Чу Ча• 23 сентября в 16:45
Чому так мало рецептів випічки з виноградом?
Сезон винограду в розпалі.
Виноград всюди - в холодильнику, в відрі на балконі, на мотузках сушиться на балконі, висить на кущах на дачі, в´ялиться на кущах на родзинки, сушиться на горищі на дачі, в 40-літровому бутлі бродить на вино.
Подумала, що треба щось спекти з виноградом, пішла шукати рецепти, крім тосканського пирога не знайшла нічого цікавого. Його спекти зараз не можу, бо нема свіжого розмарину і закінчилось оливкове масло.
Дівчата, може маєте якісь перевірені цікаві рецепти випічки з виноградом?
Буду вельми вдячна, якщо поділитесь.
Виноград всюди - в холодильнику, в відрі на балконі, на мотузках сушиться на балконі, висить на кущах на дачі, в´ялиться на кущах на родзинки, сушиться на горищі на дачі, в 40-літровому бутлі бродить на вино.
Подумала, що треба щось спекти з виноградом, пішла шукати рецепти, крім тосканського пирога не знайшла нічого цікавого. Його спекти зараз не можу, бо нема свіжого розмарину і закінчилось оливкове масло.
Дівчата, може маєте якісь перевірені цікаві рецепти випічки з виноградом?
Буду вельми вдячна, якщо поділитесь.
2
5
ХвилювАллочка• 23 сентября в 16:47
Вареники парові роблю з виноградом, в пиріг замість слив
В мене темний кішміш. А який спеціальний рецепт вам потрібен?
В мене темний кішміш. А який спеціальний рецепт вам потрібен?
2
2
4
Перша леді колгоспу• 23 сентября в 16:49
Ответ дляЛюблю джаз
вино делайте, салаты, что его там печь. сахар один
Я того же мнения
2
2
Там-тарарам• 23 сентября в 16:49
Из обычного любого из сока можно пастилу насушить, тоже вкусно.
2
1
Борець за гаманець• 23 сентября в 16:50
переводить ценный виноматериал на какие-то пироги, вы шо
10
2
1
Швидка Настя• 23 сентября в 16:50
Задумалась, а реально не встречала ничего виноградного и сама не пекла никогда
3
1
Борець за гаманець• 23 сентября в 16:51
Ответ дляШвидка Настя
Задумалась, а реально не встречала ничего виноградного и сама не пекла никогда
зато с изюмом полно
1
1
автор
Чу Ча
• 23 сентября в 16:52
Ответ дляХвилювАллочка
Вареники парові роблю з виноградом, в пиріг замість слив
В мене темний кішміш. А який спеціальний рецепт вам потрібен?
В мене темний кішміш. А який спеціальний рецепт вам потрібен?
Ну виноград досить специфічна ягода і по смаку, і по консистенції.
Він досить водянистий, і смак чисто солодкий, без кислинки, без аромату, тому в тому ж клафуті він буде ніякий, в нью йоркському пирозі так само. В наливний пиріг теж виноград не покладеш, бо він соковитий, тісто не пропечеться.
Тому і питаюсь, може, є якісь рецепти саме для винограду.
В мене більше 10 сортів, на будь який смак, від Озіріса та Королеви виноградника до Мускату, Лідії та Кеші. Кишмиш теж є, він в мене безпроблемно сушиться на родзинки.
Він досить водянистий, і смак чисто солодкий, без кислинки, без аромату, тому в тому ж клафуті він буде ніякий, в нью йоркському пирозі так само. В наливний пиріг теж виноград не покладеш, бо він соковитий, тісто не пропечеться.
Тому і питаюсь, може, є якісь рецепти саме для винограду.
В мене більше 10 сортів, на будь який смак, від Озіріса та Королеви виноградника до Мускату, Лідії та Кеші. Кишмиш теж є, він в мене безпроблемно сушиться на родзинки.
2
Швидка Настя• 23 сентября в 16:53
Автор, может клафути с ним попробовать или песочный тарт и виноград с заливкой? Я с вишней, черешней, голубикой делаю, думаю и виноград подойдёт
1
автор
Чу Ча
• 23 сентября в 16:53
Ответ дляТам-тарарам
Из обычного любого из сока можно пастилу насушить, тоже вкусно.
Я роблю чурчхелу, але то крапля в морі, винограду в рази більше, ніж потрібно.
1
автор
Чу Ча
• 23 сентября в 16:54
Ответ дляШвидка Настя
Задумалась, а реально не встречала ничего виноградного и сама не пекла никогда
Отож і я про це...
1
1
ХвилювАллочка• 23 сентября в 16:54
Ответ дляЧу Ча
Ну виноград досить специфічна ягода і по смаку, і по консистенції.
Він досить водянистий, і смак чисто солодкий, без кислинки, без аромату, тому в тому ж клафуті він буде ніякий, в нью йоркському пирозі так само. В наливний пиріг теж виноград не покладеш, бо він соковитий, тісто не пропечеться.
Тому і питаюсь, може, є якісь рецепти саме для винограду.
В мене більше 10 сортів, на будь який смак, від Озіріса та Королеви виноградника до Мускату, Лідії та Кеші. Кишмиш теж є, він в мене безпроблемно сушиться на родзинки.
Він досить водянистий, і смак чисто солодкий, без кислинки, без аромату, тому в тому ж клафуті він буде ніякий, в нью йоркському пирозі так само. В наливний пиріг теж виноград не покладеш, бо він соковитий, тісто не пропечеться.
Тому і питаюсь, може, є якісь рецепти саме для винограду.
В мене більше 10 сортів, на будь який смак, від Озіріса та Королеви виноградника до Мускату, Лідії та Кеші. Кишмиш теж є, він в мене безпроблемно сушиться на родзинки.
В мене не водянистий, мама сушить на родзинки
При тепловій обробці шкірка дає кислинку
При тепловій обробці шкірка дає кислинку
2
1
Там-тарарам• 23 сентября в 16:55
Ответ дляЧу Ча
Я роблю чурчхелу, але то крапля в морі, винограду в рази більше, ніж потрібно.
На выпечку и того меньше в итоге) Т.к. на сок в объеме больше винограда уходит)
1
1
автор
Чу Ча
• 23 сентября в 16:57
Ответ дляШвидка Настя
Автор, может клафути с ним попробовать или песочный тарт и виноград с заливкой? Я с вишней, черешней, голубикой делаю, думаю и виноград подойдёт
Я вище вже написала, не піде він на клафуті. Виноград набагато соковитіший за інші ягоди, і смак в нього не дуже виразний, просто солодкий.
Тарт... ну хз, ніде не бачила рецепту виноградного тарту.
Тарт... ну хз, ніде не бачила рецепту виноградного тарту.
1
3
Там-тарарам• 23 сентября в 16:57
Ответ дляЧу Ча
Отож і я про це...
В основном, его на фруктовые торты и корзиночки используют. Сок, виноградный, вино, желе всякие, мармелад как конфеты так и варенье, пастила, изюм..
1
Люблю джаз• 23 сентября в 16:58
Ответ дляЧу Ча
Ну виноград досить специфічна ягода і по смаку, і по консистенції.
Він досить водянистий, і смак чисто солодкий, без кислинки, без аромату, тому в тому ж клафуті він буде ніякий, в нью йоркському пирозі так само. В наливний пиріг теж виноград не покладеш, бо він соковитий, тісто не пропечеться.
Тому і питаюсь, може, є якісь рецепти саме для винограду.
В мене більше 10 сортів, на будь який смак, від Озіріса та Королеви виноградника до Мускату, Лідії та Кеші. Кишмиш теж є, він в мене безпроблемно сушиться на родзинки.
Він досить водянистий, і смак чисто солодкий, без кислинки, без аромату, тому в тому ж клафуті він буде ніякий, в нью йоркському пирозі так само. В наливний пиріг теж виноград не покладеш, бо він соковитий, тісто не пропечеться.
Тому і питаюсь, може, є якісь рецепти саме для винограду.
В мене більше 10 сортів, на будь який смак, від Озіріса та Королеви виноградника до Мускату, Лідії та Кеші. Кишмиш теж є, він в мене безпроблемно сушиться на родзинки.
так от ви і відповіли на питання своє. він для випічки таке собі
3
автор
Чу Ча
• 23 сентября в 17:00
Ответ дляХвилювАллочка
В мене не водянистий, мама сушить на родзинки
При тепловій обробці шкірка дає кислинку
При тепловій обробці шкірка дає кислинку
Якщо виноград дрібний, то, звісно, він менш соковитий і водянистий. В мене ж купа Озірісу, Кеші, Королеви виноградника, Муската. Вони з великими ягодами і дуже соковиті.
На родзинки я Кишмиш сушу, але іншого винограду багато.
Мускат і Ізабелла з Лідією на вино, але все одно багато лишається.
На родзинки я Кишмиш сушу, але іншого винограду багато.
Мускат і Ізабелла з Лідією на вино, але все одно багато лишається.
2
Люблю джаз• 23 сентября в 17:00
Ответ дляЧу Ча
Я роблю чурчхелу, але то крапля в морі, винограду в рази більше, ніж потрібно.
продавайте
2
автор
Чу Ча
• 23 сентября в 17:01
Ответ дляТам-тарарам
На выпечку и того меньше в итоге) Т.к. на сок в объеме больше винограда уходит)
Та я просто для різноманітності про випічку подумала, бо задовбалась вже виноград просто так їсти))
2
автор
Чу Ча
• 23 сентября в 17:02
Ответ дляЛюблю джаз
так от ви і відповіли на питання своє. він для випічки таке собі
Ех...
Та я вже це підозрювала, але подумала, раптом у когось є щось цікаве.
Та я вже це підозрювала, але подумала, раптом у когось є щось цікаве.
1
Там-тарарам• 23 сентября в 17:02
Ответ дляЧу Ча
Та я просто для різноманітності про випічку подумала, бо задовбалась вже виноград просто так їсти))
А из семечек можно масло давить))
В выпечку для меня лично он да, слишком водянистый и много с косточками сорта.. Разве что без косточек и какой вариант карамелизации, но я не знаю делают ли так вообще)
В выпечку для меня лично он да, слишком водянистый и много с косточками сорта.. Разве что без косточек и какой вариант карамелизации, но я не знаю делают ли так вообще)
1
Однозначная• 23 сентября в 17:04
Ответ дляЧу Ча
Я роблю чурчхелу, але то крапля в морі, винограду в рази більше, ніж потрібно.
Раздайте друзьям знакомым.
3
автор
Чу Ча
• 23 сентября в 17:05
Ответ дляТам-тарарам
А из семечек можно масло давить))
В выпечку для меня лично он да, слишком водянистый и много с косточками сорта.. Разве что без косточек и какой вариант карамелизации, но я не знаю делают ли так вообще)
В выпечку для меня лично он да, слишком водянистый и много с косточками сорта.. Разве что без косточек и какой вариант карамелизации, но я не знаю делают ли так вообще)
Ех, краще б в нас цього року помідори з огірками та яблука вродили так рясно замість винограду, з ними якось простіше)
1
1
автор
Чу Ча
• 23 сентября в 17:06
Ответ дляОднозначная
Раздайте друзьям знакомым.
Дачі друзів та мами в тому ж кооперативі, що і в нас, в них теж багато винограду)
2
Там-тарарам• 23 сентября в 17:07
Ответ дляЧу Ча
Ех, краще б в нас цього року помідори з огірками та яблука вродили так рясно замість винограду, з ними якось простіше)
Я знаю его даже маринуют на зиму, но не ела такое, не знаю как на вкус))
1
П´яна вишня• 23 сентября в 17:08
Ответ дляЧу Ча
Я роблю чурчхелу, але то крапля в морі, винограду в рази більше, ніж потрібно.
Продавайте.Вийдіть на якийсь стихійний ринок.
1
2
Там-тарарам• 23 сентября в 17:09
Ответ дляЧу Ча
Ех, краще б в нас цього року помідори з огірками та яблука вродили так рясно замість винограду, з ними якось простіше)
А вообще, из вашего сладкого как раз вариацию марсалы делать) а зимой под кино дегустировать))
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу