Триндю-бриндю• вчера в 16:29
Легкий спосіб щоб ваш борщ був червоний
Все дуже просто, берете буряк миєте чистите, в залежності від розміру ріжете на шматки ( так щоб потім було зручно терти). Запікаєте, в мікрохвильовці хв 5 а потім дивіться по ситуації, якщо ножем легко протикається, готовий, якщо ні то 1-2хв додати. Дати остигнути. Натерти на терку. Додати частину коли варите борщ( я просто шматок кладу не тертий). А в кінці коли борщ готовий, додати натертий печений буряк, все. Колір ідеальний!! Не важливо як ви його варите чи на плиті, чи в мультиварці.
16
2
2
Я не в теме• вчера в 16:30
У меня цвет идеальный и с сырой свеклой. Я ее вообще выкидываю полностью из борща.
18
4
1
1
Тундиринда• вчера в 16:31
Ответ дляЯ не в теме
У меня цвет идеальный и с сырой свеклой. Я ее вообще выкидываю полностью из борща.
А у меня цвет идеальный вообще без свеклы)
28
Пугачиха• вчера в 16:31
Ответ дляЯ не в теме
У меня цвет идеальный и с сырой свеклой. Я ее вообще выкидываю полностью из борща.
Навіщо?
автор
Триндю-бриндю
• вчера в 16:31
Ответ дляЯ не в теме
У меня цвет идеальный и с сырой свеклой. Я ее вообще выкидываю полностью из борща.
Ну в кого як. В мене не завжди, буває виварюється колір
Мамина квіточка• вчера в 16:31
Я завжди стараюся все зробити, щоб він був геть не червоний. Стараюся знайти рожевий буряк.
4
3
2
Маю сечі• вчера в 16:31
Ответ дляТундиринда
А у меня цвет идеальный вообще без свеклы)
А какой у вас идеальный цвет?
1
Я не в теме• вчера в 16:31
Ответ дляТундиринда
А у меня цвет идеальный вообще без свеклы)
Что тогда вашему борщу цвет дает? В моем борще тоже нет свеклы, но я ее выкидываю. А вы вообще без свеклы варите?
3
Анонім Завгосп• вчера в 16:32
Ответ дляТундиринда
А у меня цвет идеальный вообще без свеклы)
Маєте червону воду?
12
Я не в теме• вчера в 16:32
Ответ дляПугачиха
Навіщо?
Домочадцы не любят свеклу в борще. Просят больше капусты, а свеклу выкинуть.
3
Я не в теме• вчера в 16:32
Ответ дляТриндю-бриндю
Ну в кого як. В мене не завжди, буває виварюється колір
Так чтобы не вываривалось, свеклу нужно добавлять в конце готовки и все.
Тундиринда• вчера в 16:33
Ответ дляЯ не в теме
Что тогда вашему борщу цвет дает? В моем борще тоже нет свеклы, но я ее выкидываю. А вы вообще без свеклы варите?
Да
Балаболка• вчера в 16:33
Я просто додаю трішки лимонного соку. Буряк кидаю сирий або попередньо тушу з іншими овочами. По настрою
1
Я не в теме• вчера в 16:33
Ответ дляТундиринда
Цвета помидоров
Помидоры красный цвет не дадут)))
2
Ms. Любмая жена• вчера в 16:33
Ответ дляАнонім Завгосп
Маєте червону воду?
Бульйон на російських немовлятах же
3
3
3
НаБалКоніХодять• вчера в 16:33
Ответ дляТриндю-бриндю
Ну в кого як. В мене не завжди, буває виварюється колір
Это зависит от сорта буряка. Не весь буряк красный в реальности красный
Сяду на шию, дорого!• вчера в 16:33
Якісь танці з бубном,я просто тру на тертушку і 1 хвилину підсмажую з морквою та цибулею, додаю помідор нарізаний і трохи бульону,тушу ще хвилин 5 і все. Колір червоний. Доречі,терпіти не можу коли борщ фіолетовий чи кольору буряка,для мене справжній борщ тільки червоний.
8
1
НаБалКоніХодять• вчера в 16:34
Ответ дляЯ не в теме
У меня цвет идеальный и с сырой свеклой. Я ее вообще выкидываю полностью из борща.
Борщ без свеклы, это щи!
9
1
автор
Триндю-бриндю
• вчера в 16:34
Ответ дляЯ не в теме
Так чтобы не вываривалось, свеклу нужно добавлять в конце готовки и все.
Я наприклад готую борщ в мультиварці, туди в кінці запечений буряк і кладу, а не сирий.
Коли варила в каструлі то теж бувало не виходив колір, це ще від буряка залежить.
Коли варила в каструлі то теж бувало не виходив колір, це ще від буряка залежить.
автор
Триндю-бриндю
• вчера в 16:34
Ответ дляБалаболка
Я просто додаю трішки лимонного соку. Буряк кидаю сирий або попередньо тушу з іншими овочами. По настрою
Мені навіть це не допомагає
Я не в теме• вчера в 16:35
Ответ дляТриндю-бриндю
Я наприклад готую борщ в мультиварці, туди в кінці запечений буряк і кладу, а не сирий.
Коли варила в каструлі то теж бувало не виходив колір, це ще від буряка залежить.
Коли варила в каструлі то теж бувало не виходив колір, це ще від буряка залежить.
Я кладу тушеный на сковороде с помидорами. Но я свеклу кладу на сито в борщ, она отдает цвет и все, пока-пока в мусор отдавшую цвет борщу.
2
автор
Триндю-бриндю
• вчера в 16:35
Ответ дляСяду на шию, дорого!
Якісь танці з бубном,я просто тру на тертушку і 1 хвилину підсмажую з морквою та цибулею, додаю помідор нарізаний і трохи бульону,тушу ще хвилин 5 і все. Колір червоний. Доречі,терпіти не можу коли борщ фіолетовий чи кольору буряка,для мене справжній борщ тільки червоний.
Кому як мені треба щоб був насичений червоний бордовий як буряк.
2
Я не в теме• вчера в 16:35
Ответ дляТриндю-бриндю
Кому як мені треба щоб був насичений червоний бордовий як буряк.
Я тоже такое люблю!
Тундиринда• вчера в 16:36
Ответ дляЯ не в теме
Он у вас «бледнолицый»?)))
Ну не знаю).
Бледнолицым не особо назовёшь, но и не темненький как со свеклой.
Скорее мексиканец)
Бледнолицым не особо назовёшь, но и не темненький как со свеклой.
Скорее мексиканец)
1
Лепешечка• вчера в 16:36
Ответ дляАнонім Завгосп
Маєте червону воду?
я помню в Польше зашла поесть в кафе, написано в меню ’Борщ чистый’ заказала, думала будет простой классический борщ, принесли воду свекольную, абсолютно без ничего
7
Кидстаффовна• вчера в 16:38
Ответ дляМамина квіточка
Я завжди стараюся все зробити, щоб він був геть не червоний. Стараюся знайти рожевий буряк.
Я могу и с сахарным сварить.
Кидстаффовна• вчера в 16:39
Ответ дляЯ не в теме
Помидоры красный цвет не дадут)))
Красный или буряковый? Красный дадут. Ещё можно сливу добавить.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу