sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Первые блюда
anonim_129
ТыЧиНеТЫ• 31 марта 2016

Как правильно делать суп с фрикадельками?

Никогда не готовила, есть фарш, рис, что туда еще нужно?Просто, смешать фарш с луком и рисом, слепить шарики и кидать в суп?Не разваляться, как их скрепить?
показать весь текст
98 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
anonim_129
автор ТыЧиНеТЫ • 31 марта 2016
31
Ответ дляНадувная пыль
ніякого яйця недаватиииии .Бо будуть дуже тверді як тенісні мячики.Цибульку і до фаршу і до зажарки.половини хватить і додайте жменьку рису або хліб 3 куски хватить.

Отпишусь вам обязательно!
А,в каком виде Вы морковь кидаете? Я всегда трудно на терке, а Лук кубиками. А уху колечками режу.
Что скажете про марку в фарш?
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
32
ідіть вже варити той суп ....
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
33
Ответ дляБибер-анонимер

Мега полезный выйдет(((с глютаматом. Вам мало скрытой химии в продуктах
ніхто ще вроді би не помер . Ви такі цікаві .ніхто не каже сипати пачку а пів ложечки буквально і зовсім інший смак
anonim_16
Бибер-анонимер• 31 марта 2016
34
Ответ дляНадувная пыль
ніхто ще вроді би не помер . Ви такі цікаві .ніхто не каже сипати пачку а пів ложечки буквально і зовсім інший смак

Зачем?? ваш организм уже привык,из за этого всё что без приправки не так вкусно.
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
35
Ответ дляТыЧиНеТЫ

Отпишусь вам обязательно!
А,в каком виде Вы морковь кидаете? Я всегда трудно на терке, а Лук кубиками. А уху колечками режу.
Что скажете про марку в фарш?
обовязково терти цибульку на тертці до фаршу .Бо якщо поріжете то буде напівготова в фрикадельках.А до зажарки ріжте кубіками.Моркву в суп розрізаю моркву на четверо а потім маленькими пластинками а до зажарки терти
anonim_156
Вот Она Я• 31 марта 2016
36
Девочки, а от фрикаделек же такие лохмотья в супе плавают! Как вы их варите в супе? Я понимаю, шкм нужно снимать, но, все-равно.
Я любое мясо заливаю холодной водой, ставлю на огонь и даю закипеть. А когда поднимается вся эта пена с лохмотьями, я воду сливаю, мясо промываю, заливаю чистой водой и уже тогда варю, что мне нужно)
Так же и фрикадельки для супа. Я их бросаю в кипящую воду буквально на пару минут. Вытаскиваю и кладу их в суп.
anonim_129
автор ТыЧиНеТЫ • 31 марта 2016
37
Ответ дляУмничка-помощничка
Готовлю уже много лет вот такой супчик - уходит на ’ура’ http://www.povarenok.ru/recipes/show/5702/

Прикольный))А след раз приготовлю так))
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
38
Ответ дляВот Она Я
Девочки, а от фрикаделек же такие лохмотья в супе плавают! Как вы их варите в супе? Я понимаю, шкм нужно снимать, но, все-равно.
Я любое мясо заливаю холодной водой, ставлю на огонь и даю закипеть. А когда поднимается вся эта пена с лохмотьями, я воду сливаю, мясо промываю, заливаю чистой водой и уже тогда варю, что мне нужно)
Так же и фрикадельки для супа. Я их бросаю в кипящую воду буквально на пару минут. Вытаскиваю и кладу их в суп.
лохмотья від фрикадельок через те що в магазинному фарші і є кров .вони спеціально додають щоб тіпа мяса багато .Ніфіга .... в домашньому фарші нема ніяких лахмотьїв .Тільки пінку акуратно зняли і все.
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
39
Ответ дляТыЧиНеТЫ

Прикольный))А след раз приготовлю так))
Варити на маленькому вогні .Щоб неперекипів суп бо буде мутний
anonim_73
Сорока-ворона• 31 марта 2016
40
Ответ дляВот Она Я
Девочки, а от фрикаделек же такие лохмотья в супе плавают! Как вы их варите в супе? Я понимаю, шкм нужно снимать, но, все-равно.
Я любое мясо заливаю холодной водой, ставлю на огонь и даю закипеть. А когда поднимается вся эта пена с лохмотьями, я воду сливаю, мясо промываю, заливаю чистой водой и уже тогда варю, что мне нужно)
Так же и фрикадельки для супа. Я их бросаю в кипящую воду буквально на пару минут. Вытаскиваю и кладу их в суп.
а яйцо кладёте в фарш?
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
41
Ответ дляСорока-ворона
а яйцо кладёте в фарш?
вже писала -ні .бо будуть тверді фрикадельки
anonim_73
Сорока-ворона• 31 марта 2016
42
Ответ дляНадувная пыль
вже писала -ні .бо будуть тверді фрикадельки

да да я читала )) я не кладу . я про то ’лохмотья сверху’ обычно такие лохмотья от яйца в фарше плавают . я раньше я с яйцом делала (молодая глупая) а потом как то тут вычитала чтоб не было каки сверху не нужно его класть . вот теперь не кладу суп вкусный без лохмотьев и фрикадельки да мягче
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
43
Ответ дляСорока-ворона

да да я читала )) я не кладу . я про то ’лохмотья сверху’ обычно такие лохмотья от яйца в фарше плавают . я раньше я с яйцом делала (молодая глупая) а потом как то тут вычитала чтоб не было каки сверху не нужно его класть . вот теперь не кладу суп вкусный без лохмотьев и фрикадельки да мягче
да і від яйця тоже будуть лахмотья .Розум приходить з віком.........35
anonim_73
Сорока-ворона• 31 марта 2016
44
Ответ дляНадувная пыль
да і від яйця тоже будуть лахмотья .Розум приходить з віком.........35

мне 24
anonim_156
Вот Она Я• 31 марта 2016
45
Ответ дляНадувная пыль
лохмотья від фрикадельок через те що в магазинному фарші і є кров .вони спеціально додають щоб тіпа мяса багато .Ніфіга .... в домашньому фарші нема ніяких лахмотьїв .Тільки пінку акуратно зняли і все.

И от домашнего фарша лохмотья есть)
anonim_156
Вот Она Я• 31 марта 2016
46
Ответ дляСорока-ворона
а яйцо кладёте в фарш?

Нет, не кладу яйцо.
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
47
Ответ дляСорока-ворона

мне 24
заєте готую вже їсти десь ще з школи напевно ..Сьогодні вже з закритими очима можу холодець зварити .І...........блін не люблю коли мутний суп .......має бути прозорий .
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
48
Ответ дляВот Она Я

И от домашнего фарша лохмотья есть)
а може ви непильнуєте і він в вас перекипає ...ну просто він має закипати помаленьку і ви тоді встигнете все зверху зібрати .А як перекипить то вже пізно Івасю до школи .Вибачте..
anonim_73
Сорока-ворона• 31 марта 2016
49
Ответ дляНадувная пыль
заєте готую вже їсти десь ще з школи напевно ..Сьогодні вже з закритими очима можу холодець зварити .І...........блін не люблю коли мутний суп .......має бути прозорий .

а не варила еще холодец не разу( всё как то хотела но там поели там поели и сё не получалось( то кастрюли нет . на двоих его готовить накладно потом сдохнет быстро не кому есть.((
а суп да действительно без яйца чистый . фарш в магазе беру только жирок сверху плавает . я без зажарки делаю, малой стараюсь чтоб много жира не было . всё отварное получается
anonim_73
Сорока-ворона• 31 марта 2016
50
Ответ дляВот Она Я

Нет, не кладу яйцо.

ну не знаю . может фарш не хороший
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
51
Ответ дляСорока-ворона

а не варила еще холодец не разу( всё как то хотела но там поели там поели и сё не получалось( то кастрюли нет . на двоих его готовить накладно потом сдохнет быстро не кому есть.((
а суп да действительно без яйца чистый . фарш в магазе беру только жирок сверху плавает . я без зажарки делаю, малой стараюсь чтоб много жира не было . всё отварное получается
Можу вас навчити холодець варити якщо захочете .там нічого складного немає .І всі будуть задоволені.
anonim_73
Сорока-ворона• 31 марта 2016
52
Ответ дляНадувная пыль
Можу вас навчити холодець варити якщо захочете .там нічого складного немає .І всі будуть задоволені.

сам тех процесс вроде бы знаю . но все делают по разному .мама так бабуля чуть по другому . мясо вроде бы замочить .снять каку сверху. потом варить 6-8 часов . желатин . чеснок вниз ,а снять жир лишний . мяско потом бульончиком залил и вуаля холодец)
напишите рецептик в заметку кину себе а вдруг решусь когда-то)
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
53
Ответ дляСорока-ворона

сам тех процесс вроде бы знаю . но все делают по разному .мама так бабуля чуть по другому . мясо вроде бы замочить .снять каку сверху. потом варить 6-8 часов . желатин . чеснок вниз ,а снять жир лишний . мяско потом бульончиком залил и вуаля холодец)
напишите рецептик в заметку кину себе а вдруг решусь когда-то)
Ніякого желатину .В велику Каструлю на низ поставити свинячі ножки порубані на двоє і шкірки свинячі .Це для того щоб застигав добре .Справжній холодець ніхто не варить на желатині .А зверху кладете мясо попередньо замочене три рази і вимите ..я беру різне свиняче куряче і говядену .Кидаєте лаврушку перець чорний горошком моркву цілу і цілу цибулю надрізану до половини для смаку але цибульку кидаєте в шкарлупці .Тоді холодець буде гарного жовтого кольору а не синього як з трупа.І ставите на вогонь щоб закипів.Але деже треба пильнувати щоб неперекипів. Як твльки закипить зменшуєте вогонь і варите на малюсінькомуууууууу вогні 6-8 год .Потім виймаєте мясо .Окремо виймаєте ножки і шкірки .До бульцону додаєте сіль і часник .І проціджуєте через мілке ситечко або марлю.мясо розкладаєте по тарілках і заливаєте тим бульйоном .в кожну тарілку зверзу поперчити перцемі поставити посередині листя петрушки .і в холодильник .Смачного..Якщо шось то я з Західної україни і в нас так готують .
anonim_73
Сорока-ворона• 31 марта 2016
54
Ответ дляНадувная пыль
Ніякого желатину .В велику Каструлю на низ поставити свинячі ножки порубані на двоє і шкірки свинячі .Це для того щоб застигав добре .Справжній холодець ніхто не варить на желатині .А зверху кладете мясо попередньо замочене три рази і вимите ..я беру різне свиняче куряче і говядену .Кидаєте лаврушку перець чорний горошком моркву цілу і цілу цибулю надрізану до половини для смаку але цибульку кидаєте в шкарлупці .Тоді холодець буде гарного жовтого кольору а не синього як з трупа.І ставите на вогонь щоб закипів.Але деже треба пильнувати щоб неперекипів. Як твльки закипить зменшуєте вогонь і варите на малюсінькомуууууууу вогні 6-8 год .Потім виймаєте мясо .Окремо виймаєте ножки і шкірки .До бульцону додаєте сіль і часник .І проціджуєте через мілке ситечко або марлю.мясо розкладаєте по тарілках і заливаєте тим бульйоном .в кожну тарілку зверзу поперчити перцемі поставити посередині листя петрушки .і в холодильник .Смачного..Якщо шось то я з Західної україни і в нас так готують .
спасибо пишу .я думала лучше желатин чем эти все ножки и шкурки
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
55
Ответ дляСорока-ворона
спасибо пишу .я думала лучше желатин чем эти все ножки и шкурки
До речі !!! Недавно непамятаю правда де це було .На весіллі гості потравилися холодцем на желатині .Я думаю ви справжня господиня .Тож готуйте правильно . і дятям своїм колись розкажете рецепт .
anonim_73
Сорока-ворона• 31 марта 2016
56
Ответ дляНадувная пыль
До речі !!! Недавно непамятаю правда де це було .На весіллі гості потравилися холодцем на желатині .Я думаю ви справжня господиня .Тож готуйте правильно . і дятям своїм колись розкажете рецепт .

Спасибо большое
anonim_129
автор ТыЧиНеТЫ • 31 марта 2016
57
Ответ дляНадувная пыль
Спочатку порізати картоплю і моркву звичайно як на суп .Помити залити водою .кинути лаврушку посолити. прованські трави кидаю.Потім фарш сирий рис цибульку потерту сіль перець все це вимішати і мокрими руками формувати фрикадельки .Коли картопля закипить кидати фрикадельки і на малому вогні варити 20хв. Окремо робити зажарку цибулька і морква .додати вкінці зелень і чорний перець .Я е в суп даю приправу Торчин 10 овочів .Виходить СУПЕРРРРРР.
Чеснок через пресс или целиком?
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
58
Ответ дляТыЧиНеТЫ
Чеснок через пресс или целиком?
я тру на мілкій тертці а можна через прес
anonim_54
Надувная пыль• 31 марта 2016
59
Ответ дляСорока-ворона

Спасибо большое
зготуйте на Пасху .Зробіть своїм Сюрприззззззз
anonim_73
Сорока-ворона• 31 марта 2016
60
Ответ дляНадувная пыль
зготуйте на Пасху .Зробіть своїм Сюрприззззззз

подумаю
но правда не кому будет его кушать ) не, ну я сьем одна ,я люблю такое .но потом лето а я тут 100кг . правда свёкру понравится он такое полюбляет но варить для него одного ...эх а может и рискну
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff