ПростоБелка• 21 сентября в 12:50
Посоветуйте сливовый пирог
Не сильно жирный и вкусный. (Пачка масла ок). Взбивать есть чем, не проблема
alena_64356522• 21 сентября в 12:54
Німецький сливовий пиріг.
Починається сезон слив, то нагадую вам рецепт пирога. Дуже смачний, хто готував пишіть як вам?
Не знаю чи німці про нього знають, хто там буде в тих краях розкажіть їм). Готуйте, це дуже смачно!
(Діаметр форм - 26 см.)
▫️борошно - 250 г;
▫️яйця - 2 шт;
▫️масло - 50 г;
▫️розпушувач - 6 г;
▫️цукор - 120 г;
▫️молоко - 125 мл;
▫️ванільний цукор - 1 п;
▫️сіль - дрібка.
Начинка:
▫️сливи - 600 г;
▫️цукор - 2-3 ст.л;
▫️крохмаль - 1,5 ст.л.
Штрейзель :
▫️борошно - 100 г;
▫️цукор - 80 г;
▫️масло - 80 г.
Збиваємо яйця з цукром та сіллю до світлої пишної маси. Додаємо розтоплене (схоловше) масло, молоко кімнатної температури, ванільний цукор. Перемішуємо. Додаємо частинами просіяне борошно з розпушувачем.
Викладаємо тісто в форму, зверху викладаємо начинку (сливи порізані на шматки, перемішуємо з цукром і крохмалем). Зверху по сливах посипаємо штрейзелем (перетерте борошно з цукром і маслом в крихту). Ставимо випікатися в розігріту духовку при температурі 180-190 градусів 45-55 хв. Даємо схолонути в привідкритій духовці а тоді дістаємо з форми і смакуємо.
Починається сезон слив, то нагадую вам рецепт пирога. Дуже смачний, хто готував пишіть як вам?
Не знаю чи німці про нього знають, хто там буде в тих краях розкажіть їм). Готуйте, це дуже смачно!
(Діаметр форм - 26 см.)
▫️борошно - 250 г;
▫️яйця - 2 шт;
▫️масло - 50 г;
▫️розпушувач - 6 г;
▫️цукор - 120 г;
▫️молоко - 125 мл;
▫️ванільний цукор - 1 п;
▫️сіль - дрібка.
Начинка:
▫️сливи - 600 г;
▫️цукор - 2-3 ст.л;
▫️крохмаль - 1,5 ст.л.
Штрейзель :
▫️борошно - 100 г;
▫️цукор - 80 г;
▫️масло - 80 г.
Збиваємо яйця з цукром та сіллю до світлої пишної маси. Додаємо розтоплене (схоловше) масло, молоко кімнатної температури, ванільний цукор. Перемішуємо. Додаємо частинами просіяне борошно з розпушувачем.
Викладаємо тісто в форму, зверху викладаємо начинку (сливи порізані на шматки, перемішуємо з цукром і крохмалем). Зверху по сливах посипаємо штрейзелем (перетерте борошно з цукром і маслом в крихту). Ставимо випікатися в розігріту духовку при температурі 180-190 градусів 45-55 хв. Даємо схолонути в привідкритій духовці а тоді дістаємо з форми і смакуємо.
Великий сатирик• 21 сентября в 12:54
Тю, тот популярный американский сливовый пирог из газеты. Загуглите. Вкусный
2
Вишнёвая Леди• 21 сентября в 12:58
Ответ дляА Я Самая Самая
Сливовий пиріг з газети Нью-Йорк таймс -найкращій
Да реально! Он очень вкусный
Цукрові вишні• 21 сентября в 13:11
Я пеку по этому рецепту, очень вкусный.
Сливы беру абсолютно любые, но мне нравится сорт с кислинкой, в сочетании со сладким тестом супер.
ДолькиКабана• 21 сентября в 13:14
Ответ дляalena_64356522
Німецький сливовий пиріг.
Починається сезон слив, то нагадую вам рецепт пирога. Дуже смачний, хто готував пишіть як вам?
Не знаю чи німці про нього знають, хто там буде в тих краях розкажіть їм). Готуйте, це дуже смачно!
(Діаметр форм - 26 см.)
▫️борошно - 250 г;
▫️яйця - 2 шт;
▫️масло - 50 г;
▫️розпушувач - 6 г;
▫️цукор - 120 г;
▫️молоко - 125 мл;
▫️ванільний цукор - 1 п;
▫️сіль - дрібка.
Начинка:
▫️сливи - 600 г;
▫️цукор - 2-3 ст.л;
▫️крохмаль - 1,5 ст.л.
Штрейзель :
▫️борошно - 100 г;
▫️цукор - 80 г;
▫️масло - 80 г.
Збиваємо яйця з цукром та сіллю до світлої пишної маси. Додаємо розтоплене (схоловше) масло, молоко кімнатної температури, ванільний цукор. Перемішуємо. Додаємо частинами просіяне борошно з розпушувачем.
Викладаємо тісто в форму, зверху викладаємо начинку (сливи порізані на шматки, перемішуємо з цукром і крохмалем). Зверху по сливах посипаємо штрейзелем (перетерте борошно з цукром і маслом в крихту). Ставимо випікатися в розігріту духовку при температурі 180-190 градусів 45-55 хв. Даємо схолонути в привідкритій духовці а тоді дістаємо з форми і смакуємо.
Починається сезон слив, то нагадую вам рецепт пирога. Дуже смачний, хто готував пишіть як вам?
Не знаю чи німці про нього знають, хто там буде в тих краях розкажіть їм). Готуйте, це дуже смачно!
(Діаметр форм - 26 см.)
▫️борошно - 250 г;
▫️яйця - 2 шт;
▫️масло - 50 г;
▫️розпушувач - 6 г;
▫️цукор - 120 г;
▫️молоко - 125 мл;
▫️ванільний цукор - 1 п;
▫️сіль - дрібка.
Начинка:
▫️сливи - 600 г;
▫️цукор - 2-3 ст.л;
▫️крохмаль - 1,5 ст.л.
Штрейзель :
▫️борошно - 100 г;
▫️цукор - 80 г;
▫️масло - 80 г.
Збиваємо яйця з цукром та сіллю до світлої пишної маси. Додаємо розтоплене (схоловше) масло, молоко кімнатної температури, ванільний цукор. Перемішуємо. Додаємо частинами просіяне борошно з розпушувачем.
Викладаємо тісто в форму, зверху викладаємо начинку (сливи порізані на шматки, перемішуємо з цукром і крохмалем). Зверху по сливах посипаємо штрейзелем (перетерте борошно з цукром і маслом в крихту). Ставимо випікатися в розігріту духовку при температурі 180-190 градусів 45-55 хв. Даємо схолонути в привідкритій духовці а тоді дістаємо з форми і смакуємо.
Ужаснейший рецепт. Сливы в омлете. Приготовили и выбросили
Реально вкусный, тот что ниже пишут, американский
Реально вкусный, тот что ниже пишут, американский
автор
ПростоБелка
• 21 сентября в 13:14
Ответ дляalena_64356522
Німецький сливовий пиріг.
Починається сезон слив, то нагадую вам рецепт пирога. Дуже смачний, хто готував пишіть як вам?
Не знаю чи німці про нього знають, хто там буде в тих краях розкажіть їм). Готуйте, це дуже смачно!
(Діаметр форм - 26 см.)
▫️борошно - 250 г;
▫️яйця - 2 шт;
▫️масло - 50 г;
▫️розпушувач - 6 г;
▫️цукор - 120 г;
▫️молоко - 125 мл;
▫️ванільний цукор - 1 п;
▫️сіль - дрібка.
Начинка:
▫️сливи - 600 г;
▫️цукор - 2-3 ст.л;
▫️крохмаль - 1,5 ст.л.
Штрейзель :
▫️борошно - 100 г;
▫️цукор - 80 г;
▫️масло - 80 г.
Збиваємо яйця з цукром та сіллю до світлої пишної маси. Додаємо розтоплене (схоловше) масло, молоко кімнатної температури, ванільний цукор. Перемішуємо. Додаємо частинами просіяне борошно з розпушувачем.
Викладаємо тісто в форму, зверху викладаємо начинку (сливи порізані на шматки, перемішуємо з цукром і крохмалем). Зверху по сливах посипаємо штрейзелем (перетерте борошно з цукром і маслом в крихту). Ставимо випікатися в розігріту духовку при температурі 180-190 градусів 45-55 хв. Даємо схолонути в привідкритій духовці а тоді дістаємо з форми і смакуємо.
Починається сезон слив, то нагадую вам рецепт пирога. Дуже смачний, хто готував пишіть як вам?
Не знаю чи німці про нього знають, хто там буде в тих краях розкажіть їм). Готуйте, це дуже смачно!
(Діаметр форм - 26 см.)
▫️борошно - 250 г;
▫️яйця - 2 шт;
▫️масло - 50 г;
▫️розпушувач - 6 г;
▫️цукор - 120 г;
▫️молоко - 125 мл;
▫️ванільний цукор - 1 п;
▫️сіль - дрібка.
Начинка:
▫️сливи - 600 г;
▫️цукор - 2-3 ст.л;
▫️крохмаль - 1,5 ст.л.
Штрейзель :
▫️борошно - 100 г;
▫️цукор - 80 г;
▫️масло - 80 г.
Збиваємо яйця з цукром та сіллю до світлої пишної маси. Додаємо розтоплене (схоловше) масло, молоко кімнатної температури, ванільний цукор. Перемішуємо. Додаємо частинами просіяне борошно з розпушувачем.
Викладаємо тісто в форму, зверху викладаємо начинку (сливи порізані на шматки, перемішуємо з цукром і крохмалем). Зверху по сливах посипаємо штрейзелем (перетерте борошно з цукром і маслом в крихту). Ставимо випікатися в розігріту духовку при температурі 180-190 градусів 45-55 хв. Даємо схолонути в привідкритій духовці а тоді дістаємо з форми і смакуємо.
Він виходить високий чи низький?
автор
ПростоБелка
• 21 сентября в 13:15
Ответ дляДолькиКабана
Ужаснейший рецепт. Сливы в омлете. Приготовили и выбросили
Реально вкусный, тот что ниже пишут, американский
Реально вкусный, тот что ниже пишут, американский
Я готовила подобный но со сметаной, не пропекся тоже похоже было на омлет++ А штрейзель мне очень нравится, но может на песочном тесте?
Рубаю олівлє• 21 сентября в 13:23
Я печу перевертиш. У формі прямо на плиті роблю карамель: цукор, шматочок масла, лимонний сік. Мішаю силіконовою лопаткою. Коли колір карамельний, відставляю з вогню і викладаю сливи, поливаю ложною рому чи якогось алкоголю, зверху заливаю тісто:
100мякого масла
200 цукру, ваніль
Сіль
Розпушувач
2 яйця
60-70мл молока
1 склянка борошна
Тісто буде повітряним, ніжним, кексним. В саме тісто я теж кубиками трохи слив ріжу.
Важливий момент: дістати з духовки і дати заспокоїтися 10хв, тільки тоді перевертати. Перевернете зразу - розвалиться, дасте охолонути повністю - прилипне до форми
100мякого масла
200 цукру, ваніль
Сіль
Розпушувач
2 яйця
60-70мл молока
1 склянка борошна
Тісто буде повітряним, ніжним, кексним. В саме тісто я теж кубиками трохи слив ріжу.
Важливий момент: дістати з духовки і дати заспокоїтися 10хв, тільки тоді перевертати. Перевернете зразу - розвалиться, дасте охолонути повністю - прилипне до форми
1
Примарочка• 21 сентября в 14:04
Рецепт, которые мне очень нравятся:
с маслом
Рецепт без масла, можно яблоки заменить сливами
с маслом
Рецепт без масла, можно яблоки заменить сливами
Умничка-помощничка• 21 сентября в 15:51
Самый простейший и самый вкусный (для меня) сливовый пирог с крошкой.
200 г масла
200 г сахара
300 г муки
щепотка соли
Всё перетереть руками, получится крошка.
2/3 крошки выложить на дно и хорошо примять, чтобы получился плотный слой.
Сливы порезать на 2 или 4 части, притрусить корицей и сахором, выложить на тесто.
1/3 оставшейся крошки притрусить сверху.
Выпекать при 180´ около 40 минут.
В видео👇 сам процесс хорошо показан
200 г масла
200 г сахара
300 г муки
щепотка соли
Всё перетереть руками, получится крошка.
2/3 крошки выложить на дно и хорошо примять, чтобы получился плотный слой.
Сливы порезать на 2 или 4 части, притрусить корицей и сахором, выложить на тесто.
1/3 оставшейся крошки притрусить сверху.
Выпекать при 180´ около 40 минут.
В видео👇 сам процесс хорошо показан
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу