гарніру вечеря.
attached-photo
like 3 woman_facepalming 3
noavatar
Alexsandra• 25 августа в 22:14
11
Ответ дляМонашка в миру
Я окремо гарніри не готую. Запікаю в скляній формі низ - гречка або рис або булгур або перловка а зверху м´ясо чи курячі стегна.
Скільки по часу запікаєте?
На один раз чи потім розігріваєте?
face_with_tears_of_joy 1
noavatar
maxim77• 25 августа в 22:52
12
Ответ дляМонашка в миру
Я окремо гарніри не готую. Запікаю в скляній формі низ - гречка або рис або булгур або перловка а зверху м´ясо чи курячі стегна.
А воду добавляете?
noavatar
Монашка в миру• 26 августа в 00:10
13
Ответ дляAlexsandra
Скільки по часу запікаєте?
На один раз чи потім розігріваєте?
Курку десь 60-70хв, потім ще хв 15 стоїть в духовці. Якщо свинина, то півтори години. Обов´язково коли все склала в форму, то заливаю достатньою кількістю води. Крупа розбухає і вбирає воду поки нагрівається все це. Бо без води дуже сухе буде. Можемо розігрівати в мікрохвильовці в тарілках такі страви потім на другий і навіть на третій день. Я вам більше скажу))) я в галі балуваній іноді беру пісні рибні котлети. І так само на гречку чи булгур виклала мерзлі, водою залила і в духовку. Година і можна їсти
noavatar
Монашка в миру• 26 августа в 00:11
14
Ответ дляmaxim77
А воду добавляете?
Так. Ось якраз на інший коментар детальніше відповіла
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff