1 капуста білокачанна.
Начинка для голубців:
0,5 склянки рису.
500 гр. м´ясного фаршу.
1 цибуля ріпчаста.
сіль.
чорний мелений перець.
Соус для голубців в печі:
0,5 л. томатного соусу.
1 цибуля.
1 морква.
3 зубчики часнику.
спеції.
Ви не знаєте, як приготувати справжні голубці в печі, тоді зупиніть свій вибір на цьому рецепті.
Голубці в печі, на відміну від звичайних голубців, виходять дуже смачними ароматними та соковитими. Завдяки тому, що голубці запікаються з димком, а не варяться, смак м´яса і овочів не йде у воду, а навпаки посилюється, набуваючи нових відтінків. Отже, я вас переконала? Тоді читаємо далі рецепт смачних голубців, запечених в печі з томатним соусом.
Першим ділом йдемо на базар і вибираємо білокачанну капусту середнього розміру. Лист у капусти повинен бути соковитий і тонкий. Не варто купувати нові сорти, у яких товстий лист.
Видаляємо декілька перших листочків. Беремо тонкий гострий ніж і робимо глибокі надрізи біля самої качеришки. Завдяки цій маленькій хитрості капуста на голубці вариться швидше, та й лист відокремлювати набагато легше.
Зараз з´явилася мода варити капусту в мікрохвильовці. Можливо, це і зручно, але якщо вас хвилює здоров´я і якість їжі, то все ж слід дотримуватися звичайного старому способу.
Отже, ставимо на вогонь каструлю з водою. Коли вода закипить, кладемо капусту качаном вниз. Варимо рівно 5 хвилин.
Потім перевертаємо капусту, щоб качан виявилася вгорі. Уварені ще 3 хвилини. Капуста при цьому повинна стати м´якою, але не розпадатися.
Витягаємо капусту з каструлі, відокремлюємо листя.
Кожен капустяний листок розрізаємо по лінії центральної прожилки. Саму центральну прожилку видаляємо.....
Детально написано тут.
Начинка для голубців:
0,5 склянки рису.
500 гр. м´ясного фаршу.
1 цибуля ріпчаста.
сіль.
чорний мелений перець.
Соус для голубців в печі:
0,5 л. томатного соусу.
1 цибуля.
1 морква.
3 зубчики часнику.
спеції.
Ви не знаєте, як приготувати справжні голубці в печі, тоді зупиніть свій вибір на цьому рецепті.
Голубці в печі, на відміну від звичайних голубців, виходять дуже смачними ароматними та соковитими. Завдяки тому, що голубці запікаються з димком, а не варяться, смак м´яса і овочів не йде у воду, а навпаки посилюється, набуваючи нових відтінків. Отже, я вас переконала? Тоді читаємо далі рецепт смачних голубців, запечених в печі з томатним соусом.
Першим ділом йдемо на базар і вибираємо білокачанну капусту середнього розміру. Лист у капусти повинен бути соковитий і тонкий. Не варто купувати нові сорти, у яких товстий лист.
Видаляємо декілька перших листочків. Беремо тонкий гострий ніж і робимо глибокі надрізи біля самої качеришки. Завдяки цій маленькій хитрості капуста на голубці вариться швидше, та й лист відокремлювати набагато легше.
Зараз з´явилася мода варити капусту в мікрохвильовці. Можливо, це і зручно, але якщо вас хвилює здоров´я і якість їжі, то все ж слід дотримуватися звичайного старому способу.
Отже, ставимо на вогонь каструлю з водою. Коли вода закипить, кладемо капусту качаном вниз. Варимо рівно 5 хвилин.
Потім перевертаємо капусту, щоб качан виявилася вгорі. Уварені ще 3 хвилини. Капуста при цьому повинна стати м´якою, але не розпадатися.
Витягаємо капусту з каструлі, відокремлюємо листя.
Кожен капустяний листок розрізаємо по лінії центральної прожилки. Саму центральну прожилку видаляємо.....
Детально написано тут.
Ответ дляInna_I
Я делаю из пекинской капусты голубцы делаю, зимой не могла купить белокачанную нормальную, чтобы мягкой была, а то вариш-варишь, тушишь потом, а она все равно грубая.Попробовала с пекинки очень понравилось.
Я тоже пару раз делала из пекинки, очень нежные и пикантные. А еще делала из пекинки с корейской морковью для фуршета, тоже понравиолось
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу