sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_198
Золота орда• 23 октября в 10:56

Как хранить хлеб, чтобы он не плеснел и не становился каменным за два дня?

24 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_118
Козачка• 23 октября в 10:56
1
Дело не столько в хранении, сколько в качестве хлеба.
heart 3 like 3
anonim_195
Мурзилка• 23 октября в 10:56
2
В пакете в котором он изначально куплен
like 1
noavatar
Лизочек• 23 октября в 10:56
3
в пакете в холодильнике
like 16
anonim_27
Зараз на дієті• 23 октября в 10:56
4
Я в холодильнику зберігаю
like 4
anonim_25
Пузата Хата• 23 октября в 10:57
5
В холодильнике храню
like 3
anonim_215
ПлакалаВАвто• 23 октября в 10:57
6
В холодильнике в пакете
like 3
noavatar
Elena_Kiev_Solomenskiy• 23 октября в 10:58
7
в Киеве продается нормальный хлеб- не плесневеет за 2 дня
like 1 woman_facepalming 3
anonim_57
Перемелица• 23 октября в 10:58
8
А как вы храните, что он у вас так быстро портится? У меня 4-5 дней без холодильника нормально держится.
Если из пекарни, то он часто быстро засыхает. Можно немного взбрызнуть водой и поставить в микроволновку
like 3
anonim_43
Мяо мой мяо• 23 октября в 10:59
9
Холодильник
anonim_88
Штора с кисточкой• 23 октября в 11:03
10
1. Холодильник:

Не рекомендую для свіжого хліба.

Температура холодильника (≈4 °C) прискорює зачерствіння через ретроградацію крохмалю.

Тобто хліб стає сухим і жорстким за 1–2 дні.

2. Морозильник:

Найкращий варіант для збереження свіжості.

Хліб можна нарізати на порції, загорнути в поліетилен або фольгу, і покласти в морозилку.

Там він зберігається тижнями, а після розморожування майже не відрізняється від свіжого.

Порада:

Якщо хліб будете з’їдати протягом 1–2 днів — можна залишити при кімнатній температурі в хлібниці або в паперовому пакеті.

Якщо довше — тільки морозилка.
heart 1 woman_facepalming 2
anonim_155
Бавовнятко• 23 октября в 11:03
11
Насчет плесени.
Покупайте другой хлеб. Не обязательно дороже, просто подберите другого производителя, у которого чище производство.

Чтобы не засыхал храните в пакете.
like 4
anonim_167
Запасная спина• 23 октября в 11:04
12
Весь хліб в морозилці тримаю, і лаваші.
woman_facepalming 1 like 4
noavatar
Solnceya• 23 октября в 11:07
13
В холодильнике даже неделю лежит и норм все. Хлеб беру без дрожжей
like 1
anonim_216
Мочалкин блюз• 23 октября в 11:07
14
Сама печу або купую в пекарні, не пліснявіє і не сохне
anonim_90
Не зацілована• 23 октября в 11:12
15
Ответ дляЗапасная спина
Весь хліб в морозилці тримаю, і лаваші.
Я теж, тільки в морозилці, якщо хочу пухкий і свіжий. З частини можу в духовці хлібці зробити.
Всі булки на гамбургери чи хот-доги в морозилці
like 1
anonim_38
Проня_Прокоповна• 23 октября в 11:17
16
Только морозилка продлевает срок. Хлеб скоропортящийся продукт, 2 дня его нормальная жизнь.
like 1
anonim_114
Коко Шанель• 23 октября в 11:29
17
Я в пакете делаю несколько дырок по длине хлеба - не плесневеет, но и не засыхает.Хлеб из холодильника - сильно на любителя.
woman_facepalming 1
anonim_66
Поторописька• 23 октября в 11:33
18
В мене хліб тільки влітку при жарищі може швидко псуватися.
А так весь рік зберігається на полиці в кухонній шафці.
Багато залежить від конкретної ТМ хліба. Але 3-4 дні без проблем лежить.
anonim_28
Сапай вазони• 23 октября в 12:10
19
В холодильнику в пакеті. Найкращій варіант. В пакеті - тому що холодильник ’забирає’ вологу (з усіх продуктів, не тільки хліба).
anonim_27
Україна понад усе!• 23 октября в 12:14
20
Кто в морозилке хранит, быстро разморозить можно в микроволновке? Какой он становится?
anonim_155
Бавовнятко• 23 октября в 12:44
21
Ответ дляНе зацілована
Я теж, тільки в морозилці, якщо хочу пухкий і свіжий. З частини можу в духовці хлібці зробити.
Всі булки на гамбургери чи хот-доги в морозилці
А якщо я хочу пухкий та свіжий відразу, а не відтаювати той замороженій камінець, що у вашої морозилці?
anonim_90
Не зацілована• 23 октября в 20:05
22
Ответ дляБавовнятко
А якщо я хочу пухкий та свіжий відразу, а не відтаювати той замороженій камінець, що у вашої морозилці?
Якщо ви хвилину не можете почекати - це ваші проблеми, мені яке діло - можете в пекарню йти, тільки це більше часу займе
anonim_155
Бавовнятко• 24 октября в 10:26
23
Ответ дляНе зацілована
Якщо ви хвилину не можете почекати - це ваші проблеми, мені яке діло - можете в пекарню йти, тільки це більше часу займе
почекати хвилину чого?
мені хліб після тостера або мікрохвильовки не потрібен
anonim_90
Не зацілована• 24 октября в 15:19
24
Ответ дляБавовнятко
почекати хвилину чого?
мені хліб після тостера або мікрохвильовки не потрібен
повторюю вам для закріплення - мене ваші проблеми не цікавлять, вирішуйте їх зі спеціалістом.
От ви на 100% не за адресою звернулись - мені щиро байдуже чи потрібен вам хліб з морозилки чи з мікрохвилівки і в попередньому повідомленні я це не приховувала
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff