Я не тону• 12 апреля 2014
Вы уже составили меню на Пасху?
mAlinochka_81• 12 апреля 2014
Хочу приготовить печёночный тортик. И каждый год собираюсь сама испечь паску, но постоянно покупаю. Кто-то посоветует лёгкий и беспроигрышный рецепт для начинающей паско-пекарей?
mAlinochka_81• 12 апреля 2014
Ответ дляМексиканочка
домашнє мясне, яйца, овочі, паска, сирна паска і тортик.
Часто слышу о сырной паске. Её трудно готовить?
Оле Лукойе• 12 апреля 2014
На Пасху идиально и актуально яйца,колбаска,пасха,холодец,если на природе шашлычок...!
Мексиканочка• 12 апреля 2014
Ответ дляmAlinochka_81
Часто слышу о сырной паске. Её трудно готовить?
ось так роблю
егкий десерт до великоднього столу із сиру.
Для приготування нам знадобиться:
- 1 кг жирного сухого сиру
- 8 яєць
- 500 г цукру
- 200 г вершкового масла
- 3 ст.л. манної крупи
- 200 г родзинок
- Ванілін на кінчику ножа
- Кондитерська посипка для прикраси
Час приготування: 100 хв Кількість порцій: 8
Як готувати:
1. Сир протерти через сито або пропустити через м´ясорубку.
2 Ізюм залити теплою водою на 15 хвилин, потім злити рідину і ретельно обсушити сухофрукти.
3. Яєчні білки відокремити від жовтків.
4. Жовтки розтерти з половиною цукру, додати до сиру і перемішати.
5. Додати розм´якшене вершкове масло і манну крупу, перемішати.
6. Білки збити з цукром у густу піну.
7. Акуратно ввести збиті білки в сирну масу.
8. Додати родзинки, ванілін і обережно перемішати.
9. Круглу форму для випічки діаметром 24-26 см змастити маслом і наповнити отриманою сирною сумішшю.
10. Покласти форму в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 15 хвилин, потім зменшити температуру до 150 градусів і запікати ще близько 50 хвилин.
11. Потім сирну паску прикрасити кондитерською посипкою.
егкий десерт до великоднього столу із сиру.
Для приготування нам знадобиться:
- 1 кг жирного сухого сиру
- 8 яєць
- 500 г цукру
- 200 г вершкового масла
- 3 ст.л. манної крупи
- 200 г родзинок
- Ванілін на кінчику ножа
- Кондитерська посипка для прикраси
Час приготування: 100 хв Кількість порцій: 8
Як готувати:
1. Сир протерти через сито або пропустити через м´ясорубку.
2 Ізюм залити теплою водою на 15 хвилин, потім злити рідину і ретельно обсушити сухофрукти.
3. Яєчні білки відокремити від жовтків.
4. Жовтки розтерти з половиною цукру, додати до сиру і перемішати.
5. Додати розм´якшене вершкове масло і манну крупу, перемішати.
6. Білки збити з цукром у густу піну.
7. Акуратно ввести збиті білки в сирну масу.
8. Додати родзинки, ванілін і обережно перемішати.
9. Круглу форму для випічки діаметром 24-26 см змастити маслом і наповнити отриманою сирною сумішшю.
10. Покласти форму в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 15 хвилин, потім зменшити температуру до 150 градусів і запікати ще близько 50 хвилин.
11. Потім сирну паску прикрасити кондитерською посипкою.
mAlinochka_81• 12 апреля 2014
Ответ дляМексиканочка
ось так роблю
егкий десерт до великоднього столу із сиру.
Для приготування нам знадобиться:
- 1 кг жирного сухого сиру
- 8 яєць
- 500 г цукру
- 200 г вершкового масла
- 3 ст.л. манної крупи
- 200 г родзинок
- Ванілін на кінчику ножа
- Кондитерська посипка для прикраси
Час приготування: 100 хв Кількість порцій: 8
Як готувати:
1. Сир протерти через сито або пропустити через м´ясорубку.
2 Ізюм залити теплою водою на 15 хвилин, потім злити рідину і ретельно обсушити сухофрукти.
3. Яєчні білки відокремити від жовтків.
4. Жовтки розтерти з половиною цукру, додати до сиру і перемішати.
5. Додати розм´якшене вершкове масло і манну крупу, перемішати.
6. Білки збити з цукром у густу піну.
7. Акуратно ввести збиті білки в сирну масу.
8. Додати родзинки, ванілін і обережно перемішати.
9. Круглу форму для випічки діаметром 24-26 см змастити маслом і наповнити отриманою сирною сумішшю.
10. Покласти форму в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 15 хвилин, потім зменшити температуру до 150 градусів і запікати ще близько 50 хвилин.
11. Потім сирну паску прикрасити кондитерською посипкою.
егкий десерт до великоднього столу із сиру.
Для приготування нам знадобиться:
- 1 кг жирного сухого сиру
- 8 яєць
- 500 г цукру
- 200 г вершкового масла
- 3 ст.л. манної крупи
- 200 г родзинок
- Ванілін на кінчику ножа
- Кондитерська посипка для прикраси
Час приготування: 100 хв Кількість порцій: 8
Як готувати:
1. Сир протерти через сито або пропустити через м´ясорубку.
2 Ізюм залити теплою водою на 15 хвилин, потім злити рідину і ретельно обсушити сухофрукти.
3. Яєчні білки відокремити від жовтків.
4. Жовтки розтерти з половиною цукру, додати до сиру і перемішати.
5. Додати розм´якшене вершкове масло і манну крупу, перемішати.
6. Білки збити з цукром у густу піну.
7. Акуратно ввести збиті білки в сирну масу.
8. Додати родзинки, ванілін і обережно перемішати.
9. Круглу форму для випічки діаметром 24-26 см змастити маслом і наповнити отриманою сирною сумішшю.
10. Покласти форму в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 15 хвилин, потім зменшити температуру до 150 градусів і запікати ще близько 50 хвилин.
11. Потім сирну паску прикрасити кондитерською посипкою.
Спасибо! Надо будет всё-таки решиться )))
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

, может на холодец замахнуться