Дуб береза• 13 октября в 11:48
Хочу розібратися, чому різні види меду такі різні на смак.
Це від квітів залежить чи від бджіл?
1
3
13
ЧукИГеки• 13 октября в 11:52
Від квітів
Липа гречка соняшик, або і взагалі як нема нектару то бжоли і з хвойних вроді можуть наносити меду
Основна фішка меду то не з чого він, бо по факту то звичайний цукор, а в ферментах які бжоли додають до того цукру/меду
Липа гречка соняшик, або і взагалі як нема нектару то бжоли і з хвойних вроді можуть наносити меду
Основна фішка меду то не з чого він, бо по факту то звичайний цукор, а в ферментах які бжоли додають до того цукру/меду
3
Пацаааааааан• 13 октября в 11:53
Бо пилок різних рослин різний на смак. Бджоли одні й ті ж спершу зберуть нектар з акації, коли вона квітне, тоді вулики вивезуть на поле гречки, наприклад - гречка і акація по-різному ж пахне) От і мед різний
4
Мона Лиза• 13 октября в 11:54
Гречаний, квітковий, соняховий, ріпаковий, акацієвий/ до речі, єдиний мед, який насправді не сахаріє/ і т.д.
Опля Картопля• 13 октября в 12:06
Та пАнятно, що від бджіл
Вони ж різні, то й мед різний 🤣🤣🤣
Вкотре дивуюсь, і ці люди роздають тут свої поради 🤦
Вони ж різні, то й мед різний 🤣🤣🤣
Вкотре дивуюсь, і ці люди роздають тут свої поради 🤦
2
Пишу_граммотно!• 13 октября в 12:07
А почему от одного мёда у меня дерет горло, а другой мягкий и приятный. Кто знает?
1
Божий одуванчик• 13 октября в 12:08
Попробуйте сначала со вкусом варенья разобраться, потом с мёдом станет легче. Как Вы думаете, яблочное варенье от грушевого отличается потому что приготовлено из разных фруктов или потому что разные хозяйки готовили?
2
4
Зілля до весілля• 13 октября в 12:13
Ответ дляПишу_граммотно!
А почему от одного мёда у меня дерет горло, а другой мягкий и приятный. Кто знает?
Дере горло від гречаного і соняшникового. А найм´якший з акації. Це особистої мене таке.
Физрукая• 13 октября в 12:13
Ответ дляПланшетница
Хочу розібратися, чому люди одні дружать з логікою, а інші ні
Мій чоловік з дитинства грає в шахи, швидко вирішує складні математичні задачі, робота в принципі повʼязана з логікою та математикою, але він до піни в роті мені доводить, що якщо мед не засахарився в перші 2 тижні то це одна хімія. Те, що існує мед, який фактично не сахаріє, він вперто не вірить.
4
Пирожкиня• 13 октября в 12:16
Рекомендую сначала определиться с формой Земли, а потом уже углубляться в более сложный мир природы)
1
ЧукИГеки• 13 октября в 12:18
Ответ дляЗілля до весілля
Дере горло від гречаного і соняшникового. А найм´якший з акації. Це особистої мене таке.
Справжній мід ВЕСЬ має дерти горло, як просто солодкий в роті то це не мід
ЧукИГеки• 13 октября в 12:20
Ответ дляФизрукая
Мій чоловік з дитинства грає в шахи, швидко вирішує складні математичні задачі, робота в принципі повʼязана з логікою та математикою, але він до піни в роті мені доводить, що якщо мед не засахарився в перші 2 тижні то це одна хімія. Те, що існує мед, який фактично не сахаріє, він вперто не вірить.
Мех цукріє від випаровування води, якщо його закрити герметично і банка повна то він і за пів року буде як свіжийА за два тижній мід навіть не почне кристалізуватися
П.с: в нас була пасіка якщо що
П.с: в нас була пасіка якщо що
LiquidGlass• 22 октября в 05:59
Ответ дляПишу_граммотно!
А почему от одного мёда у меня дерет горло, а другой мягкий и приятный. Кто знает?
Дерёт горло и имеет сильный запах обычно не очищеный мёд (мёд с пчелиными какашками), а очищеный обычно мягкий и сладкий, с приятным запахом. У нас в семье тоже когда-то была пасека. Но я не фанат неочищеного - я такое есть не могу.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу