sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
anonim_135
Не любовница• 24 октября в 10:20

Чому домашні котлети вбирають так багато олії при смаженні?

19 0
Все фото темыКомментарии автораМои благодарочкиМои ответы
anonim_104
Кукусикиииииии• 24 октября в 10:20
1
Взагалі олію не використовую.
anonim_96
Зоркая Зорро• 24 октября в 10:21
2
Не замечала такого. Я запекаю в духовке
like 4 woman_facepalming 2
anonim_93
пу_пугренчик• 24 октября в 10:21
3
а чого ви іі стільки ллєте?)))
купіть антипригарну пательню, попшикайте іі олією і будуть вам нежирні котлети. якщо звісно у вас фарш нежирний)))
like 9
anonim_203
ничевока• 24 октября в 10:21
4
Наливайте менше, менше вбируть.
anonim_159
Звезда в шоке• 24 октября в 10:22
5
Смажте на пергаменті з мінімумом олії
like 1
noavatar
parele• 24 октября в 10:22
6
Спробуйте смажити на пергаменті. Взагали олія майже не потрібна. Або запікайте.
heart 2
anonim_153
Помаранчова душа• 24 октября в 10:28
7
Якось не прижилася в нас ця страва.
woman_facepalming 3 crying_face 1
anonim_25
Семенівни сусідка• 24 октября в 10:29
8
1. Смажите на маленькому вогні.
2. Кладете котлети на холодну або недостатньо нагріту пательню.
3. Не паніруєте котлети.
like 1
anonim_121
Пирожкиня• 24 октября в 10:30
9
Якщо з котлет жир висмажується і витікає на сковородку, то це жирний фарш, якщо фарш вбирає в себе жир щоб компенсувати недостачу жиру в м`язах, то це сухий фарш. Щоб білок не спрацьовував як губка, додають воду. Котлети будуть сочнішими, не жирними.
anonim_69
Метровий сантиметр• 24 октября в 10:59
10
Девочки, на каком пергаменте, если он максимум рассчитан до 220 градусов?
Запекаю котлеты в духовке.
woman_facepalming 3
anonim_21
Мелочунь• 24 октября в 11:08
11
Ответ дляМетровий сантиметр
Девочки, на каком пергаменте, если он максимум рассчитан до 220 градусов?
Запекаю котлеты в духовке.
силіконізованний пергамент, в духовці шквариться чудово і на сковорідці
anonim_87
Альдебаран• 24 октября в 11:33
12
Ответ дляМетровий сантиметр
Девочки, на каком пергаменте, если он максимум рассчитан до 220 градусов?
Запекаю котлеты в духовке.
А на сковородке сколько градусов?
Там нет и 200.
like 3
anonim_97
заварний look• 24 октября в 14:22
13
Много ?? Вы баклажаны жарили ? Вот там много
anonim_47
Брехушечка• 24 октября в 14:49
14
Ось чому я не люблю їсти в гостях, бо там їжа неїстівна. Не лийте пляшку олії і котлети не будуть її вбирати.
anonim_47
Брехушечка• 24 октября в 14:51
15
Ответ длязаварний look
Много ?? Вы баклажаны жарили ? Вот там много
Обваляли баклажани в борошні і вони теж перестають вбирати олію. Теж довго страждала, бо люблю баклажани (конкретно рулетики) і не люблю жирне, оцей лайфхак мені кухар дав.
anonim_97
заварний look• 24 октября в 15:13
16
Ответ дляБрехушечка
Обваляли баклажани в борошні і вони теж перестають вбирати олію. Теж довго страждала, бо люблю баклажани (конкретно рулетики) і не люблю жирне, оцей лайфхак мені кухар дав.
Спасибо . А их перед тем как обваливать в муке надо солью засыпать чтобы они сок выпустили темный ? Я всегда так делаю чтобы не горчило
anonim_47
Брехушечка• 24 октября в 15:21
17
Ответ длязаварний look
Спасибо . А их перед тем как обваливать в муке надо солью засыпать чтобы они сок выпустили темный ? Я всегда так делаю чтобы не горчило
А зараз вже сорти такі негіркі, я давно не засипаю, це в 90ті були гіркі.
anonim_213
Не против• 24 октября в 20:08
18
Ответ дляБрехушечка
А зараз вже сорти такі негіркі, я давно не засипаю, це в 90ті були гіркі.
Минулого року їла такі гіркі, що ковтнути не можна було. Вимочувала, солила, промивала - до лампочки
noavatar
Valentina shop2020• 09 ноября в 18:43
19
Ответ дляНе против
Минулого року їла такі гіркі, що ковтнути не можна було. Вимочувала, солила, промивала - до лампочки
Ни разу в своей жизни не встречала горьких баклажан
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff