Мальчижка• 23 сентября в 10:41
Запечь мясо в духовке. Кто-то пробовал замариновать в пиве?
Светлое нефильтрованное подойдет? Как это делается? Или лучше не рисковать? Как вы маринуете мясо? В чем?
булоТАЙминуло• 23 сентября в 10:44
Мариную в спеціях, часник, аджинка, гірчиця, мед, або варю маринад. Дивлячись що хочу отримати на виході.
В маринаді -якщо є більше часу, залишити на ніч . Якщо попиріку то спеції, сіль, часник на годинку і і духовку.
В пиві не пробувала, але ви спробуйте і нам розкажете
В маринаді -якщо є більше часу, залишити на ніч . Якщо попиріку то спеції, сіль, часник на годинку і і духовку.
В пиві не пробувала, але ви спробуйте і нам розкажете
Майор Медуза• 23 сентября в 10:44
Колись маринувала в пиві, звичайне, не вау, більше не повторювала.
Мариную м´ясо або на шашлик, або на буженину, на шашлик - багато цибулі, сухе вино, чорний перець, хмелі сунелі, сіль.
На буженину - багато різних спецій, часник, сіль, трішки цукру. Мариную мінімум 36 годин, перед запіканням шпигую часником.
Мариную м´ясо або на шашлик, або на буженину, на шашлик - багато цибулі, сухе вино, чорний перець, хмелі сунелі, сіль.
На буженину - багато різних спецій, часник, сіль, трішки цукру. Мариную мінімум 36 годин, перед запіканням шпигую часником.
Счастье_же_вот_оно• 23 сентября в 10:50
Ребра приварюю в пиві, потім мариную і запікаю. Дуже смачно виходить
Ліплю вареники• 23 сентября в 11:03
Колись варила рульку перед запіканням, бо типу вау як буде смачно. Щоб я ще хоч раз, та ніколи. По перше воняє те пиво коли кипить, по друге смак і запах пива нікуди при запіканні не дівається. Не знаю, може комусь і подобається, мені воно було гидотне. Зіпсувала мясо. І доречі, нікому воно в нас не сподобалось
Гигиенишвили• 23 сентября в 11:17
Ответ дляДушка-свекрушка)))
рулька в пиве очень вкусно
В темному пиві з гарбузом
2
Копирайторша• 23 сентября в 11:59
Я как то мариновала свиные ребра с пивом и горчицей, в рецепте было именно темное, типа портер. Было вкусно. Думаю у темного пива более насыщенный вкус, светлое не так заметно будет.
ps я не варила, а залила горячим пивом и дала постоять, пока оно остыло (минут 30). Потом чуть-чуть стекло, обмазала горчицей и запекла под фольгой.
ps я не варила, а залила горячим пивом и дала постоять, пока оно остыло (минут 30). Потом чуть-чуть стекло, обмазала горчицей и запекла под фольгой.
А шо сталося?• 23 сентября в 12:05
Рулька в пиве идеальна, запах хлеба запеченого, мне нравится. Мясо не пробовала.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
