Сарафанное радио• 28 ноября в 22:49
Как вы делаете холодец?
У кого есть проверенный рецепт, может кто в мультиварке делает?
Аноним_1857• 28 ноября в 22:51
Я делаю в скороварке. Две свиные ножки, плюс говяжий подбедерок или шея 1 кг примерно. И вода до уровня. Луковица, морковина, душистый перец, лаврушка. На тушении 1,5 часа.
7
Шиворот Навыворот• 28 ноября в 22:52
Для початку ріжу півня
Потім його варю, щоб ’ мругав ’ і розливаю по тарілках
Потім його варю, щоб ’ мругав ’ і розливаю по тарілках
7
3
Тільки не про гроші• 28 ноября в 22:53
Ответ дляШиворот Навыворот
Для початку ріжу півня
Потім його варю, щоб ’ мругав ’ і розливаю по тарілках
Потім його варю, щоб ’ мругав ’ і розливаю по тарілках
Садистка
8
7
3
жижифреймут• 28 ноября в 22:53
Ответ дляШиворот Навыворот
Для початку ріжу півня
Потім його варю, щоб ’ мругав ’ і розливаю по тарілках
Потім його варю, щоб ’ мругав ’ і розливаю по тарілках
Що таке ´мругав´?
3
1
Шиворот Навыворот• 28 ноября в 22:54
Ответ дляТільки не про гроші
Садистка
Можете не представлятися
3
2
Хлопаю ресницами• 28 ноября в 22:57
Ответ дляШиворот Навыворот
Для початку ріжу півня
Потім його варю, щоб ’ мругав ’ і розливаю по тарілках
Потім його варю, щоб ’ мругав ’ і розливаю по тарілках
Самолично?
Донька подруги• 28 ноября в 22:58
Ответ дляТільки не про гроші
Садистка
А Ви холодець з трави варити?
Птицю, свиню чи корову вбивають, щоб отримати мʼясо.
Птицю, свиню чи корову вбивають, щоб отримати мʼясо.
14
2
Сосиска_Втесте• 28 ноября в 22:59
Ответ дляДонька подруги
А Ви холодець з трави варити?
Птицю, свиню чи корову вбивають, щоб отримати мʼясо.
Птицю, свиню чи корову вбивають, щоб отримати мʼясо.
И все эти возмущения убийством петуха в теме ’как варить холодец’ ору
10
1
Тільки не про гроші• 28 ноября в 23:07
Ответ дляШиворот Навыворот
Можете не представлятися
И не буду
2
Коленная ложечка• 28 ноября в 23:08
Головне довго варити, щоб він не булькав, а млів. І води небагато, тільки щоб покривало мʼясо. Я варю з домашньої курки зі свинячою рулькою. Застигає. Особисто я з яловичиною не люблю, тому що з нею холодець темнішого кольору, ніж з куркою та свининою ще й гірчить.
Коли все зварилось, процідіть через марлю. Розібране мʼясо залийте бульйоном і готово.
Коли все зварилось, процідіть через марлю. Розібране мʼясо залийте бульйоном і готово.
2
Тільки не про гроші• 28 ноября в 23:08
Ответ дляДонька подруги
А Ви холодець з трави варити?
Птицю, свиню чи корову вбивають, щоб отримати мʼясо.
Птицю, свиню чи корову вбивають, щоб отримати мʼясо.
Я не варю холодец
5
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

