Червона рута• 2 часа назад
Как вам блюдо Фаршмак?
показать весь текст
6
4
3
Нетутешня• 2 часа назад
Ответ дляГрафиня Шезвездицкая
Удалено администрацией...
Удалено администрацией...
Кринжова баба• 2 часа назад
Ответ дляПолуничка
Ну звідки плавлені сирки? Вони зʼявились набагато пізніше ніж виникла сама страва форшмак.
Плавленный сырок заменяет масло
Делает форшмак более нежным
Делает форшмак более нежным
1
1
Полуничка• 2 часа назад
Ответ дляГрафиня Шезвездицкая
Удалено администрацией...
До речі я помітила, що в різних магазинах цей сорт по-різному пишуть. Якщо казати про моє дитинство, в яке дніпропетровськ розмовляв російською, то назва сорту вимовлялась як сємєрєнка. Тобто всі 3 літери мʼяко «є»
Графиня Шезвездицкая• 2 часа назад
Ответ дляНетутешня
Удалено администрацией...
Удалено администрацией...
Почекуха• 1 час назад
Ответ дляПолуничка
Це не форшмак. Класичний рецепт це оселедець, цибуля, яйце, трошечки хліба з молоком і яблуко кислих сортів, вершкове масло.
Как раз это тоже вид форшмака.Нам еврей сосед такой вариант рассказал и готовим только по этому рецепту.
1
Полуничка• 1 час назад
Ответ дляПочекуха
Как раз это тоже вид форшмака.Нам еврей сосед такой вариант рассказал и готовим только по этому рецепту.
Звісно можливо це як борщ і у кожної ґаздині свій рецепт, а можливо сусід вам навмисно дав не самий гарний варіант рецепту. Ви ж не забувайте з ким маєте справу ☺️
2
1
Почекуха• 1 час назад
Ответ дляПолуничка
Звісно можливо це як борщ і у кожної ґаздині свій рецепт, а можливо сусід вам навмисно дав не самий гарний варіант рецепту. Ви ж не забувайте з ким маєте справу ☺️
Наоборот,он дал самый вкусный вариант форшмака.А с хлебом,яблоком,луком мне не зашел.
Звоночек• 1 час назад
Ответ дляПочекуха
Наоборот,он дал самый вкусный вариант форшмака.А с хлебом,яблоком,луком мне не зашел.
Те, що вам інший варіант не зайшов ще не означає, що він не був правильним, класичним. Це просто справа смаку і ваших вподобань.
2
Злюка бобер• 1 час назад
Ответ дляКрижана бурулька
Жирная сельдь, серый хлеб, замоченный в молоке, лук, сливочное масло, кислое яблоко без шкурки, отварные яйца, мясорубка, немного черного перца.
Вот делала так же (пропорции описывала ниже), только без хлеба, и для меня этот вкус был отвратным. И всей моей семье не понравился. Не думаю, что наличие хлеба радикально поменяло бы вкус. Видимо, просто не мое.
Снідаю авокадо• 1 час назад
Ответ дляПолуничка
Мені здається, що від технолога залежить. В нашому Сільпо поруч з домом несмачний занадто сильно цибуля відчувається, багато хлібу, в Варусі такий собі, пару разів занадто солоний брала, отже неправильно обрали оселедець. В ЛєСільпо майже завжди смачний і головне свіжий. В нього ж строк зберігання малий, він навіть наступного дня вже може бути кислим
Так, це від шефповара залежить. Бо вони готують по однаковій рецептурі в лесільпо і в просто сільпо.
дамаБезСобачки• 1 час назад
Ответ дляПолуничка
Супер! Я теж люблю саме семиринку
Можно еще гренни смит яблоко
1
Снідаю авокадо• 1 час назад
Ответ дляГрафиня Шезвездицкая
Что то мне подсказывает, что евреи лучше знают рецепт своего блюда)
Форшмак як рецепт борщу. У всіх різний, але у всіх він правильний.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу