Летала_НаМетле• Изменено 06 октября в 14:41
Перець фарширований
Доброго дня.
Поділіться ідеями чим замінити рис у страві.
Класичний варіант з рисом та фаршем у томатно-сметанній заправці нещодавно робила.
Тепер думаю яку можна ще крупу замість рису)
Що пробували?)
Поділіться ідеями чим замінити рис у страві.
Класичний варіант з рисом та фаршем у томатно-сметанній заправці нещодавно робила.
Тепер думаю яку можна ще крупу замість рису)
Що пробували?)
Пиу!Пиу!• 06 октября в 14:42
Мама робить з гречкою або перловкою, теж нічого
Головне перець м´ясистий і м’яса побільше
Головне перець м´ясистий і м’яса побільше
2
Ненька наша• 06 октября в 14:43
О , це моя тема зараз. Два тижні вже роблю і не набридає. Чергую рис/перлова/гречка.
3
автор
Летала_НаМетле
• 06 октября в 14:44
Ответ дляНенька наша
О , це моя тема зараз. Два тижні вже роблю і не набридає. Чергую рис/перлова/гречка.
То ж і в нас те саме, поки є домашній перець хочу збити апетит))
1
Ненька наша• 06 октября в 14:45
Ответ дляЛетала_НаМетле
То ж і в нас те саме, поки є домашній перець хочу збити апетит))
Ще й корисна страва: овочі, крупа, м´ясо в одному флаконі. В мене син їв би й цілий рік таке))
Непонятно• 06 октября в 15:02
Ответ дляЛюблю кетчуп
манку ще можна додати до фаршу
Мої б таке точно не їли б
Пиу!Пиу!• 06 октября в 15:05
Ответ дляЛенаЛенок
С пшеном делала много раз. И подруги тоже иногда делают
О, пшоно теж можна.
Краля-Галя• 06 октября в 15:06
Я іноді готую за бабиним рецептом, капуста навпіл з фаршем, ще туди морква і цибуля підсмажені, і ніякого рису, бо це старий рецепт, коли рису не було у нас. Смачно, я люблю.
Люблю кетчуп• 06 октября в 15:06
Ответ дляНепонятно
Мої б таке точно не їли б
ми ж не обговорюємо що б їли чи не їли конкретно ваші родичі.
на базі фаршу і манки роблять котлети.
тема про те, що можна додати в якості начинки в перці.
ще є так звані ’веганські перці’ - це коли в якості начинки використовують тушковані овочі. В дитинстві бабуся робила морква+пастеркак+корінь петрушки+цибуля- все це різала соломкою, підсмажувала трохи. Фарширувала перці і тушила в томатному соці. Навіть в банки як консервацію закривали.
на базі фаршу і манки роблять котлети.
тема про те, що можна додати в якості начинки в перці.
ще є так звані ’веганські перці’ - це коли в якості начинки використовують тушковані овочі. В дитинстві бабуся робила морква+пастеркак+корінь петрушки+цибуля- все це різала соломкою, підсмажувала трохи. Фарширувала перці і тушила в томатному соці. Навіть в банки як консервацію закривали.
Мао_Мяо• 06 октября в 15:07
Ответ длянаКоблучках
З гречкою ще можна, я голубці іноді роблю.
Моя прабабушка полька тоже готовила постные голубцы с гречкой. Вкус детства)
И я тоже часто готовлю с гречкой, и голубцы, и гречаники, и даже вафли) Разве что еще только перец не фаршировала.
И я тоже часто готовлю с гречкой, и голубцы, и гречаники, и даже вафли) Разве что еще только перец не фаршировала.
1
Краля-Галя• 06 октября в 15:08
Ответ дляМао_Мяо
Моя прабабушка полька тоже готовила постные голубцы с гречкой. Вкус детства)
И я тоже часто готовлю с гречкой, и голубцы, и гречаники, и даже вафли) Разве что еще только перец не фаршировала.
И я тоже часто готовлю с гречкой, и голубцы, и гречаники, и даже вафли) Разве что еще только перец не фаршировала.
А вареники не готувала у Вас бабуся з гречкою? Бо моя полька варила вареники гречка і сир кисломолочний, я таке не люблю, бо не люблю сир, але це якась у них була місцева страва і багато хто любив.
Ро30BbIu_CJIoHuK• 06 октября в 15:11
Ответ дляКраля-Галя
Я іноді готую за бабиним рецептом, капуста навпіл з фаршем, ще туди морква і цибуля підсмажені, і ніякого рису, бо це старий рецепт, коли рису не було у нас. Смачно, я люблю.
Это уже 2 в 1, ленивые голубцы в перце)
1
Мао_Мяо• 06 октября в 15:34
Ответ дляКраля-Галя
А вареники не готувала у Вас бабуся з гречкою? Бо моя полька варила вареники гречка і сир кисломолочний, я таке не люблю, бо не люблю сир, але це якась у них була місцева страва і багато хто любив.
Не, такие не делала.
Готовила вареники с соленым сыром и с вишнями. Это то, то запомнила. И помню еще такие ушки с грибами, как пельмешки, в буряковой юшке. На католическое Різдво
Готовила вареники с соленым сыром и с вишнями. Это то, то запомнила. И помню еще такие ушки с грибами, как пельмешки, в буряковой юшке. На католическое Різдво
1
Мао_Мяо• 06 октября в 15:36
Автор, я еще вспомнила. Иногда запекаю перцы или баклажаны половинками, с фаршем, и добавляю в них жареные грибы и твердый сыр. По такому же принципу наверное их можно и протушить. Как раз без риса, и вкус интересный, пикантный
Кокосиха• 06 октября в 16:24
С гречкой,это вкусно. Пробовала голубцы, мнооого лет назад, люди по бедности риса не имели.... Это вкусно. Лично мне даже больше вкусно, чем с рисом. Я и тефтели и перец чаще с гречкой делаю.
Непонятно• 06 октября в 18:09
Ответ дляЛюблю кетчуп
ми ж не обговорюємо що б їли чи не їли конкретно ваші родичі.
на базі фаршу і манки роблять котлети.
тема про те, що можна додати в якості начинки в перці.
ще є так звані ’веганські перці’ - це коли в якості начинки використовують тушковані овочі. В дитинстві бабуся робила морква+пастеркак+корінь петрушки+цибуля- все це різала соломкою, підсмажувала трохи. Фарширувала перці і тушила в томатному соці. Навіть в банки як консервацію закривали.
на базі фаршу і манки роблять котлети.
тема про те, що можна додати в якості начинки в перці.
ще є так звані ’веганські перці’ - це коли в якості начинки використовують тушковані овочі. В дитинстві бабуся робила морква+пастеркак+корінь петрушки+цибуля- все це різала соломкою, підсмажувала трохи. Фарширувала перці і тушила в томатному соці. Навіть в банки як консервацію закривали.
Ну і яке воно з манкою буде? Ну ви серйозно
Ро30BbIu_CJIoHuK• 07 октября в 10:23
Ответ дляКокосиха
С гречкой,это вкусно. Пробовала голубцы, мнооого лет назад, люди по бедности риса не имели.... Это вкусно. Лично мне даже больше вкусно, чем с рисом. Я и тефтели и перец чаще с гречкой делаю.
Мясо с гречкой имели, сметану имели, а рис нет, серьёзно?
1
автор
Летала_НаМетле
• 07 октября в 11:47
Ответ дляРо30BbIu_CJIoHuK
Это уже 2 в 1, ленивые голубцы в перце)
Оо і я про це подумала, але ідея мені реально зайшла. Зроблю якось.
А вчора мене осяйнуло зробити з пшоном, ну цікавий смак вийшов, для різноманіття 👍
А вчора мене осяйнуло зробити з пшоном, ну цікавий смак вийшов, для різноманіття 👍
автор
Летала_НаМетле
• 07 октября в 11:48
Ответ дляКраля-Галя
Я іноді готую за бабиним рецептом, капуста навпіл з фаршем, ще туди морква і цибуля підсмажені, і ніякого рису, бо це старий рецепт, коли рису не було у нас. Смачно, я люблю.
Можете детальніше як обробляється капуста перед фаршируванням?
Кокосиха• 07 октября в 12:05
Ответ дляРо30BbIu_CJIoHuK
Мясо с гречкой имели, сметану имели, а рис нет, серьёзно?
Представляете, да! Тогда и рис был в дефиците....
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

