sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
noavatar
Мрія• 03 марта 2017

Рекомендую торт без випічки або сметанне желе

Може комусь знадобиться!
Часто роблю торти без випічки на основі будь-чого - сметани, вершків, йогурту з желатином. Основа - печиво з маслом.
Але навіть звичайне сметанне желе можна зробити красивим завдяки чорницям (як на фото), або чорній смородині (супер червоний колір), або малині (рожевий колір). От вам і один із способів використання заморожених ягід. Ягідне пюре бажано протирати крізь сито, я часто лінюся це робити, тому помітні шматочки шкірки.
Рецепту як такого нема, пропорції довільні, цукор на свій смак і головне щоб желатину вистачило.
Якщо ягідного пюре багато - буде приємний ягідний смак.
attached-photo
attached-photo
attached-photo
attached-photo
14 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
Владанна• 03 марта 2017
1
научите меня делать сметанное желе!!) я его люблю. но никогда не готовила)
anonim_158
ЖаннаНеАгузарова• 03 марта 2017
2
класс, выглядит вкусно. А я себе вот никак не соберусь купить разъемную форму((((
anonim_189
Г@Л@В@ломка• 03 марта 2017
3
всім привіт,дуже гарне,автор давай по шагові рекомендації,а я побігла по сметану)
anonim_3
КАПСЛОЧНИЦА• 03 марта 2017
4
и мне бы пропорции
anonim_93
Ра ру ра ру ра• 03 марта 2017
5
фото ваши?если да,то вам
noavatar
Марина Ромашкина• 03 марта 2017
6
да, я тоже люблю желейные тортики, особенно когда несколько разных слоев, а основа - печенье тертое, грецкий орех, масло и сгущенка. Вкуснятина)
anonim_95
Ищу-брожу• 03 марта 2017
7
Девочки , милые , кидайте точные рецепты .ПОЖАЛУЙСТА!
noavatar
Elen_17• 03 марта 2017
8
А где же рецепт?
anonim_189
Г@Л@В@ломка• 03 марта 2017
9
автор,ех ви роздразнили вкусняшкою і втекли)))
anonim_191
Ms. При теле• 03 марта 2017
10
выглядит очень аппетитно и красиво!
noavatar
автор Мрія • 03 марта 2017
11
Фото мої. Чесно)))
А рецепт навіть не знаю як писати. Бо усе роблю приблизно.
Печиво ( у мене ’до кави’, але це неприеципово) подрібнити і перемішати з розтопленим маслом. Десь на 200 гр печива 100 г масла. Можна більше або менше залежно від розмвру форми і бажаної товщини коржа.
Рівномірно викласти в розйомну форму і утрамбувати. Я використвую кольцо для тортів і викладаю на блюдо.
Основна ж частина робиться з чого хочете. Якщо жирні вершки - збиваєте. Цукор на смак. Желатину дест грамів 20 на 0,5 л суміші (тому краще усе зважувати).
Ягоди свіжі або розморожені подрібнюєте погружними блендером і виливаєте у суміш. Цю вагу теж враховуєте коли визначатимете скільки желатину.
Желатин замочуєте у воді, розпускаєте і додаєте в суміш. Усе добре перемішуєте і виливаєте у форму.
На корж можна викласти шматочки банану чи ще чогось. А потім залити.
Застигає кілька годин, краще ніч.
Чим більше ягід тим насищеніші колір і смак.
noavatar
Nadezhda2015• 03 марта 2017
12
Я тоже подобное делаю, только без фруктов. Буду теперь с фруктами, спасибо. Классный вариант, и вкусненько-быстренько.
noavatar
Д.Леся• 03 марта 2017
13
тоже такой делаю... малокалорийно, вкусно (особенно с ягодами черники) и быстро
anonim_141
Путающаяся• 03 марта 2017
14
понятно что ничего не понятно. Зачем писать совет, если нету рецепта. Наверное просто хотелось похвастать
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff