Маю натхнення• 16 октября в 16:25
Пища Богов!
показать весь текст
15
2
2
1
8
Копирайторша• 16 октября в 16:53
Ответ дляДобротная
Скажите )
Сало, соленый огурчик и картошечка в мундире , вот это класс)
А не эта кислятина
Сало, соленый огурчик и картошечка в мундире , вот это класс)
А не эта кислятина
И лучок жаренный.
1
интайм_не_предлагать• 16 октября в 16:53
Ответ дляСама не знаю
А мені дуже смачно було таке сьогодні..запекла овочі ,що не помістились в банку на ферментування.
Клас, ніколи не квасила цвітну капусту. Скільки солі додаєте на 1 л води?
1
Копирайторша• 16 октября в 16:54
Ответ дляПотужна махіна
Фу. Тоже не понимаю его, картофан
картошка - то святое
2
Карамелька• 16 октября в 16:56
Ответ дляБілка в колесі
думала там креветки)
В сільпо креветки по 349 грн, смачні.
1
интайм_не_предлагать• 16 октября в 16:57
Ответ дляКарамелька
В сільпо креветки по 349 грн, смачні.
Сирі?
Карамелька• 16 октября в 16:57
Ответ дляПургену мне
Креветки в соседней теме) Сейчас акция в Сильпо, если вы не в курсе
Вона там постійно
Зліпок ступні• 16 октября в 16:59
Ответ дляКарамелька
З49, кпупніші 400 з чимось.
Так це дорого. Не так давно було акція по 199 королівські. Ото знижка була крута
1
Карамелька• 16 октября в 17:00
Ответ дляЗліпок ступні
Так це дорого. Не так давно було акція по 199 королівські. Ото знижка була крута
Нормально
1
Конфиденциальность• 16 октября в 17:00
Только если привезли из Греции , там божественные, меня угощали
2
Козачка• 16 октября в 17:01
Ответ дляСама не знаю
А мені дуже смачно було таке сьогодні..запекла овочі ,що не помістились в банку на ферментування.
дайте рецепт, щоб було смачно
ЯблокоРаздора• 16 октября в 17:02
Колись давно в 2013 відпочивала в Греції. Цього добра там було десятки видів, на будь-який смак. Але чомусь тоді я їх не розуміла і проходила повз. І буквально за пару років вони мені зайшли, я стала прямо фанатом оливок. І блін постійно згадую ти столи з оливками в Греції, які я не оцінила. Навіть, в минулому році ще раз поїхала, але такого різноманіття вже не було (( шкода
Жирафовое варьенье• 16 октября в 17:11
А я корнішонів накупила і помідорів у власному соку.
Рада, що поповнила запаси на зиму
Рада, що поповнила запаси на зиму
МЕСТО_Встречи• 16 октября в 17:13
Только ими бы и питалась, но последний раз ела еще до войны((
1
Сама не знаю• 16 октября в 17:14
Ответ дляинтайм_не_предлагать
Клас, ніколи не квасила цвітну капусту. Скільки солі додаєте на 1 л води?
Дві ст.ложки.
Я кидаю усе- там ще імбир слайсами,часник щубчиками і гострий перчик..
Я кидаю усе- там ще імбир слайсами,часник щубчиками і гострий перчик..
1
Жирафовое варьенье• 16 октября в 17:15
Ответ дляКонфиденциальность
Только если привезли из Греции , там божественные, меня угощали
У нас теж смачні. Але баночка не 60, а більше 200
Сама не знаю• 16 октября в 17:15
Ответ дляКонфиденциальность
Только если привезли из Греции , там божественные, меня угощали
Такі самі як і в Мегамаркеті купую..
интайм_не_предлагать• 16 октября в 17:18
Ответ дляСама не знаю
Дві ст.ложки.
Я кидаю усе- там ще імбир слайсами,часник щубчиками і гострий перчик..
Я кидаю усе- там ще імбир слайсами,часник щубчиками і гострий перчик..
Дякую, Ви мене надихнули) Броколі і перець дома є, завтра докуплю цвітну капусту і також засолю. А довго вона ферментується?
1
Сама не знаю• 16 октября в 17:19
Ответ дляКозачка
дайте рецепт, щоб було смачно
До овочей додаю спеції і олію( у мене оливкова) перемішую,розкладаю в один шар і запікаю при 200градусах на режимі низ+конвекцію. Раджу спеції із серії Приправка для овочів чи до картоплі- вони йдуть з чдером чи пармезаном.
Сама не знаю• 16 октября в 17:21
Ответ дляЖирафовое варьенье
А я корнішонів накупила і помідорів у власному соку.
Рада, що поповнила запаси на зиму
Рада, що поповнила запаси на зиму
Зараз корнішони моя слабкість...обожнюю бутерброд з майонезом, салатом,огірками, куркою та соусом барбекю щі сливами ..
Гуляю босоніж• 16 октября в 17:23
Ответ дляСама не знаю
А мені дуже смачно було таке сьогодні..запекла овочі ,що не помістились в банку на ферментування.
Розкажіть як ферментуєте, які потім на смак
Сама не знаю• 16 октября в 17:23
Ответ дляинтайм_не_предлагать
Дякую, Ви мене надихнули) Броколі і перець дома є, завтра докуплю цвітну капусту і також засолю. А довго вона ферментується?
Три дні прикімнатній температурі, а потім в холодильнику . Після 3 діб можна куштувати..з кожним днем буде смачніше. У нас так холодно, що у мене так і стоїть на підвіконні.
Сама не знаю• 16 октября в 17:25
Гуляю босоніж• 16 октября в 17:25
Ответ дляСама не знаю
Три дні прикімнатній температурі, а потім в холодильнику . Після 3 діб можна куштувати..з кожним днем буде смачніше. У нас так холодно, що у мене так і стоїть на підвіконні.
Дайте будь ласка покроковий рецепт, бажано з грамовками.
Сама не знаю• 16 октября в 17:26
Ответ дляГуляю босоніж
Дайте будь ласка покроковий рецепт, бажано з грамовками.
Все на око, головне вода фільтрована..
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу