Золота орда• 23 октября в 10:56
Как хранить хлеб, чтобы он не плеснел и не становился каменным за два дня?
Elena_Kiev_Solomenskiy• 23 октября в 10:58
в Киеве продается нормальный хлеб- не плесневеет за 2 дня
1
3
Перемелица• 23 октября в 10:58
А как вы храните, что он у вас так быстро портится? У меня 4-5 дней без холодильника нормально держится.
Если из пекарни, то он часто быстро засыхает. Можно немного взбрызнуть водой и поставить в микроволновку
Если из пекарни, то он часто быстро засыхает. Можно немного взбрызнуть водой и поставить в микроволновку
3
Штора с кисточкой• 23 октября в 11:03
1. Холодильник:
Не рекомендую для свіжого хліба.
Температура холодильника (≈4 °C) прискорює зачерствіння через ретроградацію крохмалю.
Тобто хліб стає сухим і жорстким за 1–2 дні.
2. Морозильник:
Найкращий варіант для збереження свіжості.
Хліб можна нарізати на порції, загорнути в поліетилен або фольгу, і покласти в морозилку.
Там він зберігається тижнями, а після розморожування майже не відрізняється від свіжого.
Порада:
Якщо хліб будете з’їдати протягом 1–2 днів — можна залишити при кімнатній температурі в хлібниці або в паперовому пакеті.
Якщо довше — тільки морозилка.
Не рекомендую для свіжого хліба.
Температура холодильника (≈4 °C) прискорює зачерствіння через ретроградацію крохмалю.
Тобто хліб стає сухим і жорстким за 1–2 дні.
2. Морозильник:
Найкращий варіант для збереження свіжості.
Хліб можна нарізати на порції, загорнути в поліетилен або фольгу, і покласти в морозилку.
Там він зберігається тижнями, а після розморожування майже не відрізняється від свіжого.
Порада:
Якщо хліб будете з’їдати протягом 1–2 днів — можна залишити при кімнатній температурі в хлібниці або в паперовому пакеті.
Якщо довше — тільки морозилка.
1
2
Бавовнятко• 23 октября в 11:03
Насчет плесени.
Покупайте другой хлеб. Не обязательно дороже, просто подберите другого производителя, у которого чище производство.
Чтобы не засыхал храните в пакете.
Покупайте другой хлеб. Не обязательно дороже, просто подберите другого производителя, у которого чище производство.
Чтобы не засыхал храните в пакете.
4
Не зацілована• 23 октября в 11:12
Ответ дляЗапасная спина
Весь хліб в морозилці тримаю, і лаваші.
Я теж, тільки в морозилці, якщо хочу пухкий і свіжий. З частини можу в духовці хлібці зробити.
Всі булки на гамбургери чи хот-доги в морозилці
Всі булки на гамбургери чи хот-доги в морозилці
1
Проня_Прокоповна• 23 октября в 11:17
Только морозилка продлевает срок. Хлеб скоропортящийся продукт, 2 дня его нормальная жизнь.
1
Коко Шанель• 23 октября в 11:29
Я в пакете делаю несколько дырок по длине хлеба - не плесневеет, но и не засыхает.Хлеб из холодильника - сильно на любителя.
1
Поторописька• 23 октября в 11:33
В мене хліб тільки влітку при жарищі може швидко псуватися.
А так весь рік зберігається на полиці в кухонній шафці.
Багато залежить від конкретної ТМ хліба. Але 3-4 дні без проблем лежить.
А так весь рік зберігається на полиці в кухонній шафці.
Багато залежить від конкретної ТМ хліба. Але 3-4 дні без проблем лежить.
Сапай вазони• 23 октября в 12:10
В холодильнику в пакеті. Найкращій варіант. В пакеті - тому що холодильник ’забирає’ вологу (з усіх продуктів, не тільки хліба).
Україна понад усе!• 23 октября в 12:14
Кто в морозилке хранит, быстро разморозить можно в микроволновке? Какой он становится?
Бавовнятко• 23 октября в 12:44
Ответ дляНе зацілована
Я теж, тільки в морозилці, якщо хочу пухкий і свіжий. З частини можу в духовці хлібці зробити.
Всі булки на гамбургери чи хот-доги в морозилці
Всі булки на гамбургери чи хот-доги в морозилці
А якщо я хочу пухкий та свіжий відразу, а не відтаювати той замороженій камінець, що у вашої морозилці?
Не зацілована• 23 октября в 20:05
Ответ дляБавовнятко
А якщо я хочу пухкий та свіжий відразу, а не відтаювати той замороженій камінець, що у вашої морозилці?
Якщо ви хвилину не можете почекати - це ваші проблеми, мені яке діло - можете в пекарню йти, тільки це більше часу займе
Бавовнятко• 24 октября в 10:26
Ответ дляНе зацілована
Якщо ви хвилину не можете почекати - це ваші проблеми, мені яке діло - можете в пекарню йти, тільки це більше часу займе
почекати хвилину чого?
мені хліб після тостера або мікрохвильовки не потрібен
мені хліб після тостера або мікрохвильовки не потрібен
Не зацілована• 24 октября в 15:19
Ответ дляБавовнятко
почекати хвилину чого?
мені хліб після тостера або мікрохвильовки не потрібен
мені хліб після тостера або мікрохвильовки не потрібен
повторюю вам для закріплення - мене ваші проблеми не цікавлять, вирішуйте їх зі спеціалістом.
От ви на 100% не за адресою звернулись - мені щиро байдуже чи потрібен вам хліб з морозилки чи з мікрохвилівки і в попередньому повідомленні я це не приховувала
От ви на 100% не за адресою звернулись - мені щиро байдуже чи потрібен вам хліб з морозилки чи з мікрохвилівки і в попередньому повідомленні я це не приховувала
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу