А що таке?• 10 ноября в 23:41
Як ви готуєте яловичу гомілку щоб була ніжна?
Хочу приготувати щось типу чанах, але не знаю чи буде добре, переважно цю частину запікаю в рукаві. Зараз немає рукава і хочу щось а ля чанахи.
ТебеОноНадось• 10 ноября в 23:47
Беф бургіньйон готую. Потім просто кісточку знімаю. Точніше вона вже сама відпадає)
Директор Пляжу• 10 ноября в 23:53
Ответ дляТримбулька
Нету у нас света столько, чтобы часами готовить эту голень 🤷♀️
У кого газ могут)
автор
А що таке?
• 10 ноября в 23:53
Ответ дляТебеОноНадось
Беф бургіньйон готую. Потім просто кісточку знімаю. Точніше вона вже сама відпадає)
Воно вже без кісточки
ЯкаКраля• 10 ноября в 23:53
Головне добре замаринувати і потім щоб температура була невисока, десь градусів 80 інакше буде жорстке мʼясо
1
автор
А що таке?
• 10 ноября в 23:54
Ответ дляЯкаКраля
Головне добре замаринувати і потім щоб температура була невисока, десь градусів 80 інакше буде жорстке мʼясо
Ну ок, як готувати?
Вічний двигун• 10 ноября в 23:56
Именно голень говяжью готовлю в мультиварке на режиме тушение. Всего 1 час и она тает во рту
Леся Українка• 10 ноября в 23:59
Я б робила по типу рваного м´яса.
Обжарила трохи і в гусятницю. Нажарить багатенько цибулі на м´ясо і залить водою майже повністю. Як закипить додати улюблені спеції, посолить і варить у двох варіантах - додати томатний соус або сметани. Під кришку положити шматок фольги і плотно закрити - це прискорює процес приготування. На малому вогні, як холодець, томити 2-2,5 часа, а потім розім´яти м´ясо товкачкою. Виходить дуже ніжне м´ясо і смачна підлива до будь-якого гарніру
Обжарила трохи і в гусятницю. Нажарить багатенько цибулі на м´ясо і залить водою майже повністю. Як закипить додати улюблені спеції, посолить і варить у двох варіантах - додати томатний соус або сметани. Під кришку положити шматок фольги і плотно закрити - це прискорює процес приготування. На малому вогні, як холодець, томити 2-2,5 часа, а потім розім´яти м´ясо товкачкою. Виходить дуже ніжне м´ясо і смачна підлива до будь-якого гарніру
Тримбулька• 10 ноября в 23:59
Ответ дляДиректор Пляжу
У кого газ могут)
Я рада, что вам весело
Нету газа и света тоже практически нету, увы
Нету газа и света тоже практически нету, увы
Директор Пляжу• 10 ноября в 23:59
Ответ дляТримбулька
Я рада, что вам весело
Нету газа и света тоже практически нету, увы
Нету газа и света тоже практически нету, увы
У меня тоже электроплита ) но автор тут не причем
Тримбулька• 11 ноября в 00:00
Ответ дляДиректор Пляжу
У меня тоже электроплита ) но автор тут не причем
Да я вроде автору претензий и не предъявляла 🤷♀️
3
ТебеОноНадось• 11 ноября в 00:04
Ответ дляА що таке?
Воно вже без кісточки
І без кісточки можна. Для мене це найкращий рецепт для яловичини. Люблю, коли мʼясо аж на волокна розпадається.
Мусик Пусик• 11 ноября в 00:12
Ответ дляВічний двигун
Именно голень говяжью готовлю в мультиварке на режиме тушение. Всего 1 час и она тает во рту
У вас скороварка? В мене навіть свинина за годину не стає м´якою
Не виходить в мене розтушкувати м´ясо так, щоб губами прямо їсти
Не виходить в мене розтушкувати м´ясо так, щоб губами прямо їсти
автор
А що таке?
• 11 ноября в 00:13
Ответ дляМусик Пусик
У вас скороварка? В мене навіть свинина за годину не стає м´якою
Не виходить в мене розтушкувати м´ясо так, щоб губами прямо їсти
Не виходить в мене розтушкувати м´ясо так, щоб губами прямо їсти
Томити в рукаві в мене завжди виходить таке
Мусик Пусик• 11 ноября в 00:15
Ответ дляА що таке?
Томити в рукаві в мене завжди виходить таке
А скільки і на якій температурі?
автор
А що таке?
• 11 ноября в 00:16
Ответ дляМусик Пусик
А скільки і на якій температурі?
Десь 2,5 год на 180
Потім 20 зв без рукава на 260
Потім 20 зв без рукава на 260
Мусик Пусик• 11 ноября в 00:22
Ответ дляА що таке?
Десь 2,5 год на 180
Потім 20 зв без рукава на 260
Потім 20 зв без рукава на 260
Дякую, я спробую!
ЭкстрасенсиХаЯ• 11 ноября в 00:25
Ответ дляА що таке?
Десь 2,5 год на 180
Потім 20 зв без рукава на 260
Потім 20 зв без рукава на 260
Готовьте точно так же, но в гусятнице. Заранее чуть обжарить чтобы корочка была и в гусятницу на 2,5 часа с луком и морковкой. Мягкое получится, очень.
Дюагональ• 11 ноября в 00:25
Я готовлю так: кусок говядины ( в вашем случае обвязала бы ниткой, чтоб в один кусок связать) мариную ( у меня соль, перец, раст.масло), потом обжариваю в сотейнике или в кастрюле с толстым дном со всех сторон на раскалённом раст.масле. Вынимаю мясо, в том масле и жиру обжариваю нарезанный лук и морковь кружочками. Добавляю томатную пасту, бульон ( у меня говяжий порошковый, разведённый водой, можно и овощной бульон в кубиках) и красное сухое вино. Возвращаю туда мясо, накрываю крышкой и на небольшом огне тушу, время от времени переворачивая мясо. После того, как говядина приготовилась, мясо вынимаю, а соус перебиваю блендером.
1
автор
А що таке?
• 11 ноября в 00:50
Ответ дляЭкстрасенсиХаЯ
Готовьте точно так же, но в гусятнице. Заранее чуть обжарить чтобы корочка была и в гусятницу на 2,5 часа с луком и морковкой. Мягкое получится, очень.
Дякую, так і зроблю
Вічний двигун• 11 ноября в 22:54
Ответ дляМусик Пусик
У вас скороварка? В мене навіть свинина за годину не стає м´якою
Не виходить в мене розтушкувати м´ясо так, щоб губами прямо їсти
Не виходить в мене розтушкувати м´ясо так, щоб губами прямо їсти
У мене мультиварка. М´ясо через годину м´яке, навіть гомілка яловича.
Ви під закритою кришкою готуєте?
Ви під закритою кришкою готуєте?
Мусик Пусик• 11 ноября в 23:14
Ответ дляВічний двигун
У мене мультиварка. М´ясо через годину м´яке, навіть гомілка яловича.
Ви під закритою кришкою готуєте?
Ви під закритою кришкою готуєте?
Під закритою. За годину мені точно ніжності не вдавалося добиться від м´яса) Тому я і уточнила про мультю. Та навіть тут в темі люди пишуть про 2,5 і більше годин. Ну, може, у вас якась спец програма в мультиварці, не знаю. Чи м´ясо у нас різне, чи вода)
Вічний двигун• 11 ноября в 23:16
Ответ дляМусик Пусик
Під закритою. За годину мені точно ніжності не вдавалося добиться від м´яса) Тому я і уточнила про мультю. Та навіть тут в темі люди пишуть про 2,5 і більше годин. Ну, може, у вас якась спец програма в мультиварці, не знаю. Чи м´ясо у нас різне, чи вода)
В мене проста китайська та вже давня мультиварка. Чесно кажучи, тільки м´ясо в ній і готую)) але так, роблю в підливі. Може додайте більше підливи?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
