Бубль Гум)• 20 ноября в 17:50
Давайте на чистоту
Миєте курятину перед приготуванням? Якщо так, то мийку після цього дезінфікуєте? А яйця миєте? Маєте окремі дощечки і ножі для сирого м´яса?
6
1
автор
Бубль Гум)
• 20 ноября в 17:51
Ответ дляРозбещена цяточка
Нет, таким не занимаюсь
Ставитесь попростіше до цього?
2
Б´ю байдики• 20 ноября в 17:51
Дощечки окремі є.
М´ясо не мию.
Якщо мию щось після сирого м´яса, то потім мию раковину, не дезінфікую.
М´ясо не мию.
Якщо мию щось після сирого м´яса, то потім мию раковину, не дезінфікую.
3
2
Телепузик• 20 ноября в 17:51
Мою любое мясо. Раковина моется каждый вечер. Яйца не мою. Ножи и досточки, после тесного контакта с сырым мясом отправляются в посудомойку
4
Забрызжу ядом• 20 ноября в 17:53
Мию м´ясо, мийку нащо мити? Я в посудомийній машині посуд мию. Мийку мию після сковорідок які не можна в посудомийці мити. Ще ніхто не вмер)
Ручки-Крючки• 20 ноября в 17:52
Ответ дляКоренная киевлянка
Яйця домашні
Курятину не їмо
Курятину не їмо
Удалено администрацией...
Бабка-ежика• 20 ноября в 17:53
О, моё любимое) щас схлестнутся чистюли, которые моют всю кухню дезинфектором в скафандре после курятины против ’засранок’, которые моют доску просто моющим
4
Оце так цабе• 20 ноября в 17:53
Куркуі яйця мию. Мийку не дезінфікую, бо туди нічого не кладу, вона просто збирач води. Дощечки кожен раз беру чисті, майже стерилізовані в посудомийці, ножі там же.
1
Б´ю байдики• 20 ноября в 17:53
Ответ дляТелепузик
Мою любое мясо. Раковина моется каждый вечер. Яйца не мою. Ножи и досточки, после тесного контакта с сырым мясом отправляются в посудомойку
Думаю, питання, що поки той вечір настане, в тій раковині після сирого м´яса ще посуд побуває і чи це здорово.
1
Б´ю байдики• 20 ноября в 17:53
Ответ дляРучки-Крючки
Удалено администрацией...
Як ви можете порівнювати домашнє гівно з магазинним!
5
Кидстаффовка• 20 ноября в 17:53
Все мою, ничего не дезинфицирую. Проганяю в посудомойке на высокой температуре. Все здоровы.
1
Мама Карло• 20 ноября в 17:55
Курятину, звісно, мию. І свинину, і яловичину. І гриби, і овочі з фруктами...
Дошки є окремі для сирих продуктів типу м´яса і риби. Ножів цілий набір, є окремий ніж і для м´яса, і для риби, і для хліба.
Мийку хлоркою не дезинфікую, просто мию з миючим засобом.
Дошки є окремі для сирих продуктів типу м´яса і риби. Ножів цілий набір, є окремий ніж і для м´яса, і для риби, і для хліба.
Мийку хлоркою не дезинфікую, просто мию з миючим засобом.
1
Из Виа-гры• 20 ноября в 17:54
Мию, яйця теж мию, пакетики з молоком і кефіром з магазину теж мию
1
автор
Бубль Гум)
• 20 ноября в 17:55
Ответ дляРучки-Крючки
Звісно що мию м´ясо будь яке
Пишуть, що не можна мити, оскільки в бризгах води можуть бути бактерії, які скрізь розлітаються. Краще так готувати - воно і так пройде термічну обробку. Але я також мию м´ясо.
Дівчина Гілмор• 20 ноября в 17:55
Мойку дезинфікую коли мию посуд, мясо мию, яйця не мию, дощечки окремі. А шо таке? сальмонела в городі?
Из Виа-гры• 20 ноября в 17:55
Ответ дляЗабрызжу ядом
І як люди вижили? Років 50 як зявилося миюче))))
Без миючого не мили і не милися чи що? Не чудіть.
Телепузик• 20 ноября в 17:55
Ответ дляБ´ю байдики
Думаю, питання, що поки той вечір настане, в тій раковині після сирого м´яса ще посуд побуває і чи це здорово.
У меня посуда сразу со стола отправляется в посудомойку, минуя раковину. И раковина моется каждый вечер: это я заливаю хрень в инсекатор и натираю краны.
Шаманю второпях• 20 ноября в 17:56
Мясо мою естественно, всю посуду мою в посудомоечной , раковину мою с доместосом раз в неделю моей раковине этого достаточно
Забрызжу ядом• 20 ноября в 17:56
Ответ дляБубль Гум)
Пишуть, що не можна мити, оскільки в бризгах води можуть бути бактерії, які скрізь розлітаються. Краще так готувати - воно і так пройде термічну обробку. Але я також мию м´ясо.
Ну в унітазі ще більше розлітаються))) а на вулиці скільки всього є. Небезпеки повно)))
Оце так цабе• 20 ноября в 17:58
Ответ дляБубль Гум)
Пишуть, що не можна мити, оскільки в бризгах води можуть бути бактерії, які скрізь розлітаються. Краще так готувати - воно і так пройде термічну обробку. Але я також мию м´ясо.
Спеціально купувала дуже глибоку мийку, щоб бризги не летіли. У мене мийка двійка+ сушка метрова
1
Забрызжу ядом• 20 ноября в 17:57
Ответ дляИз Виа-гры
Без миючого не мили і не милися чи що? Не чудіть.
Мили водою)
Из Виа-гры• 20 ноября в 17:58
Ответ дляЗабрызжу ядом
Мили водою)
Та щас, мильнянка квітки бачили? Хлопавка ще називають, мильний корінь у них, яким мили все від волосся до посуду.
1
1
Б´ю байдики• 20 ноября в 17:58
Ответ дляБубль Гум)
Пишуть, що не можна мити, оскільки в бризгах води можуть бути бактерії, які скрізь розлітаються. Краще так готувати - воно і так пройде термічну обробку. Але я також мию м´ясо.
Це мені доводить моя америнакська сестра. Але ж блін, як їм пояснити, що я купила на вагу мясо, яке чувак вручну рубав на дерев´яній дошці, що там і скалки попадаються, і пісок. З цим їсти?
2
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу