А я з косою• 16 сентября в 21:00
Чи треба сушити кришки після стерелізації?
В мене такі кришки, що руками закручуються.Я їх прокип‘ятила, тепер чекати поки висохнуть чи можна з води відразу закручувати?
Наперід дякую за відповіді
Наперід дякую за відповіді
В кого тако було• 16 сентября в 21:02
Воду стряхнули и закрыли. Пока они остынут, снова не стерильны. Ну и крышки под закрутку работают в горячем виде.
7
Я Вас не боюся• 16 сентября в 21:20
Я их резьбой вниз складываю,они немного стекают и закрываю сразу
Добротная• 16 сентября в 21:44
Ответ дляВ кого тако було
Воду стряхнули и закрыли. Пока они остынут, снова не стерильны. Ну и крышки под закрутку работают в горячем виде.
Я все життя кручу холодними, простерилізованими, як вони холодні мають розстерилізуватися? Ви знаєте, як раніше стерилізували голки і шприці? під закрутку так само відмінно працюють в холодному стані. За 20 років нічого не вздулося і не попсувалося.
1
1
Каркуша Клара• 16 сентября в 21:52
Поки ви чекатимете, на них нові бактерії з повітря сядуть. Звісно, що мокрими закручувати треба.
Каркуша Клара• 16 сентября в 21:54
Ответ дляДобротная
Я все життя кручу холодними, простерилізованими, як вони холодні мають розстерилізуватися? Ви знаєте, як раніше стерилізували голки і шприці? під закрутку так само відмінно працюють в холодному стані. За 20 років нічого не вздулося і не попсувалося.
Проблема в тому, що шприци стерилізують від мікробів, які живуть в біорідинах, а кришки від мікробів, які в повітрі літають.
Добротная• 16 сентября в 22:05
Ответ дляКаркуша Клара
Проблема в тому, що шприци стерилізують від мікробів, які живуть в біорідинах, а кришки від мікробів, які в повітрі літають.
Значить, я кипятила кришки, зливала, вони можуть і дві години простояти, далі все одно заливаєш гаряче і під ковдру. Ніколи нічого не злетіло, консервації повна комора.
1
Каркуша Клара• 16 сентября в 22:23
Ответ дляДобротная
Значить, я кипятила кришки, зливала, вони можуть і дві години простояти, далі все одно заливаєш гаряче і під ковдру. Ніколи нічого не злетіло, консервації повна комора.
Так, сама гаряча консервація ще їх простерилізувала, але ж ви розумієте, що різна консервація має різний ризик скисання, десь більше консервантів, десь менше.
Добротная• 16 сентября в 22:36
Ответ дляКаркуша Клара
Так, сама гаряча консервація ще їх простерилізувала, але ж ви розумієте, що різна консервація має різний ризик скисання, десь більше консервантів, десь менше.
Розумію. Але у мене ще є огірки і помідори, які не йдуть під ковдру, і так само ніколи не злітали. Помідори подвійна заливка, огірки потрійна, кришки так само могли бути холодними. Скоро чекаю зелені ще прикатати, обожнюю зелені помідори.
Каркуша Клара• 16 сентября в 22:41
Ответ дляДобротная
Розумію. Але у мене ще є огірки і помідори, які не йдуть під ковдру, і так само ніколи не злітали. Помідори подвійна заливка, огірки потрійна, кришки так само могли бути холодними. Скоро чекаю зелені ще прикатати, обожнюю зелені помідори.
Я розумію, це все додаткові перестраховки, наприклад розсіл з оцтом і гаряча заливка зможуть справитися з парочкою бактерій, які там встигнуть налипнути, але якщо говорити про технологію, то закривати слід гарячими.
Добротная• 16 сентября в 22:44
Ответ дляКаркуша Клара
Я розумію, це все додаткові перестраховки, наприклад розсіл з оцтом і гаряча заливка зможуть справитися з парочкою бактерій, які там встигнуть налипнути, але якщо говорити про технологію, то закривати слід гарячими.
Так я ще страхуюся) банки стерилізую, бабуся ніколи не робила того, просто мила. І я така зі стерилізованими банками, ложками, черпаком, горлом для банок обвареними окропом - ну ок
що ти, бабуся, скажеш онуці з окр.
що ти, бабуся, скажеш онуці з окр.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу