sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_133
ПростоБелка• 21 сентября в 12:50

Посоветуйте сливовый пирог

Не сильно жирный и вкусный. (Пачка масла ок). Взбивать есть чем, не проблема
12 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
alena_64356522• 21 сентября в 12:54
1
Німецький сливовий пиріг.
Починається сезон слив, то нагадую вам рецепт пирога. Дуже смачний, хто готував пишіть як вам?
Не знаю чи німці про нього знають, хто там буде в тих краях розкажіть їм). Готуйте, це дуже смачно!
(Діаметр форм - 26 см.)
▫️борошно - 250 г;
▫️яйця - 2 шт;
▫️масло - 50 г;
▫️розпушувач - 6 г;
▫️цукор - 120 г;
▫️молоко - 125 мл;
▫️ванільний цукор - 1 п;
▫️сіль - дрібка.
Начинка:
▫️сливи - 600 г;
▫️цукор - 2-3 ст.л;
▫️крохмаль - 1,5 ст.л.
Штрейзель :
▫️борошно - 100 г;
▫️цукор - 80 г;
▫️масло - 80 г.
Збиваємо яйця з цукром та сіллю до світлої пишної маси. Додаємо розтоплене (схоловше) масло, молоко кімнатної температури, ванільний цукор. Перемішуємо. Додаємо частинами просіяне борошно з розпушувачем.
Викладаємо тісто в форму, зверху викладаємо начинку (сливи порізані на шматки, перемішуємо з цукром і крохмалем). Зверху по сливах посипаємо штрейзелем (перетерте борошно з цукром і маслом в крихту). Ставимо випікатися в розігріту духовку при температурі 180-190 градусів 45-55 хв. Даємо схолонути в привідкритій духовці а тоді дістаємо з форми і смакуємо.
anonim_30
Великий сатирик• 21 сентября в 12:54
2
Тю, тот популярный американский сливовый пирог из газеты. Загуглите. Вкусный
like 2
anonim_166
А Я Самая Самая• 21 сентября в 12:56
3
Сливовий пиріг з газети Нью-Йорк таймс -найкращій
anonim_21
Вишнёвая Леди• 21 сентября в 12:58
4
Ответ дляА Я Самая Самая
Сливовий пиріг з газети Нью-Йорк таймс -найкращій
Да реально! Он очень вкусный
anonim_158
Цукрові вишні• 21 сентября в 13:11
5
https://youtube.com/shorts/hwCOOA9xuVc?si=VqhQduSP...
Я пеку по этому рецепту, очень вкусный.
Сливы беру абсолютно любые, но мне нравится сорт с кислинкой, в сочетании со сладким тестом супер.
anonim_120
ДолькиКабана• 21 сентября в 13:14
6
Ответ дляalena_64356522
Німецький сливовий пиріг.
Починається сезон слив, то нагадую вам рецепт пирога. Дуже смачний, хто готував пишіть як вам?
Не знаю чи німці про нього знають, хто там буде в тих краях розкажіть їм). Готуйте, це дуже смачно!
(Діаметр форм - 26 см.)
▫️борошно - 250 г;
▫️яйця - 2 шт;
▫️масло - 50 г;
▫️розпушувач - 6 г;
▫️цукор - 120 г;
▫️молоко - 125 мл;
▫️ванільний цукор - 1 п;
▫️сіль - дрібка.
Начинка:
▫️сливи - 600 г;
▫️цукор - 2-3 ст.л;
▫️крохмаль - 1,5 ст.л.
Штрейзель :
▫️борошно - 100 г;
▫️цукор - 80 г;
▫️масло - 80 г.
Збиваємо яйця з цукром та сіллю до світлої пишної маси. Додаємо розтоплене (схоловше) масло, молоко кімнатної температури, ванільний цукор. Перемішуємо. Додаємо частинами просіяне борошно з розпушувачем.
Викладаємо тісто в форму, зверху викладаємо начинку (сливи порізані на шматки, перемішуємо з цукром і крохмалем). Зверху по сливах посипаємо штрейзелем (перетерте борошно з цукром і маслом в крихту). Ставимо випікатися в розігріту духовку при температурі 180-190 градусів 45-55 хв. Даємо схолонути в привідкритій духовці а тоді дістаємо з форми і смакуємо.
Ужаснейший рецепт. Сливы в омлете. Приготовили и выбросили
Реально вкусный, тот что ниже пишут, американский
anonim_133
автор ПростоБелка • 21 сентября в 13:14
7
Ответ дляalena_64356522
Німецький сливовий пиріг.
Починається сезон слив, то нагадую вам рецепт пирога. Дуже смачний, хто готував пишіть як вам?
Не знаю чи німці про нього знають, хто там буде в тих краях розкажіть їм). Готуйте, це дуже смачно!
(Діаметр форм - 26 см.)
▫️борошно - 250 г;
▫️яйця - 2 шт;
▫️масло - 50 г;
▫️розпушувач - 6 г;
▫️цукор - 120 г;
▫️молоко - 125 мл;
▫️ванільний цукор - 1 п;
▫️сіль - дрібка.
Начинка:
▫️сливи - 600 г;
▫️цукор - 2-3 ст.л;
▫️крохмаль - 1,5 ст.л.
Штрейзель :
▫️борошно - 100 г;
▫️цукор - 80 г;
▫️масло - 80 г.
Збиваємо яйця з цукром та сіллю до світлої пишної маси. Додаємо розтоплене (схоловше) масло, молоко кімнатної температури, ванільний цукор. Перемішуємо. Додаємо частинами просіяне борошно з розпушувачем.
Викладаємо тісто в форму, зверху викладаємо начинку (сливи порізані на шматки, перемішуємо з цукром і крохмалем). Зверху по сливах посипаємо штрейзелем (перетерте борошно з цукром і маслом в крихту). Ставимо випікатися в розігріту духовку при температурі 180-190 градусів 45-55 хв. Даємо схолонути в привідкритій духовці а тоді дістаємо з форми і смакуємо.
Він виходить високий чи низький?
anonim_133
автор ПростоБелка • 21 сентября в 13:15
8
Ответ дляДолькиКабана
Ужаснейший рецепт. Сливы в омлете. Приготовили и выбросили
Реально вкусный, тот что ниже пишут, американский
Я готовила подобный но со сметаной, не пропекся тоже похоже было на омлет++ А штрейзель мне очень нравится, но может на песочном тесте?
anonim_58
Рубаю олівлє• 21 сентября в 13:23
9
Я печу перевертиш. У формі прямо на плиті роблю карамель: цукор, шматочок масла, лимонний сік. Мішаю силіконовою лопаткою. Коли колір карамельний, відставляю з вогню і викладаю сливи, поливаю ложною рому чи якогось алкоголю, зверху заливаю тісто:
100мякого масла
200 цукру, ваніль
Сіль
Розпушувач
2 яйця
60-70мл молока
1 склянка борошна
Тісто буде повітряним, ніжним, кексним. В саме тісто я теж кубиками трохи слив ріжу.
Важливий момент: дістати з духовки і дати заспокоїтися 10хв, тільки тоді перевертати. Перевернете зразу - розвалиться, дасте охолонути повністю - прилипне до форми
attached-photo
attached-photo
attached-photo
like 1
anonim_21
Примарочка• 21 сентября в 14:04
10
Рецепт, которые мне очень нравятся:
с маслом

Рецепт без масла, можно яблоки заменить сливами
anonim_176
Умничка-помощничка• 21 сентября в 15:51
11
Самый простейший и самый вкусный (для меня) сливовый пирог с крошкой.

200 г масла
200 г сахара
300 г муки
щепотка соли
Всё перетереть руками, получится крошка.
2/3 крошки выложить на дно и хорошо примять, чтобы получился плотный слой.

Сливы порезать на 2 или 4 части, притрусить корицей и сахором, выложить на тесто.

1/3 оставшейся крошки притрусить сверху.

Выпекать при 180´ около 40 минут.
В видео👇 сам процесс хорошо показан

https://youtube.com/shorts/vM0Od1uUHRc?si=HKTox931...
attached-photo
attached-photo
anonim_5
Гола з конопель• 21 сентября в 19:36
12
https://eda.ru/recepty/vypechka-deserty/nutovij-pi...
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff