Отжигающая• 29 декабря 2014
А у вас є авторські страви?
Поділюсь своїми:
Салат з креветок, помідорів, кукурудзи, кус-кусу та салатного листя.
Соус майонез, краще домашній, трішки часнику і мякого , перетертого авокадо.
Млинці зі свіжо-перетертою малиною та розтопленим білим шоколадом
З лаймом перетертим з цукром в пропорції 1до 1 і згущеним молоком
З лимоном перетертим 1до 1 з цукром і розтопленим вершковим маслом
З персиком консервоварим і заварним кремом
З чорносливом і збитими солодкими вершками
З бананом- гриль і вершками
Шоколадний млинець з маскарпоне, кокосом і вершками
Комбінація млинець з маскарпоне та полуницею я придумала , а потім погуглила і виявилось що придумали вже давно до мене).
Брускета на підпеченій, теплій чіабаті з вяленими помідорками, олійкою з цих помідорок, буряком пластинками сирим , або гріленим і пармезаном.
Я про неї писала вже.
І ще десерт дуже класний:
Бісквіт пропитаний полуничним сиропом, банан порізаний, консервований персик , залитий заварним кремом перемішаним зі згущеним молоком .
Посипати тертим шоколадом.
Салат з креветок, помідорів, кукурудзи, кус-кусу та салатного листя.
Соус майонез, краще домашній, трішки часнику і мякого , перетертого авокадо.
Млинці зі свіжо-перетертою малиною та розтопленим білим шоколадом
З лаймом перетертим з цукром в пропорції 1до 1 і згущеним молоком
З лимоном перетертим 1до 1 з цукром і розтопленим вершковим маслом
З персиком консервоварим і заварним кремом
З чорносливом і збитими солодкими вершками
З бананом- гриль і вершками
Шоколадний млинець з маскарпоне, кокосом і вершками
Комбінація млинець з маскарпоне та полуницею я придумала , а потім погуглила і виявилось що придумали вже давно до мене).
Брускета на підпеченій, теплій чіабаті з вяленими помідорками, олійкою з цих помідорок, буряком пластинками сирим , або гріленим і пармезаном.
Я про неї писала вже.
І ще десерт дуже класний:
Бісквіт пропитаний полуничним сиропом, банан порізаний, консервований персик , залитий заварним кремом перемішаним зі згущеним молоком .
Посипати тертим шоколадом.
Не за Будка• 29 декабря 2014
у меня мама никогда не придерживается рецептов и всегда оч вкусненько выходит)
СМСница• 29 декабря 2014
у меня шуба с фирменной горчично-масляно-уксусной заправкой и соус к мясу с рубленой зеленью и чесноком
автор
Отжигающая
• 29 декабря 2014
Ответ дляvolna-a-a
просто офигенно))))))))))))))Все утащила в закладки.Спасибо огромное
Дякую , насолоджуйтесь)
У ще є кілька бомбезних салатиків, але вони не мої.
У ще є кілька бомбезних салатиків, але вони не мої.
автор
Отжигающая
• 29 декабря 2014
Ответ дляНе за Будка
у меня мама никогда не придерживается рецептов и всегда оч вкусненько выходит)
Я тільки коли печу дотримуюсь рецептів, і то буває імпровізую, заміняю , якщо чогось нема.
автор
Отжигающая
• 29 декабря 2014
Ответ дляТюрюнь_Тюнь
Салат с сырым мясом)
А крім Вас , його автора ще хтось наважується скуштувати?
автор
Отжигающая
• 29 декабря 2014
Ответ дляСМСница
у меня шуба с фирменной горчично-масляно-уксусной заправкой и соус к мясу с рубленой зеленью и чесноком
якшо чесно, таку шубу не уявляю
автор
Отжигающая
• 29 декабря 2014
Ответ дляvolna-a-a
сижу переписываю начинки.Скажите,а Шоколадний млинець з маскарпоне, кокосом і вершками - три последние взбить?Т.е. маскарпоне+сливки в крем?
Якщо вершки не спрей, а рідкі, то збити тільки їх.
Просто легенько перемішати з маскарпоне, збивати не треба.
Кокос теж не обовязково додавати , і без нього смачно, можна ваніль, це вже так , для різноманітності смаку.
Ми цей млинець баунті назвали.
Просто легенько перемішати з маскарпоне, збивати не треба.
Кокос теж не обовязково додавати , і без нього смачно, можна ваніль, це вже так , для різноманітності смаку.
Ми цей млинець баунті назвали.
Ответ дляpollyteika
Якщо вершки не спрей, а рідкі, то збити тільки їх.
Просто легенько перемішати з маскарпоне, збивати не треба.
Кокос теж не обовязково додавати , і без нього смачно, можна ваніль, це вже так , для різноманітності смаку.
Ми цей млинець баунті назвали.
Просто легенько перемішати з маскарпоне, збивати не треба.
Кокос теж не обовязково додавати , і без нього смачно, можна ваніль, це вже так , для різноманітності смаку.
Ми цей млинець баунті назвали.
спасибо.Завтра жду подругу с 2мя детьми.Приготовлю))
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу