Злива інформації• Изменено 20 ноября в 10:23
Люди добрі!!! Куди поділись поліфеноли з яблук?
Раніше яблука після розрізу майже одразу темніли, а зараз добу-дві лежить розрізане - і хоч би що! Що трапилось з яблуками, чому не відбувається окислення?
Зробіть вибір:
вже голосів:
35
Так, зараз яблука не темніють
У мене завжди окислюються
Це все ГМО
Результат
3
2
автор
Злива інформації
• 20 ноября в 10:25
Ответ дляГолубая фишка
В детстве говорили это железо, а это полифенолы?
Так! Сама щойно дізналась із сусідньої теми
Голубая фишка• 20 ноября в 10:26
Ответ дляЗлива інформації
Так! Сама щойно дізналась із сусідньої теми
тогда хорошо что их нет)?
Тролю як можу• 20 ноября в 10:27
Ответ дляЗлива інформації
Ні домашні, ні магазинні не темніють!!!
если вы дружите с джипити, почему у него не спросили? думает, советчицы лучше разбираются?
автор
Злива інформації
• 20 ноября в 10:28
Ответ дляГолубая фишка
тогда хорошо что их нет)?
Не знаю, мабуть не дуже
1
автор
Злива інформації
• 20 ноября в 10:28
Ответ дляТролю як можу
если вы дружите с джипити, почему у него не спросили? думает, советчицы лучше разбираются?
Я в цьому впевнена)
автор
Злива інформації
• 20 ноября в 10:30
Ответ дляТролю як можу
если вы дружите с джипити, почему у него не спросили? думает, советчицы лучше разбираются?
Він каже, що не окислюються яблука ГМО. Але де те ГМО взялось на домашній яблуні, яка вже надцять років росте у моїх батьків біля хати?
Ванна Тазиковна• 20 ноября в 10:31
Ответ дляЗлива інформації
Він каже, що не окислюються яблука ГМО. Але де те ГМО взялось на домашній яблуні, яка вже надцять років росте у моїх батьків біля хати?
Воно ж в повітрі літає. Ви не знали?
1
Тролю як можу• 20 ноября в 10:33
Ответ дляЗлива інформації
Він каже, що не окислюються яблука ГМО. Але де те ГМО взялось на домашній яблуні, яка вже надцять років росте у моїх батьків біля хати?
при чем тут гмо?
пишет что не окисляются из-за селекции
у родителей ваших может выродился сорт
пишет что не окисляются из-за селекции
у родителей ваших может выродился сорт
автор
Злива інформації
• 20 ноября в 10:32
Ответ дляЕдимнаморе
Про селекцию что то слышали? Современные сорта не темнеют.
У тому і справа, що мова про здоровенну стару яблуню, яку я ще з дитинства пам´ятаю. Раніше яблука темніли, а зараз ні
Смайликівна• 20 ноября в 10:33
Ответ дляЗлива інформації
У тому і справа, що мова про здоровенну стару яблуню, яку я ще з дитинства пам´ятаю. Раніше яблука темніли, а зараз ні
То у вас ліниві бджілки
Тролю як можу• 20 ноября в 10:34
Ответ дляЗлива інформації
У тому і справа, що мова про здоровенну стару яблуню, яку я ще з дитинства пам´ятаю. Раніше яблука темніли, а зараз ні
сорт выродился, они же ничего с той яблоней не делают
все сорта при таком раскладе меняются. те же фуджи 10-15 лет назад у нас были совсем другие
все сорта при таком раскладе меняются. те же фуджи 10-15 лет назад у нас были совсем другие
1
Не против• 20 ноября в 10:33
Ответ дляЗлива інформації
У тому і справа, що мова про здоровенну стару яблуню, яку я ще з дитинства пам´ятаю. Раніше яблука темніли, а зараз ні
Бджоли модифіковані)
автор
Злива інформації
• 20 ноября в 10:34
Ответ дляТролю як можу
при чем тут гмо?
пишет что не окисляются из-за селекции
у родителей ваших может выродился сорт
пишет что не окисляются из-за селекции
у родителей ваших может выродился сорт
Огляд від ШІ
Яблука не темніють на зрізі, якщо вони є генетично модифікованими (ГМО), оскільки в них вимкнено ген, що викликає потемніння.
Яблука не темніють на зрізі, якщо вони є генетично модифікованими (ГМО), оскільки в них вимкнено ген, що викликає потемніння.
Тролю як можу• 20 ноября в 10:34
Ответ дляЗлива інформації
Огляд від ШІ
Яблука не темніють на зрізі, якщо вони є генетично модифікованими (ГМО), оскільки в них вимкнено ген, що викликає потемніння.
Яблука не темніють на зрізі, якщо вони є генетично модифікованими (ГМО), оскільки в них вимкнено ген, що викликає потемніння.
а ниже приписку видите, что инфу надо проверять и не доверять ей
1
Сусідка знизу• 20 ноября в 10:46
Ответ дляЗлива інформації
Ні домашні, ні магазинні не темніють!!!
Старі сорти темнішають. Молоденьки яблуньки яблука не темнішають , ті що домашні і довше лежать. По сортах не підкажу, бо явний пересорт.
Сусідка знизу• 20 ноября в 10:49
Ответ дляЗлива інформації
У тому і справа, що мова про здоровенну стару яблуню, яку я ще з дитинства пам´ятаю. Раніше яблука темніли, а зараз ні
Так не може бути. Тільки якщо раніше ви збирали яблука що падали, а зараз кожне окремо з драбини, і зберігаєте при майже нулі. Який сорт?
Бесконечность-не предел• 20 ноября в 10:49
Ответ дляЗлива інформації
Так! Сама щойно дізналась із сусідньої теми
Домашні яблука окислюються, магазинні ні
1
Сусідка знизу• 20 ноября в 10:51
Ответ дляТролю як можу
сорт выродился, они же ничего с той яблоней не делают
все сорта при таком раскладе меняются. те же фуджи 10-15 лет назад у нас были совсем другие
все сорта при таком раскладе меняются. те же фуджи 10-15 лет назад у нас были совсем другие
Сорт не може виродитись. Як ви це собі уявляете? Ви народились европейкою з білою шкірою, а на старості років стали афро-американкою з чорною шкірою, або пожовтіли як китаянка?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу