sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Другое
anonim_166
Триндю-бриндю• 11 декабря в 16:29

Легкий спосіб щоб ваш борщ був червоний

Все дуже просто, берете буряк миєте чистите, в залежності від розміру ріжете на шматки ( так щоб потім було зручно терти). Запікаєте, в мікрохвильовці хв 5 а потім дивіться по ситуації, якщо ножем легко протикається, готовий, якщо ні то 1-2хв додати. Дати остигнути. Натерти на терку. Додати частину коли варите борщ( я просто шматок кладу не тертий). А в кінці коли борщ готовий, додати натертий печений буряк, все. Колір ідеальний!! Не важливо як ви його варите чи на плиті, чи в мультиварці.
показать весь текст
woman_facepalming 16 face_with_tears_of_joy 2 like 2
72 0
Все фото темыКомментарии автораМои благодарочкиМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
anonim_201
Сяду на шию, дорого!• 11 декабря в 16:39
31
Ответ дляТриндю-бриндю
Кому як мені треба щоб був насичений червоний бордовий як буряк.
Це не червоний тоді)
like 2 woman_facepalming 1
anonim_201
Сяду на шию, дорого!• 11 декабря в 16:41
32
Ответ дляТриндю-бриндю
Кому як мені треба щоб був насичений червоний бордовий як буряк.
От якщо бачу борщ як у правому верхньому кутку,то не їм,він ще і водяний зазвичай,ненаваристий. Хто до чого звик)
attached-photo
like 6 woman_facepalming 4 clown_face 1
anonim_185
Мэри Попкинс• 11 декабря в 16:41
33
Чего здесь только не прочтешь
Борщ с печеным буряком, это как оливье с луком и укропом
woman_facepalming 4 clown_face 1
anonim_166
автор Триндю-бриндю • 11 декабря в 16:41
34
Ответ дляСяду на шию, дорого!
Це не червоний тоді)
Мені не червоний якщо він кольору помідорів як тут пишуть, то світлий для мене.
like 1 heart 1
anonim_106
Несу пургу• 11 декабря в 16:41
35
Мне нравится, когда цвет темно-бордовый такой. Это от буряка зависит. В сыром виде он почти черный, такой темный и сладкий. Если повезёт и попадется такой, то и борщ супер.
like 2
anonim_14
Позаземний розум• 11 декабря в 16:43
36
Гарна порада, я не люблю рожевий борщ, а всі інші в родині люблять, то я собі відбираю в маленьку каструльку, а їм додаю тертий буряк, у мікрі печу.
woman_facepalming 2 heart 1
anonim_201
Сяду на шию, дорого!• 11 декабря в 16:43
37
Ответ дляТриндю-бриндю
Мені не червоний якщо він кольору помідорів як тут пишуть, то світлий для мене.
У мене просто асоціації неприємні))
attached-photo
like 3 woman_facepalming 2 clown_face 1
anonim_180
Мания-Величия• 11 декабря в 16:43
38
Ответ дляЯ не в теме
Помидоры красный цвет не дадут)))
Ні, він якраз буде червоний, просто не бурякового такого яскравого відтінку, а скоріше кольору, як мак)
Помідори, звичайно, дають червоний колір. Я, наприклад, додаю і томатну пасту, і перекручені помідори, і кілька квашених помідорів для гостроти додаю на блендері - то як він буде не червоний при таких розкладах? Хоча буряк я теж додаю. А моя бабуся, наприклад, буряк спеціально не обсмажує, а кидає у окріп, виварює його, тоді додає картоплю і тд. І у неї борщ все рівно червоний і смачний
like 1 woman_facepalming 1
anonim_166
автор Триндю-бриндю • 11 декабря в 16:44
39
Ответ дляМэри Попкинс
Чего здесь только не прочтешь
Борщ с печеным буряком, это как оливье с луком и укропом
На справді різниці в смаку майже немає. Навпаки печений навіть смачніше. Взагалі овочі смачніші стають від запікання.
Вінегрет навіть рекомендують робити з запечених овочів, заздалегідь нарізаний кубиком.
like 1
anonim_14
Позаземний розум• 11 декабря в 16:44
40
Ответ дляСяду на шию, дорого!
У мене просто асоціації неприємні))
Якщо чесно у мене баба казала на такий кацапський борщ)
like 2 clown_face 2
anonim_180
Мания-Величия• 11 декабря в 16:45
41
Ответ дляСяду на шию, дорого!
От якщо бачу борщ як у правому верхньому кутку,то не їм,він ще і водяний зазвичай,ненаваристий. Хто до чого звик)
От мені теж апетитніший червоний, а не бордовий. Мабуть, це просто хто як звик з дитинства, як кому мама варила
anonim_201
Сяду на шию, дорого!• 11 декабря в 16:45
42
Ответ дляПозаземний розум
Якщо чесно у мене баба казала на такий кацапський борщ)
Саме так) от ніколи такий не любила, у чоловіка бабуся з рашкостану і вона і її дочка (моя свекруха) варять саме фіолетовий борщ
like 3 clown_face 2
anonim_166
автор Триндю-бриндю • 11 декабря в 16:46
43
Ответ дляМания-Величия
Ні, він якраз буде червоний, просто не бурякового такого яскравого відтінку, а скоріше кольору, як мак)
Помідори, звичайно, дають червоний колір. Я, наприклад, додаю і томатну пасту, і перекручені помідори, і кілька квашених помідорів для гостроти додаю на блендері - то як він буде не червоний при таких розкладах? Хоча буряк я теж додаю. А моя бабуся, наприклад, буряк спеціально не обсмажує, а кидає у окріп, виварює його, тоді додає картоплю і тд. І у неї борщ все рівно червоний і смачний
А я додаю розсол з помідорів інколи,коли він в мене є. Самі помідори свіжі, квашені на жаль мій організм не переносить. Додаю 1-2ст л томат пасти. Більше не можу.
noavatar
Черный Ловелас• 11 декабря в 16:46
44
Запікаєте, в мікрохвильовці хв 5 а потім дивіться по ситуації
anonim_166
автор Триндю-бриндю • 11 декабря в 16:47
45
Ответ дляЧерный Ловелас
Запікаєте, в мікрохвильовці хв 5 а потім дивіться по ситуації
А що не так? 5хв може бути мало.
anonim_217
А я з косою• 11 декабря в 16:47
46
Ответ дляПугачиха
Навіщо?
Как зачем ? Приличные люди в борщ буряк кладут .
noavatar
Черный Ловелас• 11 декабря в 16:47
47
Ответ дляТриндю-бриндю
А що не так? 5хв може бути мало.
Пока запекал передумал варить борщ и лег спать
face_with_tears_of_joy 1
anonim_142
Тундиринда• 11 декабря в 16:47
48
Ответ дляМэри Попкинс
Чего здесь только не прочтешь
Борщ с печеным буряком, это как оливье с луком и укропом
Очень люблю оливье с луком. Обязательно добавляю
like 4 heart 2 woman_facepalming 1
anonim_166
автор Триндю-бриндю • 11 декабря в 16:48
49
Ответ дляТундиринда
Очень люблю оливье с луком. Обязательно добавляю
Я теж люблю олів´є з цибулею ( не зеленою). А ще солоний+свіжий огірок.
anonim_185
Мэри Попкинс• 11 декабря в 16:49
50
Ответ дляТриндю-бриндю
На справді різниці в смаку майже немає. Навпаки печений навіть смачніше. Взагалі овочі смачніші стають від запікання.
Вінегрет навіть рекомендують робити з запечених овочів, заздалегідь нарізаний кубиком.
Я знаю не запеченных кубиком (это как вообще?), а на пару в мультиварке, когда-то пробовала. Ерунда!
О вкусах не спорят, но пусть борщ останется борщом, раз он в таком виде до нас дошел, то наверное проверен временем или думаете за сотни лет никто не догадался буряк запечь?
clown_face 2
anonim_133
Все буде• 11 декабря в 16:51
51
Мабуть, хто до якого звик у сім´ї. Для мене борщ ’найгарніший’ коли віт насиченого теплого червоного кольору ближче до червоно-гарячого, помаранчевого(3). Коли бурякового кольору, то при додаванні сметани він противно яскраво-рожевий стає (як якийсь свєкольнік 1-2).
attached-photo
attached-photo
attached-photo
like 4
anonim_166
автор Триндю-бриндю • 11 декабря в 16:51
52
Ответ дляМэри Попкинс
Я знаю не запеченных кубиком (это как вообще?), а на пару в мультиварке, когда-то пробовала. Ерунда!
О вкусах не спорят, но пусть борщ останется борщом, раз он в таком виде до нас дошел, то наверное проверен временем или думаете за сотни лет никто не догадался буряк запечь?
Овочі на вінегрет, картопля, морква, буряк, ріжете сирі овочі на маленькі кубики, і ставите в духовку запікатися. Все у вас ідеальні кубики, і смак більш насичений.
anonim_185
Мэри Попкинс• 11 декабря в 16:51
53
Ответ дляВсе буде
Мабуть, хто до якого звик у сім´ї. Для мене борщ ’найгарніший’ коли віт насиченого теплого червоного кольору ближче до червоно-гарячого, помаранчевого(3). Коли бурякового кольору, то при додаванні сметани він противно яскраво-рожевий стає (як якийсь свєкольнік 1-2).
heart 1
anonim_185
Мэри Попкинс• 11 декабря в 16:54
54
Ответ дляТриндю-бриндю
Овочі на вінегрет, картопля, морква, буряк, ріжете сирі овочі на маленькі кубики, і ставите в духовку запікатися. Все у вас ідеальні кубики, і смак більш насичений.
Сколько запекать кубики, что бы они не сгорели? Как они одновременно все одинаково запекутся? Вы сами пробовали это делать или в теории?
Мой любимый рецепт: возьмите 1 яйцо, столовую ложку муки и пожарьте из этого теста 3 блина...
anonim_118
Я супер-пупер• 11 декабря в 16:55
55
Ответ дляТундиринда
А у меня цвет идеальный вообще без свеклы)
А у меня борщ идеального цвета, даже когда я его не варю.
face_with_tears_of_joy 2
anonim_118
Я супер-пупер• 11 декабря в 17:01
56
Ответ дляЯ не в теме
У меня цвет идеальный и с сырой свеклой. Я ее вообще выкидываю полностью из борща.
Свекла?
Что это?
face_with_tears_of_joy 2
anonim_166
автор Триндю-бриндю • 11 декабря в 17:01
57
Ответ дляМэри Попкинс
Сколько запекать кубики, что бы они не сгорели? Как они одновременно все одинаково запекутся? Вы сами пробовали это делать или в теории?
Мой любимый рецепт: возьмите 1 яйцо, столовую ложку муки и пожарьте из этого теста 3 блина...
Я не люблю вінегрет, але всі знайомі так роблять, і хвалять і мені радять типу чому я раніше про такий спосіб не знали. В інтернеті є рецепт думаю там є і час.
woman_facepalming 2
anonim_166
автор Триндю-бриндю • 11 декабря в 17:03
58
Ответ дляВсе буде
Мабуть, хто до якого звик у сім´ї. Для мене борщ ’найгарніший’ коли віт насиченого теплого червоного кольору ближче до червоно-гарячого, помаранчевого(3). Коли бурякового кольору, то при додаванні сметани він противно яскраво-рожевий стає (як якийсь свєкольнік 1-2).
В мене щось середнє не фіолетовий, але й не помідорно червоний.
anonim_118
Я супер-пупер• 11 декабря в 17:03
59
Ответ дляМэри Попкинс
Чего здесь только не прочтешь
Борщ с печеным буряком, это как оливье с луком и укропом
Ну, то что вы не знаете про печёный буряк в борще, не означает, что его там не должно или не может быть.
Вы наверное и про буряковый квас не догадываетесь. А, между тем, каноничных борщ Киевщины без него тоже не каноничный...
heart 2 woman_facepalming 1
anonim_118
Я супер-пупер• 11 декабря в 17:09
60
Ответ дляМания-Величия
Ні, він якраз буде червоний, просто не бурякового такого яскравого відтінку, а скоріше кольору, як мак)
Помідори, звичайно, дають червоний колір. Я, наприклад, додаю і томатну пасту, і перекручені помідори, і кілька квашених помідорів для гостроти додаю на блендері - то як він буде не червоний при таких розкладах? Хоча буряк я теж додаю. А моя бабуся, наприклад, буряк спеціально не обсмажує, а кидає у окріп, виварює його, тоді додає картоплю і тд. І у неї борщ все рівно червоний і смачний
Три моих бабушки и прабабушка всегда вываривали один бурячок в кастрюле с самого начала готовки борща. И вода в кастрюле всегда немного подкисливалась. Так цвет отдавался интенсивнее. Ещё один бурячок предварительно запекался и тёрся уже почти в самом конце в кастрюлю. Третий буряковый компонент - это буряковый квас.
На выходе получался тот самый идеальный кисло-сладкий борщ малиново-красного цвета, который становился светло красным, когда в него добавляли сметану.
Летом, когда были помидоры, квас не делали. Помидоры давали нужную кислоту. Но и борщ летний был совершенно другого темно-оранжевого цвета.
heart 1
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff