Голубец• Изменено 10 ноября в 22:50
Приготовила соленые сырники
Все как у сладких. Только больше соли, укроп и твердый сыр. Без сахара :).с манкой. Вкусно. Даже очень.
5
САМ_ТАКОЙ• 10 ноября в 22:56
Самые лучшие сырники с яблоками: сыр, яблоки, мука, кефир, яйцо, сахар, разрыхлитель.
Нежные, воздушные, полезные.
Нежные, воздушные, полезные.
3
автор
Голубец
• 10 ноября в 22:57
Ответ дляТушьмушьнюшь
Дайте рецепт
2 уп.творога по 180 гр., 1 яйцо, соль по вкусу, укроп на глаз, 3 ст.ложки манки, твердый сыр грам 70. Можно больше, хоть 1 к 1 с творогом.
2
Chaterbox• 10 ноября в 22:59
Дякую, автор, спробую, у мене є поціновувачі вареників з соленим сиром, то й такі сирник зайдуть.
Якби ще хто навчив готувати сирники, типу як в Пузатій Хаті, щоб були високі і сирні. Додаю 2 -3 ложки муки, без розпушувача але у мене вони звичайні, не високі.
Якби ще хто навчив готувати сирники, типу як в Пузатій Хаті, щоб були високі і сирні. Додаю 2 -3 ложки муки, без розпушувача але у мене вони звичайні, не високі.
1
Аноним_• 10 ноября в 23:01
Ответ дляТушьмушьнюшь
Дайте рецепт
100 г творога
100 г сыра
100 г соли
100 г укропа
100 г муки
и одно яйцо
100 г сыра
100 г соли
100 г укропа
100 г муки
и одно яйцо
5
Продавчиня кіз• 10 ноября в 23:05
Ответ дляАноним_
100 г творога
100 г сыра
100 г соли
100 г укропа
100 г муки
и одно яйцо
100 г сыра
100 г соли
100 г укропа
100 г муки
и одно яйцо
100 г кріпу
Продавчиня кіз• 10 ноября в 23:06
Ответ дляСАМ_ТАКОЙ
Самые лучшие сырники с яблоками: сыр, яблоки, мука, кефир, яйцо, сахар, разрыхлитель.
Нежные, воздушные, полезные.
Нежные, воздушные, полезные.
Кефір в сирники і розпушувач.
То вже якась сирна шарлотка з яблуком
То вже якась сирна шарлотка з яблуком
2
САМ_ТАКОЙ• 10 ноября в 23:08
Ответ дляПродавчиня кіз
Кефір в сирники і розпушувач.
То вже якась сирна шарлотка з яблуком
То вже якась сирна шарлотка з яблуком
Так, це не класичні сирники, а млинці з творогом і яблуками.
Але дуже смачні, хоча я взагалі таке не люблю
Але дуже смачні, хоча я взагалі таке не люблю
1
Клептоманка• 10 ноября в 23:12
Ответ дляАноним_
100 г творога
100 г сыра
100 г соли
100 г укропа
100 г муки
и одно яйцо
100 г сыра
100 г соли
100 г укропа
100 г муки
и одно яйцо
И в мусор
2
Манка Я• 10 ноября в 23:15
1
Аноним_• 10 ноября в 23:16
Ответ дляПродавчиня кіз
Кефір в сирники і розпушувач.
То вже якась сирна шарлотка з яблуком
То вже якась сирна шарлотка з яблуком
Настоящая нежнятина.
Приготовила раз, теперь семья требует каждый день.
Муж попробовал и теперь не ест ничего другого.
Приготовила раз, теперь семья требует каждый день.
Муж попробовал и теперь не ест ничего другого.
2
1
Тушьмушьнюшь• 10 ноября в 23:27
Ответ дляГолубец
2 уп.творога по 180 гр., 1 яйцо, соль по вкусу, укроп на глаз, 3 ст.ложки манки, твердый сыр грам 70. Можно больше, хоть 1 к 1 с творогом.
Дякую
Тундиринда• 11 ноября в 00:01
Ответ дляChaterbox
Дякую, автор, спробую, у мене є поціновувачі вареників з соленим сиром, то й такі сирник зайдуть.
Якби ще хто навчив готувати сирники, типу як в Пузатій Хаті, щоб були високі і сирні. Додаю 2 -3 ложки муки, без розпушувача але у мене вони звичайні, не високі.
Якби ще хто навчив готувати сирники, типу як в Пузатій Хаті, щоб були високі і сирні. Додаю 2 -3 ложки муки, без розпушувача але у мене вони звичайні, не високі.
Спробуйте без борошна, або з маркою (я так роблю, 1 ложка на 100 г творогу, творог з брикету, або перебитий), або кукурудзяний крохмаль. В борошні тільки обваляти. Робити шарики і за допомогою стакана форму високих сирників і буде краса.
1
Ms. Доброта• 11 ноября в 00:19
Творог, допустим, 0,5 кг., можна не перетирать)
Мука 2-3 ст.л
Зелень - укроп, петрушка, зелена цибуля
3 яйця
4-5 зубчиків часника
Сіль, перець і чайна ложка цукру.
На розігріту сковороду з маслом викладати сирники, які формуєте замоченими руками, обвалювати ні в чому не треба. Випікати до рум´яних боків.
Ще одне, всі продукти повинні бути кімнатної температури і після замісу дайте постояти їм разом хвилин 10
Мука 2-3 ст.л
Зелень - укроп, петрушка, зелена цибуля
3 яйця
4-5 зубчиків часника
Сіль, перець і чайна ложка цукру.
На розігріту сковороду з маслом викладати сирники, які формуєте замоченими руками, обвалювати ні в чому не треба. Випікати до рум´яних боків.
Ще одне, всі продукти повинні бути кімнатної температури і після замісу дайте постояти їм разом хвилин 10
Продавчиня кіз• 11 ноября в 18:53
Ответ дляАноним_
Настоящая нежнятина.
Приготовила раз, теперь семья требует каждый день.
Муж попробовал и теперь не ест ничего другого.
Приготовила раз, теперь семья требует каждый день.
Муж попробовал и теперь не ест ничего другого.
Я вас впізнала по Заголовку рецепта
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
