Злива інформації• Изменено 20 ноября в 10:23
Люди добрі!!! Куди поділись поліфеноли з яблук?
Раніше яблука після розрізу майже одразу темніли, а зараз добу-дві лежить розрізане - і хоч би що! Що трапилось з яблуками, чому не відбувається окислення?
показать весь текст
Зробіть вибір:
вже голосів:
35
Так, зараз яблука не темніють
У мене завжди окислюються
Це все ГМО
Результат
3
2
Прагматик флегма• 20 ноября в 10:52
Ответ дляТролю як можу
если вы дружите с джипити, почему у него не спросили? думает, советчицы лучше разбираются?
А чому б і ні. Я розбираюсь, бо хімік -біолог
1
Прагматик флегма• 20 ноября в 10:52
Ответ дляЗлива інформації
Він каже, що не окислюються яблука ГМО. Але де те ГМО взялось на домашній яблуні, яка вже надцять років росте у моїх батьків біля хати?
Ви всьому там вірите?
ЯблокоРаздора• 20 ноября в 10:53
Ответ дляТролю як можу
если вы дружите с джипити, почему у него не спросили? думает, советчицы лучше разбираются?
А вы сомневаетесь?! Счас как набегут биологи и селекционеры, куда там тому жыпыты.
Анонім Завгосп• 20 ноября в 12:11
Ответ дляЛастовиння
Так, при Порошенку такого не було!
А при Сталине все яблоки темнели, ибо нефиг
Сарафанное радио• 21 ноября в 01:18
Ответ дляЗлива інформації
Ні домашні, ні магазинні не темніють!!!
Покажите
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу